canım gecmiş olsun bu olasılık biraz bekle olsa da rabbim korusun senide bebeğinide
kızlar yardım edin lütfen 25 gün önce kşrtaj oldum bebeğim karnımda ölmüş 12 haftalıktı kürtajdan sonra kontrol oldum doktor rahim tertemiz dedi 3 ay korun dedi ama bu zaten tedaviyle olduğu için korunmadım şimdi hamile kalmış olabilirmiyim şüphelerim var ama kürtaja 25 gün oldu yardım edin...
FANAAA aslında sebep yok ilk hamileleikte olur dedi zaten anne karnında ölen bebek mutlaka bi özürü sakatlığı olurmuş o yüzden dedi doktor
meryeme çok üzüldümmm ALLAHIM sabır versinn çok zorr çok üzücübi durumm insallah en kısa zaman da tekrar bebek versin ALLAHIM ona acılarını dindirsinn
ben dün doktoru aradım bana adetin ikincisi günü gel dedi hiiçmuayene falan etmeden direk asılamaya gececek sanırımm
bendee dün bi akrabamız hemsire onu aradımm bi hocası varmıs onun ona gidicem bugün asılamadan önce yapılabilecek
baska birsey var mı die sonuc da devlet hastanelerii çok fazla ilgilenmiyorrr bide özele gidicemm bakalımm doktor nedicek
ne önericek tek caren asılamamı diyecekk dua edin kıslarrrr korkuyorumm aglamakdan helak oldum dünden beriii
artık çok yoruldumm
merhaba berrinim nasılsın canım
iyi olmaya calısıyorummm aslında çok kötüyümm beni anlayacak birine ihtiyacım var dün bütün gün agladımm insan yanında birini o kadar çok arıyor kii kimi çagıracaksın kime anlatacaksın derdinii seni anlamıcak bileee yada nasıl güveneceksin de paylasacaksınn
her dakka aglamaklayımm artıkk bi bebek bile görmeye tahammül edemiyorummm anlatamm yaa çok kötüyümmm
kız cıkıcanm aklım sende kalacak beni gör artık
iyi olmaya calısıyorummm aslında çok kötüyümm beni anlayacak birine ihtiyacım var dün bütün gün agladımm insan yanında birini o kadar çok arıyor kii kimi çagıracaksın kime anlatacaksın derdinii seni anlamıcak bileee yada nasıl güveneceksin de paylasacaksınn
her dakka aglamaklayımm artıkk bi bebek bile görmeye tahammül edemiyorummm anlatamm yaa çok kötüyümmm
deli edecek kadın beni ya.esimin annesi diye ses cıkarmıyorum iyice üstüme geliyo...gecen gün misafirlikteydık kaynanamla eşim iş için bi araba almış onunla geldi bizi almaya..arabanın ön koltugu var arka tarafı geniş ama koltuk yok.minder fln alın arka tarafta koltuk yok dedı eşim.kaynana dediki yani sedefin oturacagı koltuk var benimkimi yok dedi milletin içinde sen one oturursun o zaman dedi eşimde hiç sesimi çıkarmadım ama bozuldum cok..ewe geldik niye oyle yaptın dedim eşime kötu niyetle soylemedim fln filan dedi atıstık biraz napıyım annemi öldürüyümmü diye saçmalıklara başladı..sana öldür diyen yok ama en azından susabilirdin dedim.öne sen otur diyerek annene arka çıkmış oldun dedim..bu ilk değil daha neler varda bazıları inan aklıma gelmiyo bile
ben dün doktoru aradım bana adetin ikincisi günü gel dedi hiiçmuayene falan etmeden direk asılamaya gececek sanırımm
bendee dün bi akrabamız hemsire onu aradımm bi hocası varmıs onun ona gidicem bugün asılamadan önce yapılabilecek
baska birsey var mı die sonuc da devlet hastanelerii çok fazla ilgilenmiyorrr bide özele gidicemm bakalımm doktor nedicek
ne önericek tek caren asılamamı diyecekk dua edin kıslarrrr korkuyorumm aglamakdan helak oldum dünden beriii
artık çok yoruldumm
bence eşin dediği gibi kötü niyetle söylememiştir
benimde aglamaktan gözlerin kurbagaya döndu canım..sıkma canını bende büyük ihtimal obur ay asılamaya baslıcam durumlara göre...aşılamayla tüp bebekle bile sansı olmayan kadınlar var onları düsün rahatla...allahım hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?