Nereye gisiyon kıss....
Hemde 15 - 20 dk.......
ölüyodum kız bi hasta oldumkii domuz gribi hak getire...kadır grıbi oldum sanki yaa...anca biraz toprladımda öle geldimm
kv ne kızzz???
tamm tatlımm eklerim yaş kaç ilk bebkmii..
tek dert ztn fsh hormonu artık beynimizle nasıl oynuyosakk fsh hormonunu esir altına alozzz...kuzucum ben baydır yoktum ztn sende farketmişindir...diyet topinede girodumm yanii...saremnazdan haber varmı pekii
dedim gbi hastydım cnmm...aman sizii olun canlarım benm
asskkıımm ben burdayım...sana neler yazdım neden benimle ilgilenmiyorsunAmaaaan.. Epilatör müdür, ne sıkıntıdır, aradım durdum deminden beri..
Almıyorum ulan, zorlamı..
Kullananlar hiç memnun değilmiş, vazgeçtim....
seni görsem sormaz olurmuyum..zaten konusmuyosun pek...kesin hemen yapısırdım yakanabende dedimmm b merii merii neden ama neden bana sormadıııiiyim şekerim allaha şukurr sen nasılsın bakalımm; ayy teşekkur ederım beben senınde kutlu olsun benım kociş kutlamaz sevgılıler gununu falan en azından sen kutlamış oldnn mersii
ölüyodum kız bi hasta oldumkii domuz gribi hak getire...kadır grıbi oldum sanki yaa...anca biraz toprladımda öle geldimm
kv ne kızzz???
dedim gbi hastydım cnmm...aman sizii olun canlarım benm
nil bu kesin güreşe gidiy ben sana diyimn
Amaaaan.. Epilatör müdür, ne sıkıntıdır, aradım durdum deminden beri..
Almıyorum ulan, zorlamı..
Kullananlar hiç memnun değilmiş, vazgeçtim....
hii tabii.... beni biraktiniz hepiniz halbuki ben ne mutluyum hep beraberkenolan bana oldu valla...
benim de asagi yukari 43. günde geldi kuzum kirmizilar.. yok bir sey ben deesim bugün dra gitti iste cok sükür bir sey cikmadi.. ayin 24üne örnek vercek iste.. insallah o zamanda bir sey cikmazsa icimiz rahat etcek.. ben niliyorum ya benim en büyük derdim stres 3ay korundum asi yüzünden, günü gününe geldi kirmizilar yaaa hatta erken bile geldi.. ama bebek calismasi olunca hep gecikiyo hep gecikiyo :44: cok sinir oluyorum..
hahaha teşekkür ederim tatlım...bana da cok sevdigim bir arkadaşım armağan etti
hoşgeldin bu arada...seni görmek güzel..nasılsın?
namaza mı gidiyorsun kızz..bana da dua et olur muuu
tatlımm nilüperimm sana olmas olur mu????
ben yazdıgımda sen ve regenin adı yoktu sonra gelmişsiniz bebegimmm
benim nilüperim nasıl acaba? sevgililere gününü kutluyom anam
benimde hiç sorun yoktu ama bıraktığım ay başladı düzensizlik dr da sende sorun yok stresten gecikiyo ilaç falan vermem dedi 42.gun kan testi yaptırdım 43 te adet oldum öğrendim hamile olmadımı bu ay kur yaptım belki duzene sokar diyorum
Kesin haa komşum..
Şu delikten bi gözetlesene..
Ne görüyon? Ne görüyon?
hahahha aklın hep güreşte kankimmmnil bu kesin güreşe gidiy ben sana diyimn
hahahaha kv. kv. demek işte yeter benmkine kv. demekAllah seni bildiği gibi yapsın e mi?
Deminde biri KV'ye gidiyorum dedi..
Bende saf ya...
Kaç saattir düşünüyorum kv. nedirki diye..
Jeton anca düştü yaa...
Hoşgeldin assskım..
Sevgililer günümüzü kutlayalım mı?
ayy canım arkadşımm benimmmm..valla ölüyodum kızz...ilk günlerde eşim arbayla giderkn kaza yaptı kastiği patladı onla uğrştık..sonra ben hastalandım sonra eşimle kavga kıyamet anca bugn geldim tatlımm..
asskkıımm ben burdayım...sana neler yazdım neden benimle ilgilenmiyorsun
başlayabilirim her an epilatörüneben kıskancımm
bakk artık bugün bizim günümüzzzzzzzz
elif suruyo yağları ayyy bide namaz kılıyosa gunahada gircem he
insallah canim fayda eder de prensesinin kardesi gecikmez
hahahh sanırım kankamkız ben ne kötu niyetlimiyim ne baksana sen namaz diyon ben gureş
sende kendine ii bak demetim..bugece yine canın sıkkındı sanırım..iyi geceler kızlar kıb
ayyy ne romantiksin kızz...teşekkür ederim..Kız bende yazdım ya, sende beni görmedin henüz..
Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor.
Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak..
Sevgililer günümüz kutlu olsun!
ASSKIM... SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN..
Kız bende yazdım ya, sende beni görmedin henüz..
Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor.
Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak..
Sevgililer günümüz kutlu olsun!
Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri astı seni buldu,
yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?
ASSKIM... SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN..
bende almıştım yok beceremedım ya acayıp acıyor bıde acımasın dıye yok buz u falan var yanında bi ton şey var hıçbi işe yaramıyo valla bi bacak alınabilır ama bikini bolgesı alınmıyor..ben ağdaya gıdıyorum 5 dk da miss
off tatlımm işteee güya düşünmüyoz ama yokk iştee olmuyoo...gelcemm ttalım gelcem şu hastlımı bi iyice atlatim gelcem valla...evet canim yaa... ben de diyet topigine gelmiyorsun diye düsünmüstüm birakmistim resmen.. hatta kapattirmayi bile düsünmüstüm.. saremnaz da iyi kuzum nolsun, annesinde bu aralar.. o yüzden gelemiyor..
valla bilmiyorum hangi hormonla oynuyoruz ama epeyce oynadigim kesin yani baksana.. korunurken hamile kalan ben, simdi hiiiiiiiiiiiiiiiccc cift cizgiyi anca rüyamda görüyorum :44:
amann kv hiçç önmedemedim için anlammışım ztnnasskkıımm ben burdayım...sana neler yazdım neden benimle ilgilenmiyorsun
başlayabilirim her an epilatörüneben kıskancımm
bakk artık bugün bizim günümüzzzzzzzz
seni görsem sormaz olurmuyum..zaten konusmuyosun pek...kesin hemen yapısırdım yakana
bu arada sen kutla kız kocişini bir öp bir çorap bile olsa hediye al..anlasın adam
kızzz kv kayınvalide demek...bunu en iyi senin bilmen gerek
hahahha aklın hep güreşte kankimmm
kızın kocişi uyumus erkenden...namaza gitmiştir o kesin
hahahaha kv. kv. demek işte yeter benmkine kv. demek
uzatmaya gerek yok zaten minyon kadın
kutlayalımmm anammm bu gece bizim gecemizzz
ahh canımmm nazarmı degdi yoksa size
bu ne ugursuzluklar bırakmamıs peşinizi...şimdi nasılsın peki? iice iyi oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?