Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahahah sert aasskkıımmm saatini kur sende..öle uyanırsın
tamam tatlım..iyi geceler sana..seni çok seviyorumm
iyi geceler kızzlar yarın görüşürüzz inşallahh

ii geceler nilüperimmmmm...yarın görüşürzz

kızlar bende yatim artıkk..ruh halim zetn ii değil e bide hastayıomm yarınn konuşurukk olarmıı öptüm hepicinizii

evet canım aynen ööyle..erkekler içinde geçerli

Elifcim ooo benim ozamancocugum o yuzdenmi olmuyor ya bide hayirli evlatlar istiyoz bu vaziyettede bekliyoz yatiyoz falan
r

Kızlar, gusülsüzken tekrar ilişiye girmek istediğinizde, arada normal bir namaz abdesti almalısınız..

Ayrıca ilişki öncesinde besmele çekmeyi unutmayın, besmelesiz olmasın bebişleriniz..

Bunlar hadislerle sabit konular...

Kadınlarda bu çene varken...
Daha ne 500 leri kaldırır bu site....

:126::126::126::119::119::119:
vlla dogru söze ne denir asskkıımmm...
tam yazıyodum ki merim yazmışşşş maşlla
seni yormak isteemem kankimmmm
Meriii cok yasa kiz hurrem ismini koymussun hahah ne guldum ya Allah rahmet eylesin demek gerekirmi acaba?

Yaren ablan kurbaaan olsun sana. Helaldirr
diyelim tabi bebegim...Allah rahmet eylesin caponlarıma..
hala gönlümde yaşıyor sülüman ve hürremim

doğru cnm aslında içimde rahat etmiyodu h-erci bu ay taktik olayına girmedik ondan en gec yarım saat 40 dkkadır zaten eşim 4 te geliyo normaldede sabah namazına kadar ne kadar yatarsam

iyi geceler kızzlar yarın görüşürüzz inşallahh
iyi geceler canımmm tatlı rüyalar.

bişey olmaz beyaaa bende kalkıyom. hemde neti kapattıktan sonra tv yi açıyom. 3 saat uyku ya uyuyom ya uyumuyom. artık benimki dalga geçiyo sabah namazını kılda bari öyle yat diyee

kızlar bende yatim artıkk..ruh halim zetn ii değil e bide hastayıomm yarınn konuşurukk olarmıı öptüm hepicinizii
iyi geceler şeydacımmm

doğru cnm aslında içimde rahat etmiyodu h-erci bu ay taktik olayına girmedik ondan en gec yarım saat 40 dkkadır zaten eşim 4 te geliyo normaldede sabah namazına kadar ne kadar yatarsam

aslında okadar da çok beklemiyuorsun. üstüne ezan okunmasın diyorlar. yatsıdan sonra yaparsan sabah namazına kadar vaktin var. istersen uyu sonradan al abdestini onun bi sakıncası yok bildiğim kadarıyla. ama ezana dikkat edin diyorlar

pampikimmmm pampikimmm nerelerdesin sen acaba...

seni merak ediyorum..gerçi dün 4 e kadar tuttum seni bu aksam erkenden sızdın mı acaba

yok ezandan önce banyo

Nil ya sagol gercekten bilmiyordum. Bilmedigimiz cok sey var ya Allahim af etsin. Ben zaten gusulsuz oldummu gunduz vakti 2saat icinde siddetli basim agrir. Buda bana bi sinyal iste

Kizlar bende yatiyorum tatli ruyalar. Cok yazmayin ya okumasi zor oliii

Meri sende yenisinden soyle yavuz sultan selimden alirsin hehe

Aklima takildi simdi peki bazilari gunde 2-3kez yapiyor ya arada abdestmi aliyorlar veya alinmali. Cok hassas bi konu ya dikkat etmemiz lazim bence

kızlar bi topikte birine biri cevap yazmış bi erkek olarak cevaplıym demiş
evet bende okudum şimdi. aramızda ajanlar olabilir şuan çok tedirginim. amaninnnn neler yazıyoz burda

pampikimmmm pampikimmm nerelerdesin sen acaba...

seni merak ediyorum..gerçi dün 4 e kadar tuttum seni bu aksam erkenden sızdın mı acaba
bende merak ediyorum doktor ne demiş. saat 6 gibi msj yollamış doktor sırasını bekliyorum 7 den önce giremem nete diye. nerdeeee saat 2 oldu oldu gelmedi hala

yok ezandan önce banyo
o zaman dert edilecek bişey yok

Yaren neee erkekmi var nerdeee. Ay varya nerden bilcezki zaten dimi kimbilir aramizda kactane erkek varda yazisiyoruz biz bilmiyoz. Bende simdi kuskulandim.

Kizlar bi test mi etsek hheeehee nasil olcaksa

hahahha alırım canm...ben kocaelindeym ama..yavuzsultan selim e gidersem alırım:))

iyi geceler canım..yarın görüşürüs mucckkss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…