Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
AYY biriniz şu sayfayı durdurun başım dönüyor ya kafayı yedi bu sayfa Bir türlü son sayfayı okuyamıyorum gıcık oldum ya neden böyle?

Ben geldim sonunda geldim Sizleri çok özledim Anlatın bakalım beni özlediniz mi???Güzel haberler var mı?Kimse yok niye yaaa Tatilde bitti kızlar nerdeler

hoş geldin neler yapıorsun bi daha gelmiceksin sanıyordum ben seni
nasılsın yok mu bi degişiklik sendee beni sorarsan iyi olmaya calısıyorum işde
bu halimize binlerce kez ŞÜKÜR

inan çok sevindim temiz çıkmasına
insALLAH en kısa zaman da bebegine kavusursun bun filimden sonra
hamile kalan çok varr ben öle duymustum canımm..

canım duaların için cok tesekkur ederım 155 cıktı şu anda tıtrıyorum
sag salım kucagına alırsın inşALLAAH ÇOK SEVİNDİM darısı bizlerin basına

gelmesem bile sizi hep merak edicektim bu süre içerisinde rahim filmi çektirdim bende bi problem yok progesteron baktırdım ve düşük çıktı yumurta kalitesini artırmak lazım sen ne yaptın canım deneme süresi bitti mi

haa bu arada hani sana anlattım ya bi tanıdığın bi tüpü ameliyatla alınmıştı o şimdi 2. çocuğa gebe kaldı üst üste geldi Bunlar sana umut olsun

bendee özledim seni iiyi olmaya calısıyorum işdee evet bitti deneme süresi ve eylül geldi çattı asılaama için gel demişti eylül de hatırlarsan ama eşimin sigortası yatmamıs bi ay mı iki ay mı ne bakılamıcaz onun için gidemiyorum doktoruma
böle işde nasip beklemeye devamm nedesem boş anlıcagın ben bildigin gibiyim hiç birşey degişmedii aglamakdan helak oldum
elden gelen birsey yokk böle işdee artık sinirden her kese sarıyorumm

haa bu arada hani sana anlattım ya bi tanıdığın bi tüpü ameliyatla alınmıştı o şimdi 2. çocuğa gebe kaldı üst üste geldi Bunlar sana umut olsun

nasıl oluyor ben onu da anlamıs diilim benim de tek kalım acık ama olmuyor bütün tahlillerim normal çıkmıstı
yumurtam çatlaması büyümesi doktor o zaman normal demiştii kanalım da acıldıı ama olmadıı 6 ay gectii napalım
hayırlısı kısmet deilmiş demek ALLAHIM
NASİP ETMEMİŞ daha inşALLAH bebişim bir gün benimle olurr bir gün onu hissedmeyi kucagıma almayı çok istiyorum
evlat kokusu cennet kokusu diolar içim sızlıyor bi bebek kucagıma aldımm mı bu kadar mı güsel olurlar yaaa
İNSAALAAH bir gün bu duygu bizlerde tatadırızzz ALLAHIMM isteyen bütün herkese bana nasip etsinn

hadi ya vardır bi hayır bari boş durma sende benim gibi soğan kürü yap Dr banada aşılama deneyin dedi ama önce yumurta kalitesini yükselticez aşılama sonra Canım sende baktırsana yumurta kalitesine Bence aşılamayı hemen yapma adetin 21. günü progesteron baktır

canım bu arada benim sayfada problem var gec cvb verirsem kızma

canım bu arada benim sayfada problem var gec cvb verirsem kızma

evetb hersey de bi hayır vardırr benim asılamadan baska cagrem yok sanırımm bilemiyorum bakacaz gidim doktora nedicek bakalım
ALLAHIM büyük insALLAH nasip eder bizlere hayırlı saglıklı sıhatli evlat

evetb hersey de bi hayır vardırr benim asılamadan baska cagrem yok sanırımm bilemiyorum bakacaz gidim doktora nedicek bakalım

bilemiyorum canım ben ısrarla yumurta kalitesine baktır derim Çok beklemezsin inşallah bebeğini hemencecik senle olur inşallah kızlardan haberin var mı dilber gelip gidiyor mu

bilemiyorum canım ben ısrarla yumurta kalitesine baktır derim Çok beklemezsin inşallah bebeğini hemencecik senle olur inşallah kızlardan haberin var mı dilber gelip gidiyor mu

dilber geliyor bazenn
gül hamiş sevgi dee zati hamiş olmayan çok az kişi kaldıkk
ölee işdee ben şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz canımm..

Ya bu arada bişey söylüycem Kızlardan gebe olan var mı diye listeye baktım Baktım da kendimi göremedim Aday listesinden alınıp kara listeye mi konuldum acaba Açıkçası üzüldüm birazda alındım

Ya bu arada bişey söylüycem Kızlardan gebe olan var mı diye listeye baktım Baktım da kendimi göremedim Aday listesinden alınıp kara listeye mi konuldum acaba Açıkçası üzüldüm birazda alındım

yine gel our mu daha tam hasret gideremedim

sen bayadır gelmiyorsun mucizem yeni sat bat bildirmiyenlerii siliyor
hem sen ben bir daha gelmicem die gitmedin mi ben öle hatırlıyorum
gelirim benim ki gelsin bi yemek fastlı bitsin dee görüşürüz nasipse

sen bayadır gelmiyorsun mucizem yeni sat bat bildirmiyenlerii siliyor
hem sen ben bir daha gelmicem die gitmedin mi ben öle hatırlıyorum
gelirim benim ki gelsin bi yemek fastlı bitsin dee görüşürüz nasipse

anam yok kııızz o nerden çıktı Neyse Hadi sana afiyet olsun Nur gibi bebişin olsun inşallah

ay cok ıyı cnm ya ay tıtremezmı cnm ya oda beklenen bı bebek ne yaptın eşıne söyledınmı
bı hafta snra kese falanda gözukur snra kalp atışı gelıyo tuhfeee kızına kardeş gelıyo
evet eşimde cok mutlu oldu inşallah haftaya gıderim herhalde evet tuhfe abla oluca için cok mutlu gelıp gelıp karnımı opuyo

sag salım kucagına alırsın inşALLAAH ÇOK SEVİNDİM darısı bizlerin basına[/QUOTE]

amin canım allah sızlerede göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…