O kadar pahalımı canım ya.napalım bebek için gozden cıkarcaz artık o parayı.ilk seferde tuttumu canım
Kızlar aşılama için ankara zekai tahir burak hastanesimi daha iyi yoksa lina kadın saglığı merkezimi...bilgisi olanlar yazsın lütfen
sedeff nasılsınn kanal filmini ne kadara cektirmişştin sen ben bu ay tekrar çektircemmm burda 500 istediler benden
amaliatdan sınra tekrar tıkanıklık var mı yok mu onu anlamak için özele doktora gidiyorumm egerr açık diilsee
bi dahi ki ay ege de asılamaya gidicemm doktor bu ay gel demişti asılama için ama ben bi sansımı denemek için özele
gidiyorum doktorum çok iyii ama çok pahalı muayenesi ve orda asılaama tüp bebekk yaptıramm sanırımm çok pahalıymıs
ve bi seferdee tutsaa da kıysak yaptırsak garanti vermiyolar ama
aşılamaya dr mu karar verdi canım ne kadardır bebek calışması yAPIYORSUNUZ SİZ
Ben bile bu kadar yoğunlukta buraya giriyorum bu cemaat te tık yok yaaa
canım nasılsın nasıl oldu enfeksiyonun .):):) geçmiştir inş :)
ohh şükür azalmıştır inşş işe yaradı seniin soğan suyu desene :):):):) kuzum ben bugün yaptırdım dayanamayıp kan tahlilini şükürler olsun Rabbim nasip etticanım benim msjını yeni gördüm sağol gülüm iyiyim enfeksiyon gecti mi bilmiyorum en sın akıntı baya azalmıştı Şimdi adet oldum Çok şükür yaa Sen nasılsın canım senin nasıl gidiyor şafak kaç Kız senin bu ay sonu halini merak ediyorum ne olacak acaba
ohh şükür azalmıştır inşş işe yaradı seniin soğan suyu desene :):):):) kuzum ben bugün yaptırdım dayanamayıp kan tahlilini şükürler olsun Rabbim nasip etti105. 72 çıktı değerim....darısı tüm isteyenlerin hakkında hayırlı olucak kardeşlerimin başına ....
ohh şükür azalmıştır inşş işe yaradı seniin soğan suyu desene :):):):) kuzum ben bugün yaptırdım dayanamayıp kan tahlilini şükürler olsun Rabbim nasip etti105. 72 çıktı değerim....darısı tüm isteyenlerin hakkında hayırlı olucak kardeşlerimin başına ....
saol canım Rabbim razı olsun senden inş dediğin gibi hayırlara erdirirRabbim ....... bizim zaten aşımaydı ya bu pazartesi yaptırıcaktık tahilil ama bi kaç belirti görünce bide idrardada silik çıktı dedik yaptıralım gidip birlikte yaptırdık birlikte öğrendik anlıcan ama sütten ağzımız yandığı için sadece birbirimize bakıp kaldık taki dr hayırlı olsun gebelik var diyinceye kadar ozamn biraz rahatladık ama bakalım pazartesi bi daha vericem inş hayırlı hbrler alırsam biraz daha rahatlıcaz ..... çok sevinemedik yani daha çok kokumuz var...Rabbim korur inş :) tez vakitte hayırlısyla bu mutlulukları sizlerde yaşayın inş nasip olsun herbirinizze :)şaka mı yapıyon kız gercekten mi Aman Allahım süper bi haber yaa İnanamıyorum Maşallah maşallah maşallah Gözün aydın olsun canım kardeşim Hayırlı beben olsun Hayırlı anne ol inşallahnasıl bi duygu anlat eşine söyledin mi
saol canım Rabbim razı olsun senden inş dediğin gibi hayırlara erdirirRabbim ....... bizim zaten aşımaydı ya bu pazartesi yaptırıcaktık tahilil ama bi kaç belirti görünce bide idrardada silik çıktı dedik yaptıralım gidip birlikte yaptırdık birlikte öğrendik anlıcan ama sütten ağzımız yandığı için sadece birbirimize bakıp kaldık taki dr hayırlı olsun gebelik var diyinceye kadar ozamn biraz rahatladık ama bakalım pazartesi bi daha vericem inş hayırlı hbrler alırsam biraz daha rahatlıcaz ..... çok sevinemedik yani daha çok kokumuz var...Rabbim korur inş :) tez vakitte hayırlısyla bu mutlulukları sizlerde yaşayın inş nasip olsun herbirinizze :)
gebe kadın naber
ay maşalla bu ay tam 3 gebemız var dualrım dıger arkadaşalarım ıcın olucak ınşalla topimiz anneler gebeler topiği olcak ok yakında
aşılama duşunen arkadaşlarım bakın lamış ılk aşılamada guzel sonuc aldı ınşalla sızdende alırız uzel haberler tez zmanda
inş canım yoktur Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inş.... ben kendimi tamamen ona bıraktım çok dua ettim çok yalvardım Rabbim aşılamayı vesile kıldı ilkinde nasip etti ...işlerimi okadar kolaylaştırdıki herşey denk gitti şükür.... inş bundan sonrasıda başı gibi güzel olur önceki acılarımızı tekrarlatmaz Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmezz... inşş sevincinin binmislini kendi gebelik habrinle yaşarsınn......çok şaşırdım yaa Bi hoş oldum İçini ferah tut Rabbim sizinle olsun inşallah Yardımcınız olsun Bence değerin çok iyi İnşallah sıkıntı yoktur
hoşgeldin canım
gebe kadın naber
ay maşalla bu ay tam 3 gebemız var dualrım dıger arkadaşalarım ıcın olucak ınşalla topimiz anneler gebeler topiği olcak ok yakında
aşılama duşunen arkadaşlarım bakın lamış ılk aşılamada guzel sonuc aldı ınşalla sızdende alırız uzel haberler tez zmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?