A.selam canim meryeme cok üzüldüm. Rabbim acisini dindirsin Insaallah en yakin zamanda kendini toparlar. Allah sabir versin kendisine ve ailesine. ne yazacagimi bilemedim suaan afff Allahim Afff.slm kızlar...meryem (meri1)adanaya ailesinn yanına gitmiş..orda da bebeğini kaybetmiş...kanamsı çoğalmış ve rahim ağzı açılmış iiyce..bebk aşa inmişş..kurtulması imkansızlşmışş..meryemi,de tehlikeye sokunca doktrlar kalbini durdurmuş veee doğutrmuş...haberinz olsun dedim kızlar..psikoljisi iice bozukmuşşş..listeden silsinler beni demş...rabbm ona sabur versin kızalr...sizlerinde bebekleirni korusun..bu arada şekercinn kızı nesrnde doğum yapmışşş
tuhfee güll cnmm sizlerinde bebklerini rabbm korusun..hayırlısı olsun cnlrımmmm
kızalr b ara da şekercınınkızı nesrının 4000 gr agırlıgında nurtopu gıbı cok tatlı bı oğlu oldu rabbım hepımızın kucagına nasıp etsın ınşalla
ayy kuzum benim ya kıyamam Rabbim yardımcısı olsun inş... çok zor bi süreç ...Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınama bizi ey güzel Allah ım....meryemcim ya kim bilir nasıldır..Allahım böyle acılar yaşatmasın inş bidaha hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş yeniden meleğinin acısını hafifletir belki...slm kızlar...meryem (meri1)adanaya ailesinn yanına gitmiş..orda da bebeğini kaybetmiş...kanamsı çoğalmış ve rahim ağzı açılmış iiyce..bebk aşa inmişş..kurtulması imkansızlşmışş..meryemi,de tehlikeye sokunca doktrlar kalbini durdurmuş veee doğutrmuş...haberinz olsun dedim kızlar..psikoljisi iice bozukmuşşş..listeden silsinler beni demş...rabbm ona sabur versin kızalr...sizlerinde bebekleirni korusun..bu arada şekercinn kızı nesrnde doğum yapmışşş
AMİN şeker..inşallah... canım ben sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama bi önceki ayda pozitif çıkmıştı o yüzden kaptırmıyım dedim dedim aşkım ben test yaptım pozitif cıktı bi ka gün bekliyimde kan testi yaptıralım dedim tmm dedi..sevindi tabi oda ama kan tahlil görmeden sevinemedik tam anlamıyla..neyse tabi ben dayanamadım dedim akşam gidelim kan tahlili yaptıralım gittik kan sonucunu aldım eşim dışarda sigara içiodu agzım kulaklarımda çıktım tabi hala taklidimi yapıo..sonra dr göstermeye gittik sonucu heyecanlı olduğunu dr yanındayken parmaklarıyla oynuyodu öyle anladım bide dr a bebek var dimi şimdi die 1-2 kere sordu kıyamam yaa ALLAH tüm isteyenlere nasib etsin canım tez zamanda sendende mutlu haber alırız İNŞALLAH
canım arkadaşlarım hayırlı sağlıklı olsun evlatlarınız ....Rabbim meleklerinizi sizler bağışlasın inşşş....bizleride unutmayın olur mu eksik etmeyin dualarınızdaa.... Rabbim korusun inşş sizleri .....kızlar bugun gene bhcg baktırdım degerim 1000 cıktı cok mutluyum bıde su alttakı gebelık takvımı nasıl yapılıyo
iicim canım sen nasılsın sistem atmış beni ya farketmedim :):):):):):):)lamişşş nasılsınn kuzummmm
inşşallah canımslm kızlar...meryem (meri1)adanaya ailesinn yanına gitmiş..orda da bebeğini kaybetmiş...kanamsı çoğalmış ve rahim ağzı açılmış iiyce..bebk aşa inmişş..kurtulması imkansızlşmışş..meryemi,de tehlikeye sokunca doktrlar kalbini durdurmuş veee doğutrmuş...haberinz olsun dedim kızlar..psikoljisi iice bozukmuşşş..listeden silsinler beni demş...rabbm ona sabur versin kızalr...sizlerinde bebekleirni korusun..bu arada şekercinn kızı nesrnde doğum yapmışşş
allah sabırlar versın cok uzuldum allah kımsenın kucagını bos bırakmasın
canım benım tebrık ederim sağlıcakla kucağına al
cok tesekkurler darısı tum ısteyenlerın olsun
tebrikler canım sağlıkla kucağına al bebişini
amin cannım inşallah
inanmıyorum ya canım benım allah rahmet eylesin sabır versin çok üzüldüm 6 aya girecekti yada girmişti ınan tüylerim diken diken oldu ah kuzum benım yaaaa
kızalr b ara da şekercınınkızı nesrının 4000 gr agırlıgında nurtopu gıbı cok tatlı bı oğlu oldu rabbım hepımızın kucagına nasıp etsın ınşalla
tuhfe cnm nasılsın ne zman dr a gıdıyosun
canım inşallah pazartesi
ay dhada cok var ama maşalla degerler guzel gıdıyo
AMİNNN canım İNŞALLAH..RABBİM en kısa zamanda sanada ve tüm isteyenlerede bebiş nasib etsin..canım arkadaşlarım hayırlı sağlıklı olsun evlatlarınız ....Rabbim meleklerinizi sizler bağışlasın inşşş....bizleride unutmayın olur mu eksik etmeyin dualarınızdaa.... Rabbim korusun inşş sizleri .....
sedefcim günaydın benım kuzenım ocak ta 2 aşılama yaptı tuttu şimdi 12 haftalık hamıle zekai tahir burak khastanesinde özel olacaksan en az 4 milyon gözden cıkarcaksınHayırlı cumalar herkese.kızlar ben bu aydan sona asılama yaptırcaktım bulundugum sehırde degıl ankarada yaptırmaya karar verdım..ankarada hastane tawsıye edecek olan varmı.kızlar bıde benım burda yaptırdıgım işlemleri yani yumurta catlatmayı,orda tekrar bastan yapıp vakıt kaybettırmezler demı...
O kadar pahalımı canım ya.napalım bebek için gozden cıkarcaz artık o parayı.ilk seferde tuttumu canımsedefcim günaydın benım kuzenım ocak ta 2 aşılama yaptı tuttu şimdi 12 haftalık hamıle zekai tahir burak khastanesinde özel olacaksan en az 4 milyon gözden cıkarcaksın
O kadar pahalımı canım ya.napalım bebek için gozden cıkarcaz artık o parayı.ilk seferde tuttumu canım
SEDEFF nasılsınn kanal filmini ne kadara cektirmişştin sen ben bu ay tekrar çektircemmm burda 500 istediler benden
amaliatdan sınra tekrar tıkanıklık var mı yok mu onu anlamak için özele doktora gidiyorumm egerr açık diilsee
bi dahi ki ay ege de asılamaya gidicemm doktor bu ay gel demişti asılama için ama ben bi sansımı denemek için özele
gidiyorum doktorum çok iyii ama çok pahalı muayenesi ve orda asılaama tüp bebekk yaptıramm sanırımm çok pahalıymıs
ve bi seferdee tutsaa da kıysak yaptırsak garanti vermiyolar ama
Rahım filmine 200lira verdım canım cok istemiş senden ya.valla artık dusunmekten kafayı yıcem bende ne zaman olcak dıye.ewet canım keske garanti verseler para önemli degılde olmayınca bıdaha bıdaha ıstıcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?