erkek güzeli oglusun maasallah..çok begendim kanım kaynadı resmen..
kaçırmıcaz biz yumurtayı insallah oda bizi kaçırmaz
geçen gün avm de gezıoruz öle güzel beşikler kendi kendine sallanan ana kucakları falan gördük
işte kızım kalsaydı ona bunlardan en güzellerini alırdım ne sanslı oldurdu diorum..
eşimde dior bizim gibi anne baba bulmakta zor ne sanslı olacak gelen
geçen gün avm de gezıoruz öle güzel beşikler kendi kendine sallanan ana kucakları falan gördük
işte kızım kalsaydı ona bunlardan en güzellerini alırdım ne sanslı oldurdu diorum..
toplamıştır ya rahim zaten 4o0 boyunca geliyo kendine ee şükür zezeryan falanda olmadı bak bizim ark dış gebelik geçirdi tek tüp alındı sezeryanla ve feci iç kanaması vardı o halde bile kırkı bitti hamile kaldı drlerde hiç bişiy demedi.... sen sadece işi daha temkinli tut yeter bide şükür bizim bebeklerde bi problem yoktu bizim ya kandan yarahimden Allhın izniyle onunda tedbirini aldın mı gerisi Rabbime kalmış... ve emin ol bak ben 1 senenin üstüne kaldım ama insan yine tedirgin oluyo 5 senede geçse 10. çocukkta olsa kolay bişiy yaşamadık iallaki kalıyo bi tedirginlik ama sen Rabbime sığın nasip olunca dağ olsa durmaz önünde :)ehh az degil ikibin liraydı ama düşünmüces parayı pulu napalım..
dogan yaktı gemileri kuzum:)
bırakacaz korunmayı amannn napayım lamişim olursa kısmet derim sevinirim:)korkma korkma söle:)
dogru diosun bizim için yumurtalar velinimet..
ikibucuk ay oldu dogum olalı vucutta toplanmıstır artık inşallah
ehh az degil ikibin liraydı ama düşünmüces parayı pulu napalım..
dogan yaktı gemileri kuzum:)
bırakacaz korunmayı amannn napayım lamişim olursa kısmet derim sevinirim:)korkma korkma söle:)
dogru diosun bizim için yumurtalar velinimet..
ikibucuk ay oldu dogum olalı vucutta toplanmıstır artık inşallah
maşallah deyim dilimi ısırayım canım şimdilik uslu sayılır...
maşallah canım yaaaa o nasıl bi bakış öyle bayıldım allah nazarlardan saklasın işallah
Canım en azından bi kaç kıyafetini çekeyim o zaman
Evet az değilmiş cidden ama bu yumurtayı değerlendirmekte önemli benceyani maddi açıdan biraz zorluk yaşarsın ama maneviyat daha önemli eğer hamile kalırsan parayıda gözün görmez onun mutluluğu yeter sana ayyy rabbim gönlüne göre versin işallah
walla tanıştırmıyolar ya ben nesrini başkası sanoyrum :):):):) inş hep hayırlı uslu olur evladın :):):):):)evet canım nesrin ben....
ayy aynı şeyleri ben diyorum ya ziili bilemedi kıymetimi ben onu ne kadar çok sevicektim diyorum... eşimde diyo demek ki hayırlı evlatmışki bizi düşünüp cenneten yer ayırdı...gülsem mi ağlasammı bilemiyom bende:44::44:Rabbim hayırlı sağlıklısını ikincide nasip etsin inş... ne güzel Rabbim bizi çok seviyomuş ki melek annesi yaptı :)
Ay ay ayyyyy işallah çok mutlu olurum maşallah seninki pek tatlı ee tabi benimkide tatlı olucak kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş benımki o hesapamin canım sağolasın eymen çınarlar birbirine benzesin yakışıklı paşalar....
kuzum yuruyun kım tutar sızı cnm benım valla bu yumşiş umutlandıdı benı bak buda arsın son halı
Eki Görüntüle 561520
dgru dıosun 5 yılda gecse bu korku gecmez..Allah a sıgınacaz napalım..toplamıştır ya rahim zaten 4o0 boyunca geliyo kendine ee şükür zezeryan falanda olmadı bak bizim ark dış gebelik geçirdi tek tüp alındı sezeryanla ve feci iç kanaması vardı o halde bile kırkı bitti hamile kaldı drlerde hiç bişiy demedi.... sen sadece işi daha temkinli tut yeter bide şükür bizim bebeklerde bi problem yoktu bizim ya kandan yarahimden Allhın izniyle onunda tedbirini aldın mı gerisi Rabbime kalmış... ve emin ol bak ben 1 senenin üstüne kaldım ama insan yine tedirgin oluyo 5 senede geçse 10. çocukkta olsa kolay bişiy yaşamadık iallaki kalıyo bi tedirginlik ama sen Rabbime sığın nasip olunca dağ olsa durmaz önünde :)
bilmemki ne zaman catlar..bol çalısma yapacaz basını sonunu düşünmücez sanırım ahahahmeryem ne zman catlarmış bızım yumış bırak battta yok
cok hos. dogru söylemis esin. bu 2 ay icinde sen adet oldunmu? yani bat günü falan suan bellimi?.
Allaha emanet ol. iyi geceler. baska zaman dogum hikayeni okumak isterim fazla ara acma olurmukızlar ben kaçar müsait zamanda gelecem yine inşallah öptüm hepinizi...iyi geceler...
walla tanıştırmıyolar ya ben nesrini başkası sanoyrum :):):):) inş hep hayırlı uslu olur evladın :):):):):)
ayy aynı şeyleri ben diyorum ya ziili bilemedi kıymetimi ben onu ne kadar çok sevicektim diyorum... eşimde diyo demek ki hayırlı evlatmışki bizi düşünüp cenneten yer ayırdı...gülsem mi ağlasammı bilemiyom bende:44::44:Rabbim hayırlı sağlıklısını ikincide nasip etsin inş... ne güzel Rabbim bizi çok seviyomuş ki melek annesi yaptı :)
büyümüş annesi çok güzel bir bebek maasallahhh
iiki umutlarımız var..umutsuz yasamak ne zor.
dgru dıosun 5 yılda gecse bu korku gecmez..Allah a sıgınacaz napalım..
artık bu hastalıgımıda biliyorum Rabb im baska dert vermesin bizlere..bu son acımız olsun insallah
bilmemki ne zaman catlar..bol çalısma yapacaz basını sonunu düşünmücez sanırım ahahah
yok kuzum 2.5 ay oldu adet olmadım..hatta dogumdakı kanamayı saymazsak 9nisan son adet tarihim
bat-sat yokdoktor korunuom diyince söktürücü verdi ama içmeyeyim bari...
kuzularım bende müsadenizi istiyim onca zamndan sonra bu muhabbetş kaçırmk istemiyorum ama daha fazla oturamıcam belim ağrıyo yatarak yazıyorum kolum ağrıyo .....pelteçıkıyorum galiba yavaştan.... hepiniz dualarınızı eksik etmeyin olur mu benim kisizlerle Allah rahatlık versin cümlemize......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?