Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
nartanesiiiiiiiii

oooooo hosgeldin regennnnnnnnnnnnnnn
nasilsin? neler yapiyorsun. bugünde uzun süre görüsemediklerimle görüsüyorum.

cagirsam gelmezler. bi denesemmi belki gelirler seydaaaaaaaaaaa, niilllllllllll, ervaaaaaaa, ve diger kizlarrrrrr gelin sohbete katilin

ay ervayı cagırdım ama bebış uyanıkmış şeydanın eşi evde

hepsi bi arada oldu yani

napayim cnaim ne zamandir sana yzaayim diyodum, özelden de yazmaya üsendim acikcasi ben napayim eski tas eski hamam... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccc bi degisiklik yok

kizlar sizler nasilsiniz???

meryem ızlıyonmu kenanı
ahahaha nasılda bilion beni...bu kadını sevmedim ama değişik ciddiyetsiz bi tip..
cnm bı daha gıtcenmı dr a
evet cuma gidicez..
serran a kese bakılcak

bende idrar kültürü verdim alttan baktıya sanki mantar baslangıcı var hemen caresine bakalım dedi.
o zaman bi sorayım belki bakar yine
katiliyorum Insaallah melek annesi oldun meryemde öyle Rabbim kucaginiza ladiginiz günleride göstersin Insallah
inşallahhhh sana da gösterir kuzummm.Allah ım her isteyene yasatsın anneligi

sen dikkat et kendine kuzum..ii geceler

ay ervayı cagırdım ama bebış uyanıkmış şeydanın eşi evde
hakikaten güzel olurdu herkes burda olsaydi. uzun süre gelmeyenlerde ben hamileyim kizlar diye bi giris yapsalar ne hos olurdu vay pee

Insaallah canim Insaallah. mantar baslangicimi varmis sende?bendede mantar var suan. peki sana ne verdi ne kullaniyorsun? melhem? fitil? hap?

hepsi bi arada oldu yani

napayim cnaim ne zamandir sana yzaayim diyodum, özelden de yazmaya üsendim acikcasi ben napayim eski tas eski hamam... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccc bi degisiklik yok

kizlar sizler nasilsiniz???
calisiyormusun sen bi ara isi birakacaktin diye hatirliyorum
ben calisiyorum bazen hafta icide calismak zorunda kaliyorum. Burda noel kutlamalari varya o yüzden kurabiyeler yapildi cumartesi pazar günüde satis yapilacak. özlemisim kiz seni

ben calisiyorum halen canim yaa... simdilik duruyoruz bakalim.. iki hafta önce hastalandim bigün gidemedim de ise, hepsi birbirine girmis, vertreter yapamamis hic bir sey, sekreter felan hepsi birer tane cocuk almislar yanlarina ertesi gün gittim, kizcagiz kollarim agriyo diyodu ikinci bi kisi lazim ama gelen kaciyo kimse durmuyoki ben de cikarsam iyi birini bulana kadar orasi mahvolur.. sonucta birden birakip cikmak da olmaz, weihnachten bitsin, sefle konuscam, birini bulsun, ben isi ögreteyim sonra cikarim trye gitmek istiyorum.. gelince de ynei bi is bakcam.. simdiki planim da bu, bi degisiklik olmazsa eger...

ayyy canim yaaa yakinlarda olsaydin gelirdim seni ziyarete... ne güzel okurdu.. burda da carsi kurulmaya basladi.. her yer isil isil ama gezcek kimse olmayinca maalesef bi tadi yok.. trye gittin mi sen?? kardesinin dügünü nasil gecti???

kizlar hepinize iyi geceler... tatli rüyalar... ben yine ugrarim sonra, tekrar görüsene kadar kendinize iyi bakin

ne güzel calisiyorsun anladigim kadariylada sensiz orasi batar
evet ben türkiyeye gittim 2haftacik ama baya gezdim canim cok iyi geldi bana ihtiyacimda vardi degisiklige istanbula, boluya, düzceye, malatyaya, urfaya gittim ama dönmeye yakin iyi bi hastalandim 1 hafta ise gidemedim

kardesimin dügünü güzel gecti rüya gibi iste hazirliklar elbise ayakkabi derken geldi gecti. 2 ay oldu.

sende türkiyeye gitmistin bu yil degilmi? nasildi senin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…