kızlar 9 haftalık hamileyim
ama bugün kanamayla dr.gittim
şükür bebekte sorun yok
ama kanamam devam ediyor
çok korkuyorum
gece görüşemiyeceğim arkadaşlarım SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN inşallah önümüzdeki yıl bu güne hepimiz 3 ya da 4 kişilik bir aileyle gireriz(artırmak isteyen olursa söylesin )
Canım etkilemek istemem ama bence de cektir.annem de evlendikten 4 sene sonra hamile kalmış tek tüpü kapalıymış.bircok doktora gitmiş en son gittigi rahim filmi istemiş annem 2 ay sonra hamile kalmış..gerci Rabbim ol dedikten sonra hersey olur ama sonucta biz elimizden geleni yapalım ve tıpın imkanlarını kullanalım tevekkül edelim..gerisi artık nasip..sonucunu düşünürsen hiç korku kalmayacagına inanıyorum ben canım
kizlar ben son sayfaya ilerliyemiyorum?????kendi yazdigimi da göremiyorum..
selam kızlar nasılsınız
iyi cnm sen nasılsın bakım nasıl gidiyo hamilelik ne kadarlık oldunuz annesi
yarencim yazdiklarnizi göremiyorum 512. sayfada takildim.. forum takipden takip ediyorum..
dün yumurtlama vardi.. dün ondan önceki gün calistik.. bugünde düsündümm... ama canim hic istemiyor...
iyiyiz teyzesi sağ tarafım bugün biraz ağrıyo yanıyomuş gibi 10 cu haftamız biticek haftaya cumartesi kontrolumuz var ıkılı test yapıcak dua edin herşey yolunda gitsin
tatlım en az 48 saat enfazla 5 gun yaşıyomuş ondan pekte dert etme derim bugun kaçıncı gundu cevap yazdıktan sonra bisure bişeye basmadan bekle son sayfaya geliyosun
cok sükür geldim son sayfaya 18. gün bugün
cok sükür geldim son sayfaya 18. gün bugün
bende 17.gundeym cnm oooooo daha ben yumurtlayana kadar senin bat gelir bile ovude çift cizgi gördun ya mesela senin kendinde hissettiğin farklılıklar varmı cnm yumurtlama adına
arkadaşlar merhaba.. uzun zamandır takip ediyorum sizleri... bende 2. çocuk için uğraşıyorum... reglime 10 gün var ilk defa göğüslerim sızlıyor ve kasıklarım ağrıyor... ne desem boş... beklemek çok kötü
oh maşlla cnm ya dun gibi ögrendimiz gun ağrılaeda normal cnm sanrım ya yaren zamanı ikili test yapılmamıştı cnm bizi nbiraz bilgilendirimisin bu arad nasıl kg aldınmı göbüş çıktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?