Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet canim yaa... ben de diyet topigine gelmiyorsun diye düsünmüstüm birakmistim resmen.. hatta kapattirmayi bile düsünmüstüm.. saremnaz da iyi kuzum nolsun, annesinde bu aralar.. o yüzden gelemiyor..

valla bilmiyorum hangi hormonla oynuyoruz ama epeyce oynadigim kesin yani baksana.. korunurken hamile kalan ben, simdi hiiiiiiiiiiiiiiiccc cift cizgiyi anca rüyamda görüyorum :44:

Amaaaan.. Epilatör müdür, ne sıkıntıdır, aradım durdum deminden beri..
Almıyorum ulan, zorlamı..
Kullananlar hiç memnun değilmiş, vazgeçtim....
asskkıımm ben burdayım...sana neler yazdım neden benimle ilgilenmiyorsun
başlayabilirim her an epilatörüne ben kıskancımm

bakk artık bugün bizim günümüzzzzzzzz
seni görsem sormaz olurmuyum..zaten konusmuyosun pek...kesin hemen yapısırdım yakana
bu arada sen kutla kız kocişini bir öp bir çorap bile olsa hediye al..anlasın adam
ölüyodum kız bi hasta oldumkii domuz gribi hak getire...kadır grıbi oldum sanki yaa...anca biraz toprladımda öle geldimm

kv ne kızzz???

dedim gbi hastydım cnmm...aman sizii olun canlarım benm

kızzz kv kayınvalide demek...bunu en iyi senin bilmen gerek

Amaaaan.. Epilatör müdür, ne sıkıntıdır, aradım durdum deminden beri..
Almıyorum ulan, zorlamı..
Kullananlar hiç memnun değilmiş, vazgeçtim....

bende almıştım yok beceremedım ya acayıp acıyor bıde acımasın dıye yok buz u falan var yanında bi ton şey var hıçbi işe yaramıyo valla bi bacak alınabilır ama bikini bolgesı alınmıyor..ben ağdaya gıdıyorum 5 dk da miss

sevindim eşinde bi sorun çıkmamasına cıkacagınıda pek sanmıyorum çunku öncesinde yaşanan bi dşük var dı ben tamamen stresle ilgili olduna inanıyorum benim durumda öle şükür bu ay rahatım

Alıntı nilufereren kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bende dedimmm b merii merii neden ama neden bana sormadııı iiyim şekerim allaha şukurr sen nasılsın bakalımm; ayy teşekkur ederım beben senınde kutlu olsun benım kociş kutlamaz sevgılıler gununu falan en azından sen kutlamış oldnn mersii
seni görsem sormaz olurmuyum..zaten konusmuyosun pek...kesin hemen yapısırdım yakana
bu arada sen kutla kız kocişini bir öp bir çorap bile olsa hediye al..anlasın adam

amann yok be ne alcam o alsın

kız ben ne kötu niyetlimiyim ne baksana sen namaz diyon ben gureş

insallah canim fayda eder de prensesinin kardesi gecikmez

nil bu kesin güreşe gidiy ben sana diyimn
hahahha aklın hep güreşte kankimmm
kızın kocişi uyumus erkenden...namaza gitmiştir o kesin
hahahaha kv. kv. demek işte yeter benmkine kv. demek
uzatmaya gerek yok zaten minyon kadın
kutlayalımmm anammm bu gece bizim gecemizzz

ahh canımmm nazarmı degdi yoksa size
bu ne ugursuzluklar bırakmamıs peşinizi...şimdi nasılsın peki? iice iyi oldun mu?

asskkıımm ben burdayım...sana neler yazdım neden benimle ilgilenmiyorsun
başlayabilirim her an epilatörüne ben kıskancımm

bakk artık bugün bizim günümüzzzzzzzz

Kız bende yazdım ya, sende beni görmedin henüz..

Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor.
Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak..
Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri astı seni buldu,
yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?

ASSKIM... SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN..

kız ben ne kötu niyetlimiyim ne baksana sen namaz diyon ben gureş
hahahh sanırım kankam
iyi geceler kızlar kıb
sende kendine ii bak demetim..bugece yine canın sıkkındı sanırım..
hep okudun..hiç yazmadın
ayyy ne romantiksin kızz...teşekkür ederim..

çiçekleri çok severim hele de güllere bayılırım tatlımm

tatlım bende uz-stume alındım sevgililer gunun kutlu olsun senin de benim koçiş 00.00 da msj attı ne mutlu oldum belli değil ee gelince kutlamamlı dimi

Ya ben gidemem oraya..
Utanırım..
Dr.a bile zor gidiyorum....

Bikiniye de mi gidiyorsun sen?
Nasıl dayanıyorsun acısına?

off tatlımm işteee güya düşünmüyoz ama yokk iştee olmuyoo...gelcemm ttalım gelcem şu hastlımı bi iyice atlatim gelcem valla...
amann kv hiçç önmedemedim için anlammışım ztnn

nazarmı gözmü bilemicem tatlım ama saldım çayıra mevlam kayıra yani...uğraşamm yaa...daha iileşmedim ama halim ii oldu için hemen bura geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…