Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızalr b ara da şekercınınkızı nesrının 4000 gr agırlıgında nurtopu gıbı cok tatlı bı oğlu oldu rabbım hepımızın kucagına nasıp etsın ınşalla

A.selam canim meryeme cok üzüldüm. Rabbim acisini dindirsin Insaallah en yakin zamanda kendini toparlar. Allah sabir versin kendisine ve ailesine. ne yazacagimi bilemedim suaan afff Allahim Afff.
Basi sagolsun
kızalr b ara da şekercınınkızı nesrının 4000 gr agırlıgında nurtopu gıbı cok tatlı bı oğlu oldu rabbım hepımızın kucagına nasıp etsın ınşalla

Masaallah Rabbim hayirli büyütmeyi nasip etsin Insallah. Hayirli olsun minik kusu hosgelmis dünyaya saglikli büyüsün Insaallah. Ismini ne koymuslar???

ayy kuzum benim ya kıyamam Rabbim yardımcısı olsun inş... çok zor bi süreç ...Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınama bizi ey güzel Allah ım....meryemcim ya kim bilir nasıldır..Allahım böyle acılar yaşatmasın inş bidaha hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş yeniden meleğinin acısını hafifletir belki...

kızlar bugun gene bhcg baktırdım degerim 1000 cıktı cok mutluyum bıde su alttakı gebelık takvımı nasıl yapılıyo
canım arkadaşlarım hayırlı sağlıklı olsun evlatlarınız ....Rabbim meleklerinizi sizler bağışlasın inşşş....bizleride unutmayın olur mu eksik etmeyin dualarınızdaa.... Rabbim korusun inşş sizleri .....

inşşallah canım

AMİNNN canım İNŞALLAH..RABBİM en kısa zamanda sanada ve tüm isteyenlerede bebiş nasib etsin..

arkadasalar meri aklimdan cikmiyor hic cok uzuluyorum onun icin keske elimizden bi sey gelse de etsek ya son zamanlar hic aklimdan cikmiyordi ozluyordum kendisini simdi hic ugramaz artik buralara bi muddet ALLAH gonlune ferahlik versin RABBIM o guzel yuzunu yine guldursun INSALLAH benim teyzemin gelininde bebegini 6 aylikken kalbini durdurup almisdilar bebegini onun bebegi ozurlu olacakmis onun icin almisdilar ama kurtajdan 5 ay sonra yine hamile kaldi simdi 1,5 yasinda seker bi oglu var RABBIM yeni bebekle unuttursun meryeme

Hayırlı cumalar herkese.kızlar ben bu aydan sona asılama yaptırcaktım bulundugum sehırde degıl ankarada yaptırmaya karar verdım..ankarada hastane tawsıye edecek olan varmı.kızlar bıde benım burda yaptırdıgım işlemleri yani yumurta catlatmayı,orda tekrar bastan yapıp vakıt kaybettırmezler demı...

sedefcim günaydın benım kuzenım ocak ta 2 aşılama yaptı tuttu şimdi 12 haftalık hamıle zekai tahir burak khastanesinde özel olacaksan en az 4 milyon gözden cıkarcaksın

inş. bende hamile kalırım tekrar bu aya adet olmadan 3 ay beklemek zorrrrrr hemde korkutuyolar kürtajdan sonra zor olur diye kızlar yardım edin hamilemiyim acaba kürtajıma 26 gün oldu

O kadar pahalımı canım ya.napalım bebek için gozden cıkarcaz artık o parayı.ilk seferde tuttumu canım

SEDEFF nasılsınn kanal filmini ne kadara cektirmişştin sen ben bu ay tekrar çektircemmm burda 500 istediler benden
amaliatdan sınra tekrar tıkanıklık var mı yok mu onu anlamak için özele doktora gidiyorumm egerr açık diilsee
bi dahi ki ay ege de asılamaya gidicemm doktor bu ay gel demişti asılama için ama ben bi sansımı denemek için özele
gidiyorum doktorum çok iyii ama çok pahalı muayenesi ve orda asılaama tüp bebekk yaptıramm sanırımm çok pahalıymıs
ve bi seferdee tutsaa da kıysak yaptırsak garanti vermiyolar ama

Rahım filmine 200lira verdım canım cok istemiş senden ya.valla artık dusunmekten kafayı yıcem bende ne zaman olcak dıye.ewet canım keske garanti verseler para önemli degılde olmayınca bıdaha bıdaha ıstıcekler

evet çok ama napım burda özel de bi o hastanenin adını vermişlerdii bana orda cekiliyor ve özellikle ordan istiyolar sonuclar garanti olsun diee devlet hastaneside cekiyor ama sıra almak imkansız gibi bişiy yaniii gecen sene 350 cektirmişti bu sene 500 verecem başka cagresi yokk bakalım bi ümit die gidiyoruz ALLAHIM sonumuzu hatretsinn üzülmekden artık derman kalmadııı nasip ama insan kendini alamıyor düşünmekdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…