Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet canim gittim, iste iyiydi yani bikac aksilik oldu, onun haricinde güzel gecti, hasret giderdim geldim...

sen az gittin ama epeyce gezmissin ne güzel yaa... biz gittimi cakillip kaliyoruz, esimde gezme görme hevesi hic yok...

is yeri batar tabiki de bensiz yapamazlar onlar isin sakasi bi kenara canim, elbet caliscak biri bulunur, sonucta iki senedir ekmegini yedigim bi yer.. pat diye birkaip cikmak olmaz, henüz bir sey demedim ama cikcam zaman da söylerim en iki hafta önceden... artik dayanamiyorum biliyor musun.. bir de simdiki grup cok zor.. cocuklardan ziyade anneler cok yorucular... yaptiklarina anlam veremiyorum.. kadin bugün iste aksam oldu gidiyorlar, cocugunun ev ayakkabisini cikardi botlarini giydiriyor, normalde ev ayakkabisini dolaba koymali, kadin aldi sinifin ortasina firlatti gözümün önünde gidiyor.. dedim napiyorsun??? bir de kusura bakma görmedim deyip gülüyor yaaa gel de delirme... öteki gitmis arkamdan konusuyor... ayyy anlatamam sana görmelisin... bak aklima geldi yine uykum kacti

ıyyız cnm bızde bıraktıgın gıbı aynı aras beyde ıyı sukru uyumakta
sende ne var ne yok

bende bi degisiklik yok be kuzum ne olsun ki.. biraktigin yerdeiym iste.. ev is git gel yapip, allahin veridgii günleri öldürüyoruz iste bos bos...

Son düzenleme:
ooo bi geldin simdide fircana binip ucup gidiyorsun. cok kisa oldu ama bu

bu arada saremnaz hamileymis cok sevindik hepimiz Insaallah degeri katlanir

evet canim haberim var cok sevindim allah güzel bi hamileleik nasip eder insallah...

tam gidiyodum sinir oldum yine olanlari hatirladim, uykum kacti burdayim ynai daha canim

aa ne oldukı cnm sınırlerın bozuldu ay gıdıyodum bak bende kaldım

is yerinde olan olaydan dolayi canim yaa, yukarda nartanesine yazdim ya, aklima gelince sinirlendim yine kacirdim uykuyu... ben de böyle garip bi huy var, bir sey zoruma gittiyse, 40 sene cikmaz icimden

anliyorum canim sen cocuklardan degilde ailelerden usanmissin. kolay degil gercekten calismak sabir isi. bende bi kac gerilim yasadim bi ögretmenden, bi babanneden, cocuklarla aram iyi cok sükür onlarda olmazsa sanirim ben calismak istemem. cocuklarla olmak benim dertlerimi unutturuyor. hele kücük masum yavrularin tatli tatli hareketleri komik anlarimiz bunlar olmazsa sanirim yapamazdim. ah ah cok zor ya seni cok iyi anlyiroum

regen burcun neydi senin? bende unutamiyorum yasadigim seyleri ama unutmak zorundayim canim ileri bakmak zorundayim. birsey olmamis gibi davranamiyorum ama ben isime bakiyorum. kazandigim paranin hakkini vermeye calisiyorum

yarenim gercekten Allah korkusu olmayan insanlarla calismak hicte kolay degil. Rabbim sabir versin tüm calisanlara

yaaa sorma canim yaaa... bir de malum karisik bir memleket burasi, hepsiyle anyi derecede sohbet etmeye calisiyorum, ama bizim insanimiz yine bi ayri canim yaa... arkamdan konusan kadin zenci, halbuki onlara daha nazik davraniyorum ki demesinler simdi, bak bunlar müslüman birbirni tutuyor demesinler diye.. kadinin cocugunu kucagimdan indirmiyorum, kadin gitmis dedikodumu yapiyor yaa, hem de haksiz yere... allaha havale ettim, allah versin cezasini... yaa hani kendi yaptigimi fedakarligimi bildigim icin zoruma gidiyor, hani takamasam amaaannn desem, neyse... ben de mesafe koydum arama, simdi sohbet etmeye calisiyor ben orali olmuyorum, herkese soruyorum nasilsin, nasil odlun hastaydin diye ona sormuyorum... hayir bir de beni kullanmaya calisiyordu uyanik.. is saatleri disinda da bakiyordum ben onun cocuguna alip icerde gezdiriyodum kucagimda, acayip de agir bi cocuk.. ama yapmam bi daha görür o.. isters eigtsin sikayet etsin...ayy kusura bakma sisirdim kafani sensin de.. ama cok zoruma gitti, sen anlarsin beni o yüzden anlattim.. sende ne oldu canim?? vaktin varsa anlatsana...

