Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bAK, BEN GENE BURDAYIM AMA SEN YOKSUN..

kuzum benım ne yapayım yazdıklarınızı okudum ancak bitti yaaa kızlar kaça kadar yazışmış raziyeler neler olmuş neler bebeğim şeyda aramıza gelmiş benide listeye eklemiş yuppi bide duydum sitelere erkek felan giriyormuş tırstım valla burda bu kadar şey yazıyoruz allahım sen koru bizi yaaaa varsa öyle biri allaha havale ediyorum onu

haaa bu arada nilaydan haber varmı ya merak ettim n.küsmez şeydacım n.küsmezi eklememişsin oda hamiş inş. bugün tam belli olacak inş. kırmızılar bugün gelmez ona canım benım nede çok istiyor kızı olsun masal şeyyyydaaaaacııımmmm unutma sakın

ellerine sağlık cnm

Bizim evlilik yıl dönümümüz : 26.12.2011
Bat : 14.02.2012 di ?? (inşallah gelmez gebelik testi pozitif)
Sat : 14.01.2012
İlk Bebiş olacak inşallahhh
Muhtemel Doğum Tarihi : 20 Ekim 2012

Verilere göre hamileyimmm İnşallah hayırlısıyla sonuna kadar gideriz bebişimle sağlıkla...

Son düzenleme:
tamam kuzum evet açık oluyo yetiştirmem gereken haritalar var onları çiziyorum ne yapalım ama sizi bırakırmıyım ben sende bizi bırakma ben kendimi çok yalnız hissediyorum o zaman

kızlar nilaydan haber vamı ne oldu acaba inş. kırmızılar gelmemiştir rabbım ona masalı bağışlasın şeyda n.küsmezi eklememiş ya oda hamiş arkadaşlar

tatlım çok sevindim sana bugünün en güzel hediyesi masal oldu tebrikler

tatlım çok sevindim sana bugünün en güzel hediyesi masal oldu tebrikler

İnşallah tatlımm bugünü sağ salim atlatalım da....Bacak bacak üstüne bile atmıyorum atma dediler ayaklarım hep yukarıda işteyim bu arada Eşime de mail attım sabahtan bu resmi sevgililer günümüz kutlu olsun diye bak resmeEki Görüntüle 346610 .....

(Bu arada hepınızın sevgılıler gununu kutluyorum canlarımmm Allah hıc ayırmasın sevdiklerimizden bızlerı, sizleri)

Son düzenleme:
kızlar bende yatim artıkk..ruh halim zetn ii değil e bide hastayıomm yarınn konuşurukk olarmıı öptüm hepicinizii

şeydacım senı aramızda görmek ne güzel bütün yazışmaları okudum çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bende bu şeyda nerede adıvar kendisi yok meğerse varmış tatlım teşeşekkür ederim listeye eklemişsin benı bıraz yazdıklarına baktım senı üzgün gördüm şekerim takma kafana bak benım büyük görümce kv. kb. ve kaynıyla oturuyordu şiddetli geçimsizlik kv. kb. yüzünden kaç kez kocasından yedi artık son raddede dayanamayımp annesının evine gitti tabı bu sırada kv.kb. ve bızım damat arayı düzelmek için gitgel yaptılar ama bızımkıler kabul etmedi tabı bızım kızda bu arada n-bunlar süreklı msj olan yalvardı eve gel diye kız bır şartla gelirim dedi ya evı ayırırsın yada benı unutursun boşanırız dedı ikiside birbirini sevıyordu ama kendilerini ifade edemiyorlardı ne olacak okadar kalabalık evde tabı bizim oğlan mecbur kalıp evi ayırdı ama tam 3 ay yakın annesınde kaldı şimdi ayrı yaşıyorlar oğlan keşke başta evi ayırsaydım diyor şimdi okadar mutlularkı maşallah şimdi birde kızı var çok tatlı arkadaşları rahat geliyor evinde istediğigibi rahat gezip istediğini yapıyor demek istediğimi anladın sanırım sakın bir anda silme dur bakalım biraz daha zaman ver baktınkı olmuyor sende bu taktıği dene

ay canım benım çok iyi yapmışsın dr. dediğini yap tabi yüksek tut ayağını çok şeker olmuş bayıldım ben inanıyorum bebeişimiz sağlıkla kucağına alacaksın

ay canım benım çok iyi yapmışsın dr. dediğini yap tabi yüksek tut ayağını çok şeker olmuş bayıldım ben inanıyorum bebeişimiz sağlıkla kucağına alacaksın

benım kocacımda bana bambiden çizmeyle takım çanta almış tam istediğim gibi beluş tüylü
biraz önce sekreter kız kargon var dedı bende kargo beklemıyor nedır dedım bılmeme dedı aşağı indim çocuğun elinde bir demet gül kocamdan ve not :canım eşim günümüz kutlu olsun senı çok seviyorum yazmış içim içme sığmıyor sabah ayrı şimdi çiçek çok mutlu oldum yaaaa

Eki Görüntüle 346626

Aminnnnnnnnn....Darısı sizlerin başına tatlım Allah nazarlardan korusun bizleri bundan çok korkuyorummm benim yıldızım da çok alçak Allah ım korusun bizleri kem gözlerden....

Son düzenleme:

Canımm benim çok güzellll senin adına çok sevindim Allah ayırmasın hiç.......

düzenli canım adetlerim yumurtlama günlerine dikkat ediyorum hatta şuan bat a 13 gün kaldı :) artık çalışmalara ara verebiliriz sanırım

kuzum sakın ara verme ben 2 ay o hatayı yaptım sabit bi yumurtlama yokmuş mesela ben düşüğümde adet olmam gereken gun yumurtladım adet olana kadar devam inşalla olmaz ki 13 gun kalmış bata mesela normal yumurtlama bile adete 14 gun kaladır sakın ara verme

tamam canım ara vermem zaten kendiliğinden olur yaniii hayırlısı bakalım daha kocaaaa 13 gün var puufff

cok şanslısın canım allah mutluluğunuzu bozmasın.ama sırrını bizede söyle:)napıyosunda kocan senle bu kadar ilgili:)

kızlar selam.dün gece dr.gece saat 10da muayne olabildim allahım kafayı yicektim gece o saata kadar bekledik ve topu topu 10dk.baktı.şimdi şöyle hormon testimin sonucu LH:8,47 FSH:4,01 .neyse 5-6 tane yumoşum oluşmuş ama lh değerim fsh göre biraz daha yüksek olduğu için sağlıklı şekilde çatlamıyorlarmış.rahim temiz dedi kist falan yok dedi.bana serephone yazdı günde 3 defa iç bunu ve pzartesi tekrar gel hemen yumurtalara tekrar bakalım dedi.veeee KORTUĞUM BAŞIMA GELDİ BENDEN RAHİM FİLMİ İSTEDİ:18:yanlız aklıma takılan adam bana akşam 6 da gel dedi biraz araştırdım netten aç karnına yapılıyormuş 1gün öncesi cinsel ilşki olmaması gerekiyomuş falan filan dr.bunların hiçbirini bana demedi.yaa kızlar kafam çok karıştı biraz şu Lh hormonunu falan araştırdım hayıt tohumu suyu içip düşürenler var.ben şöyle yapmayı düşünüyorum lütfen siz de fikir verin cmartesi başka bi dr.daha gidicem eğer o da film derse o zaman çektiricem bu dönemde ilacı içsem bu ayıda film çektirmeden geçirsem nasıl olur.aranızda bu ilacı kullanan varmıydı dozu bana biraz yüksek geldi sanki günde3.offff kafam çok karıştılütfen yarım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…