yarencim haklısın bence bak pampiğim ne güzel açıklama yaptı yaren nede olsa o tecrübeli yaren bende pampiğime ne cvp verceğimi bilemedim bilgilerin için sağol canım benım
6 subatta adet oldum en son canım.ama gecikmeli olmustu biraz.cok umutlanmıstık bizdebenim hep 24 günde olurdu adetım.gecen ay 29 günde oldum
ne gzl canım ya darısı bizim başımıza.düsünsene içinde bi kalp atıcak:)mucize
haha cnm benim sorma ya bebek isteediğimden beri kadın doğum uzmanı oldum gerci kelin ilacı olsa kendi başına surermişte bakma cnm ya
bence gayet normal bu sen büyük ihtimal 4 şubatda adet olu ihtimalin var olmazsan hamişsin en riskli dönemlerin yanı hamıle kalman için sen şimdi 16 başla gün aşırı yap yada 2 günde bir ama 19-20-21 hergün sonra gün aşırı 25 kadar devam et doktorlar büyük ihtimal herkesin yumurtlama günü aynı olmaz her kadın farklı olur diyor bu nedenle sen 11 günle 20 kadar bu şekilde devam et ben dor. sordum bu şekilde dedi
Kesinlikleee....Akıl sır ermiyor...Nasıl bir duygu bir an önce sabırsızlanıyorum onu hissetmek için....Allah hepımıze nasıp etsın ınsallahhh!!
tmm canım cok sağol bilgiler için.bakalım belki topik ugurlu gelir bu ay hamile olurum:)
amin canım sen yeni ewliydin daha demi
Evet tatlım çok yeni 26 aralık 2011Ama 6 yıldır bırlıkteyız o yuzden hayatımızı daha fazla ertlemeyelım dedık bebek ıcın acele etmemızın sebebı de bu yıllardır duydugumuz ozlem....
kızlar ben kacıyorum kocacık geliyomuş yemek yapcam daha.öptum hepinizi.bugun sewgililer günü bol bol calışın:))
gece görüşemiyeceğim arkadaşlarım SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN inşallah önümüzdeki yıl bu güne hepimiz 3 ya da 4 kişilik bir aileyle gireriz(artırmak isteyen olursa söylesin )
kızlar biraz araştırdım kesinlikle hsg çektirmiyorum (en azından şimdilik)fena zor bişymiş neyse ben küre devam edicem sigarayı bırakıcam yumurta kalitesini çok etkiliyomş cmartesi bi dr. daha gidicem bakalım yumoşlar nasıl mış diye.
gece görüşemiyeceğim arkadaşlarım SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN inşallah önümüzdeki yıl bu güne hepimiz 3 ya da 4 kişilik bir aileyle gireriz(artırmak isteyen olursa söylesin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?