Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tamam tatlım öle yap evet hayatım haklısın artık oluruna bırak amam gizliden kendini takip edip gunlerini kaçırma biz stresliyiz bari onlara yaşatmayalım

yarencim bana msj atmissin ama malum 10 dk dolmadan cevap veremiyorum, hemen öncesinde mesaj yazmistim.. seni bekletmeyim diye burdan yazayim dedim, kusura bakma kuzum farketmedim selamini yoksa neden esgeceyim..

yarencim bana msj atmissin ama malum 10 dk dolmadan cevap veremiyorum, hemen öncesinde mesaj yazmistim.. seni bekletmeyim diye burdan yazayim dedim, kusura bakma kuzum farketmedim selamini yoksa neden esgeceyim..

tamamdır ozaman ee napıyon bakım biz kaldımız yerden devam varmı sende gelişme ben 43.gunde gördum kırmızıları sende varmı beiş yada kırmızılar

yaren nerdesin sen tatlımmm..off benm mide bulnatım gene başladı bakkk uyuz oldumm hee...ilaç içmekten bıktım yaaa.sevmiyorumda ilaç içmeye mercimek kadr ilacı 2 bardak suyla anca yutomm..yumurtalıklarımda ağrıda ne o kız benim kistlermi büyüdü ne gnee

aaa regenimmm napon bakimmm sen nasılsın ttalım yaaa...çok özledim senidee

kuzum ama batada azkaldı ay geliyomuki mucizen

nillllll napıyon kuzum aşağılarda aşkınımı bekliyon pambik ne oldu meraktayım meri geliyo msn actı

seydaaamm seydammm nerdesn sen bebem???
hergün seni andık yaffff vallahi merk ettim...kötü bişe olmadı dimi???
suay var bugünde yazdı listeye gircem die çıldırıyor kız...
karabiberde liste istiyorr..geçmişi okucaksın dimi?
benmde kırmızılar geldi batı mı 11 mar yapabilirsin
nillllll napıyon kuzum aşağılarda aşkınımı bekliyon pambik ne oldu meraktayım meri geliyo msn actı

geldim bebemmmmm...nil beni beklıordur hahahha..askım benim
pampik hiç girmedi mi..kesin gezmeye gitmiştirr..
doktor ne dedi acaba

elifim zadem gureştindemi geldin
yok kızzzzz benim kocaşin bu gün tavukluğu tuttu. saat 9 olmadan yattı vallabide benim kırmızılar yeni bitti diye vücudun dinlensin diyo benimki biraz fazla düşünceli. zaten perşembe günü doktora gidecem ya onun da rahatlığı var. eee sen ne yapıyon görüşmeyeli akşam gezmelere gitmişsin aldık haberlerini

seydaaamm seydammm nerdesn sen bebem???
hergün seni andık yaffff vallahi merk ettim...kötü bişe olmadı dimi???
suay var bugünde yazdı listeye gircem die çıldırıyor kız...
karabiberde liste istiyorr..geçmişi okucaksın dimi?
benmde kırmızılar geldi batı mı 11 mar yapabilirsin

geldim bebemmmmm...nil beni beklıordur hahahha..askım benim
pampik hiç girmedi mi..kesin gezmeye gitmiştirr..
doktor ne dedi acaba

bu arada sevgililer gününüzü kutlarım kızlarrrrrrr

aaa dimiii artık sevgililer gününe girdikk seninde kutlu olsun canımmm

şeydaaaa nerelerdesin sen bakayım. kayboldun ortalıktan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…