Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canını sıkmak istememde sebebi neymiş canım

FANAAA aslında sebep yok ilk hamileleikte olur dedi zaten anne karnında ölen bebek mutlaka bi özürü sakatlığı olurmuş o yüzden dedi doktor

12 haftalık dedinde beni şaşırttı canım Rabbim sağlıklı güzel ahlaklı güzel ömürlü bir bebişle doldursun yerini Kusura bakma yardımcı olamadım

meryeme çok üzüldümmm ALLAHIM sabır versinn çok zorr çok üzücübi durumm insallah en kısa zaman da tekrar bebek versin ALLAHIM ona acılarını dindirsinn

ben dün doktoru aradım bana adetin ikincisi günü gel dedi hiiçmuayene falan etmeden direk asılamaya gececek sanırımm
bendee dün bi akrabamız hemsire onu aradımm bi hocası varmıs onun ona gidicem bugün asılamadan önce yapılabilecek
baska birsey var mı die sonuc da devlet hastanelerii çok fazla ilgilenmiyorrr bide özele gidicemm bakalımm doktor nedicek
ne önericek tek caren asılamamı diyecekk dua edin kıslarrrr korkuyorumm aglamakdan helak oldum dünden beriii
artık çok yoruldumm

içini ferah tut içini ferah tut içini ferah tut Bir nefes al büyükçe bir nefes

merhaba berrinim nasılsın canım

iyi olmaya calısıyorummm aslında çok kötüyümm beni anlayacak birine ihtiyacım var dün bütün gün agladımm insan yanında birini o kadar çok arıyor kii kimi çagıracaksın kime anlatacaksın derdinii seni anlamıcak bileee yada nasıl güveneceksin de paylasacaksınn
her dakka aglamaklayımm artıkk bi bebek bile görmeye tahammül edemiyorummm anlatamm yaa çok kötüyümmm

Görüyor musun kardeşlerimizi varlıklarının yokluğunu çekiyorlar şimdi ahh canım Herşey güzel olacak berrinim Bugün annemden geliyorum bi tanış beni tuttu Bebek yok mu dedi Yok dedim Niye yok dedi Şimdi ne d,iycen bu kadına NAsib dedim sadece nasib E zaten sadece nasib

evet bu konuda haklısın kime güveneceksin ki anlatasın Ben çok özür diliyorum çıkmama gerekiyor gec klaıcam Ama seni Rabbime emanet ediyorum canım Ben yardımcı olammıyorum kırık kalbine Rabbim iyileştirsin Canımsın kusura bakmıyosun değil mi

kız cıkıcanm aklım sende kalacak beni gör artık

deli edecek kadın beni ya.esimin annesi diye ses cıkarmıyorum iyice üstüme geliyo...gecen gün misafirlikteydık kaynanamla eşim iş için bi araba almış onunla geldi bizi almaya..arabanın ön koltugu var arka tarafı geniş ama koltuk yok.minder fln alın arka tarafta koltuk yok dedı eşim.kaynana dediki yani sedefin oturacagı koltuk var benimkimi yok dedi milletin içinde sen one oturursun o zaman dedi eşimde hiç sesimi çıkarmadım ama bozuldum cok..ewe geldik niye oyle yaptın dedim eşime kötu niyetle soylemedim fln filan dedi atıstık biraz napıyım annemi öldürüyümmü diye saçmalıklara başladı..sana öldür diyen yok ama en azından susabilirdin dedim.öne sen otur diyerek annene arka çıkmış oldun dedim..bu ilk değil daha neler varda bazıları inan aklıma gelmiyo bile

ha bu arada aynı sıkıntıyı yaşıyoruz banada aşılama dedi ama ben aşılamaya gidemiyorum belki elimden gelen bişey olur diyorum Çok şey denedim bu ay Bende senin gibi kararsızım Adet olamadım onun sıkıntısı enfeksiyonun sıkıntısı deste deste tahlil sonuçları

bence eşin dediği gibi kötü niyetle söylememiştir

benimde aglamaktan gözlerin kurbagaya döndu canım..sıkma canını bende büyük ihtimal obur ay asılamaya baslıcam durumlara göre...aşılamayla tüp bebekle bile sansı olmayan kadınlar var onları düsün rahatla...allahım hepimizin gönlüne göre versin

bence eşin dediği gibi kötü niyetle söylememiştir

resmen oğlunu benden kıskanıyo aslında eşim ilgilidir benimle sewdiğini herkes bilir ama anneside olsa üçüncü kişiler tarafından kavga etmek cok zor geliyo...içim o kadar sıkkınki...acıkca söyledim bende.annen bana bı laf daha soksun güzelce cevabını vercem artık dedim onada sinirlendi...

berrinim rahatla biraz ya duş al iyi gelir Canını sıkma sen yaptın yapıcağını moralini bozma ya Bu sitersle kaybediyoruz biz Sedefcim ben cıkıyorum canım A.e.o un

evet bende onun için asılama yapmadan bi bakalım istedim belki bi umut daha diee doktorr kanal filmi istedi tekrardan ve 500 tl
buna bakadan birey yapamayız dedi amaliatdan sonra bi degişiklik var mı yok muu bakmak gerek dedii ona göre eger kanallar tıkalıysaa dogru asılamayaaa sanırmmm kafam karısık oralim bozukkk

kızlar hepınıze merhabalr topiği bı actım herkez keyıfsız heresın bı problemı var raabbım epınıze sıkıntısız gunler nasıp etsın
benım de pek keyfım yok meryemın bebgının kaybına cok uzuldum duydugumdan berı aklında rabbım sabır versın cok zor bı dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…