Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

darısı başınıza canım benim dualarım hep bizimle...

kuzum yuruyun kım tutar sızı cnm benım valla bu yumşiş umutlandıdı benı bak buda arsın son halı

Eki Görüntüle 561520

toplamıştır ya rahim zaten 4o0 boyunca geliyo kendine ee şükür zezeryan falanda olmadı bak bizim ark dış gebelik geçirdi tek tüp alındı sezeryanla ve feci iç kanaması vardı o halde bile kırkı bitti hamile kaldı drlerde hiç bişiy demedi.... sen sadece işi daha temkinli tut yeter bide şükür bizim bebeklerde bi problem yoktu bizim ya kandan yarahimden Allhın izniyle onunda tedbirini aldın mı gerisi Rabbime kalmış... ve emin ol bak ben 1 senenin üstüne kaldım ama insan yine tedirgin oluyo 5 senede geçse 10. çocukkta olsa kolay bişiy yaşamadık iallaki kalıyo bi tedirginlik ama sen Rabbime sığın nasip olunca dağ olsa durmaz önünde :)

meryem ne zman catlarmış bızım yumış bırak battta yok

cok hos. dogru söylemis esin. bu 2 ay icinde sen adet oldunmu? yani bat günü falan suan bellimi?

maşallah deyim dilimi ısırayım canım şimdilik uslu sayılır...

Insaallah annesi Insaallah hep uslu ve akilli olsun.

amin canım sağolasın eymen çınarlar birbirine benzesin yakışıklı paşalar....

evet canım nesrin ben....
walla tanıştırmıyolar ya ben nesrini başkası sanoyrum :):):):) inş hep hayırlı uslu olur evladın :):):):):)
ayy aynı şeyleri ben diyorum ya ziili bilemedi kıymetimi ben onu ne kadar çok sevicektim diyorum... eşimde diyo demek ki hayırlı evlatmışki bizi düşünüp cenneten yer ayırdı...gülsem mi ağlasammı bilemiyom bende:44::44:Rabbim hayırlı sağlıklısını ikincide nasip etsin inş... ne güzel Rabbim bizi çok seviyomuş ki melek annesi yaptı :)

elifff bende kaççcam belim çok ağrıyo naptın çektin mi fotoları :) gece rüyaöada girer şmdi :) gün içindede pturdum hep walla belim fena yaa :)

nesrin dogumun nasildi yani normal dogummu oldu? gerci bunu cok anlatmis olabilirsin ama ben seninle karsilasmayali baya oldu özlemisim ya gercekten kusura bakma cok soruyorum:26:

songülüm arasin yakin fotosu varmi yakindan görelim yakisikliyi

elifim dogum nezaman Insaallah?

kuzum yuruyun kım tutar sızı cnm benım valla bu yumşiş umutlandıdı benı bak buda arsın son halı

Eki Görüntüle 561520
büyümüş annesi çok güzel bir bebek maasallahhh

iiki umutlarımız var..umutsuz yasamak ne zor.
dgru dıosun 5 yılda gecse bu korku gecmez..Allah a sıgınacaz napalım..
artık bu hastalıgımıda biliyorum Rabb im baska dert vermesin bizlere..bu son acımız olsun insallah
meryem ne zman catlarmış bızım yumış bırak battta yok
bilmemki ne zaman catlar..bol çalısma yapacaz basını sonunu düşünmücez sanırım ahahah
cok hos. dogru söylemis esin. bu 2 ay icinde sen adet oldunmu? yani bat günü falan suan bellimi?.

yok kuzum 2.5 ay oldu adet olmadım..hatta dogumdakı kanamayı saymazsak 9nisan son adet tarihim
bat-sat yok doktor korunuom diyince söktürücü verdi ama içmeyeyim bari...

kuzularım bende müsadenizi istiyim onca zamndan sonra bu muhabbetş kaçırmk istemiyorum ama daha fazla oturamıcam belim ağrıyo yatarak yazıyorum kolum ağrıyo .....pelteçıkıyorum galiba yavaştan.... hepiniz dualarınızı eksik etmeyin olur mu benim kisizlerle Allah rahatlık versin cümlemize......

kızlar ben kaçar müsait zamanda gelecem yine inşallah öptüm hepinizi...iyi geceler...
Allaha emanet ol. iyi geceler. baska zaman dogum hikayeni okumak isterim fazla ara acma olurmu

katiliyorum Insaallah melek annesi oldun meryemde öyle Rabbim kucaginiza ladiginiz günleride göstersin Insallah

cnm bı daha gıtcenmı dr a

iyi geceler tatlim kendine iyi bak. yat dinlen sen bebiste rahat etsin

zeynep hosgeldin
nasilsin sorusunu sormadan cevapladin.
oglusun yoruyor anlasilan. Masaallah hareketleri cogalmistir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…