Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kızlar aşılama için ankara zekai tahir burak hastanesimi daha iyi yoksa lina kadın saglığı merkezimi...bilgisi olanlar yazsın lütfen

O kadar pahalımı canım ya.napalım bebek için gozden cıkarcaz artık o parayı.ilk seferde tuttumu canım

canım benım kuzen devletde yaptırdı 2 nci tuttu benım dediğim fiyat tüp bebek fiyatı aşılama yaptırcaksan mesa hastanesıne git orası cok uygum 350-400 arası sanırım arayıp öğren internetden

Kızlar aşılama için ankara zekai tahir burak hastanesimi daha iyi yoksa lina kadın saglığı merkezimi...bilgisi olanlar yazsın lütfen

canım zekai tahire araştırma hastanesı ıyı bır hastane hemde ücretsız aşılama oluyorsun
lina kadın sağlık özel klinik ordada ücrete tabısın ara öğren ama ıyıce araştır derim

canım ben rahim filmini ücretsiz çektirdim araştırma hastanesinde ücretsiz cekiyorlar

canım nasılsın nasıl oldu enfeksiyonun .):):) geçmiştir inş :)

canım benim msjını yeni gördüm sağol gülüm iyiyim enfeksiyon gecti mi bilmiyorum en sın akıntı baya azalmıştı Şimdi adet oldum Çok şükür yaa Sen nasılsın canım senin nasıl gidiyor şafak kaç Kız senin bu ay sonu halini merak ediyorum ne olacak acaba

ohh şükür azalmıştır inşş işe yaradı seniin soğan suyu desene :):):):) kuzum ben bugün yaptırdım dayanamayıp kan tahlilini şükürler olsun Rabbim nasip etti 105. 72 çıktı değerim....darısı tüm isteyenlerin hakkında hayırlı olucak kardeşlerimin başına ....

Son düzenleme:

şaka mı yapıyon kız gercekten mi Aman Allahım süper bi haber yaa İnanamıyorum Maşallah maşallah maşallah Gözün aydın olsun canım kardeşim Hayırlı beben olsun Hayırlı anne ol inşallah nasıl bi duygu anlat eşine söyledin mi

Bu sana Allahın katından kardeşim!!!O dilediğine sınırsız rızık verendir HAmdolsun Allahım Şükrünü eda etmeyi nasip et her daim

saol canım Rabbim razı olsun senden inş dediğin gibi hayırlara erdirirRabbim ....... bizim zaten aşımaydı ya bu pazartesi yaptırıcaktık tahilil ama bi kaç belirti görünce bide idrardada silik çıktı dedik yaptıralım gidip birlikte yaptırdık birlikte öğrendik anlıcan ama sütten ağzımız yandığı için sadece birbirimize bakıp kaldık taki dr hayırlı olsun gebelik var diyinceye kadar ozamn biraz rahatladık ama bakalım pazartesi bi daha vericem inş hayırlı hbrler alırsam biraz daha rahatlıcaz ..... çok sevinemedik yani daha çok kokumuz var...Rabbim korur inş :) tez vakitte hayırlısyla bu mutlulukları sizlerde yaşayın inş nasip olsun herbirinizze :)

çok şaşırdım yaa Bi hoş oldum İçini ferah tut Rabbim sizinle olsun inşallah Yardımcınız olsun Bence değerin çok iyi İnşallah sıkıntı yoktur

gebe kadın naber
ay maşalla bu ay tam 3 gebemız var dualrım dıger arkadaşalarım ıcın olucak ınşalla topimiz anneler gebeler topiği olcak ok yakında
aşılama duşunen arkadaşlarım bakın lamış ılk aşılamada guzel sonuc aldı ınşalla sızdende alırız uzel haberler tez zmanda

hoşgeldin canım

çok şaşırdım yaa Bi hoş oldum İçini ferah tut Rabbim sizinle olsun inşallah Yardımcınız olsun Bence değerin çok iyi İnşallah sıkıntı yoktur
inş canım yoktur Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inş.... ben kendimi tamamen ona bıraktım çok dua ettim çok yalvardım Rabbim aşılamayı vesile kıldı ilkinde nasip etti ...işlerimi okadar kolaylaştırdıki herşey denk gitti şükür.... inş bundan sonrasıda başı gibi güzel olur önceki acılarımızı tekrarlatmaz Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmezz... inşş sevincinin binmislini kendi gebelik habrinle yaşarsınn......

hoşgeldinn kuzummm :):):):) ayy ben alışamadım daha hala çok garip geliyoo .....inş bende çok dua ediyorum çok az kalmıştık zaten listede Rabbim yine tez vakitte onlarında yukarılara taşınmasını nasip ederrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…