Son düzenleme:

tatlim burcum akrep benim, yanlis hatirlamiyorsam snein de öyleydi :26::26::26: ya varya böyle ufak bir sey olsun ve ben bileyim ki ben haliyim, tamam ynai icimden cikmiyor, unutamiyorum böyle karsimdakinden hincimi almadan da gecmeyecek bi duygu olusuyor icimde.. ama dedigin gibi bi noktaya takilip kalmak olmuyor.. yolumuza devam etmek lazim.. zatenöyle, önce birbirine demedigi laf kalmayan, sonra da hic bir sey olmamis gibi davranana tiplere sinir oluyorum, cok sükür öyle biri degilim.. kazandigimi zparanin hakkini emin ol veriyoruz canim fazlasiyla.. sonucta bizim yaptigimiz is, bi yerden sonra parayla ölcülecek bi is degil... sen de bilirsin, ise gidip otur kalk dur deyip vakit de gecirebilyirsin, ama ir de o cocuklara sevgiyle yaklasip oyunlar da oyanayabilirsin... valla burda evimin hemen yaninda bi kres var, bakiyorum da ögretmenlere, hiiiiicccc umurlarinda degil valla... cocuklar birbirini dövüyo, gözüne kum atiyo, salincaktan itiyo, hani tehlike yaratabilecek durumlari bile takmiyorlar.. öylelerine bakinca ben diyorum kendimi parcaliyorum yaaa

ben ise basladigim zamanlar belki 1 ay falan olmustu ise gireli. esimde is gezisindeydi evde yanlizdim. isyerindeki arkadasta erken cikacakti isi vardi onun gurubunda onun yerine calistim. neyse cocuklari giyindirdi kendisi disari cikardik. baktim bi tane cocugun babannesi geldi benim torunumun neden sapkasi kafasinda degil dedi. yani bu durumda nazik sorabilirdi tabi uslup meselesi. meger cocugun sapkasi gardolabinda veya ceketinde degilde cantasindaymis annesi oraya koymus bizde fark etmedik sapkasiz geldi sandik.
beni gitmis basmüdüre yani verwaltunga sikayet etmis. biraz ufak bi yer oldugu icin müdürü tanir orda herkes birbirini taniyor zaten bi ben haric. neyse biraz agir konusmus hakkimda. Allahtan Leitung yani benim müdür bana sahip cikti. o cocukta cikti baska okula gitti ama baska sebepten cocukta gelisim problemi vardi.

bu ilk olaydi. bide esim yanimda degildi cok üzülmüstüm bu duruma ozamanlar

yaaa insanlarla ugrasmak cok zor ama dimi??? dedigin gibi sorabilir ama tavir cok önemli.. agir konusmaya ne hakki var ki, edebinle git söyle, ama iste haksiz olunca insan gücü ya arkadan konusmaya ya da hakaret etmeye yetiyo... gitmis ama allahtan senden dolayi sebepten degil.. biliyosun is yeri ne kadar sahip ciksa da müsteri her zaman haklidir

benim burcum boga canim

Ben hep ise giderken dualarimi okuyupta gidiyorum artik. Allahim beni belalardan musibetlerden bana zarar verecek insanlardan koru diye . gercekten daha rahat bi sekilde gidiyorum.
sunuda cok düsünüyorum ben hamile kalirsam ne yaparim? 2014 e kadar calisma kontratim var. bunuda cok kafama takiyorum. kendi kendime stres yapiyorum. esimde diyorki ne güzel iste hamileyken git biraz keyfini cikar ben hamileyim sunu yapamam bunu yapamam de herkes sana daha özen gösterir diyor ama ben öyle olacagini sanmiyorum.
stresli hamilelik yasamak istemiyorum acikcasi. evdede zaman gecermiki oda var.
Rabbim neylerse güzel eyler.
simdide mantar tedavisi yapyioruz bakalim ne olacak

ayy gecmis olsun canim, bizim tedaviler hic bitmiyorki...

yaa iki konuda da haklisin aslinda.. calisan insan evde zor kalir, hele bir de yakinlarda arkadasin vs yoksa... ama hamilelikte de ne kadar cok stres, o kadar zor bebeklik demek biliyorsun.. yani sonucta özel bi sürec, neden kendini yipratasin ki.. senin yerinde olsam, önce maddi durumuma bakarim, olmadi birakirim isi.. zaten o uykulu, bulantili dönemde canin claismak isteyecek mi bilemeyiz simdiden.. ama maddiyat da önemli, sonucta bisey görünce bebegine almak isteyeceksin hemen e tabi bir de sözlesmen ne kadar baglayici?? istedigin zaman cikabiliyor musun?? ama iste cikmasan calismaya devam etsen, annelik parasi alacaksin ona göre,yani avantajin olacak.. dedigin gibi zor bi durum, ama allahin dedigi olur, hayirlisini verir insallah...

evet hakliydi ama müdürlük bi is yoktu ortada canim orda hakli degildi iste. Leitunga sikayet etse anlarimda git sen bas müdüre sikayet et. agzinin payini vermis benim müdür kadina. bidahada gelemedi torununu almaya. isin garip yanida benim hakkimda konusan kadinda isarkadasimin teyzesi. yegeni utaniyorum böyle bi teyzemin olduguna deyip benden özür diledi.
senin kabahtin yok utanma dedim özür dilemene gerek yok dedim.

iste böyle canim ya daha anlatacak cok sey varda baaska zaman Insaallah. benim uykum geliyor artik. bidaha görüselim olurmu. Iyi geceler

Maddiyati düsünmüyorum acikcasi.yani bebegimin bereketiyle gelecegine inaniyorum. yinede Rabbime güveniyorum bu konuda. Herseyin hayirlisini veren O. Zamanin biliyor Mevlam iste o yüzden her adet olusumda bunada sükür vakti degilmis meger diyorum.
Uygun bir zamanda gelecek tomurcuklarimiz Insaallah

tamam canim baska zaman devam ederiz iyi geceler

bebek topiginde farkli bi kounu yazismasi yaptik. hakkinizi helal edin arkadaslar.

hepinizi seviyorum

meri sanada Iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…