Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
çok saol başını ağrıttım nesin sen hemşire felan mı :) yalnız ben mar tayı umudu olanlardayım orayada 2 gun oldu gireli her iki tarafta oluyormu liste? bana çok şey öğrettin saol:16:

hahah guldum cok arkadaşım ya yok cnm hemşire değilim ama neredeyse 5 ayda kadın doğum uzmanı oldum desem yeri çok araştıryorum bide burada arkadaşlarımız her bilgiyi paylaşıyolar bildikleri bilgi birikimi ile çok bilmiş oluyoruz işte cnm bizim topikte öle sorun yok listeye girebilirsin herkeze açık

bizim 1.sayfamızda bi liste var son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini veriyoaun evlilik tarihi ve yaşınıda veriyosun beraber bekliyoruz heyecanla

aa yok canım yaa,bnm öyle bir beklentm pek yok.zaten hastanede tüp bebek hastalarıyla hepbirlikte muayene sırasını beklemek bile zor gelio

aynen canım napalım en fazla 1 ay kaybederiz zaten hemen tedavi olunucak ay gebelik mi oluşuyor yani bazı şeyler de nasip.ben ozaman bu ilacı hiç kullanmıyım perşembe yeni dr.gidiyim bakalım o neler dicek benim bu ayla birlikte tam 1 sene oldu canım.hımm o zaman sadece çörekotunu yapim ok.canım bide şeyda gelmiş sanırım liste güncellenmiş ama beni yanlış yazmış sen görüşürsen bilgi verirmisin burad da okursa.SAT:8şubat Bat:10martsen nasılsın bakalım daha yumurtlamana var sanırım bak benim içime doğdu 2 gün önce birden ay dedim bu kız bu ayhamile kalıcak diye:16:inşallah kuzum gerçekten içime doğmuştur ayy öyle olursa şimdiden müjdelik bişeyler isterim haaa :1:

ii geceler yardım larınız için tekrar teşekkurler uğrarım aklıma takılan olursa hoşçakalın..

aynen canım napalım en fazla 1 ay kaybederiz zaten hemen tedavi olunucak ay gebelik mi oluşuyor yani bazı şeyler de nasip.ben ozaman bu ilacı hiç kullanmıyım perşembe yeni dr.gidiyim bakalım o neler dicek benim bu ayla birlikte tam 1 sene oldu canım.hımm o zaman sadece çörekotunu yapim ok.canım bide şeyda gelmiş sanırım liste güncellenmiş ama beni yanlış yazmış sen görüşürsen bilgi verirmisin burad da okursa.SAT:8şubat Bat:10martsen nasılsın bakalım daha yumurtlamana var sanırım bak benim içime doğdu 2 gün önce birden ay dedim bu kız bu ay hamile kalıcak diye:16:inşallah kuzum gerçekten içime doğmuştur ayy öyle olursa şimdiden müjdelik bişeyler isterim haaa :1:

cnm kusura bakma görmemişim affet ahhh cnm ya senin satı ben verdim aslında yanlışmı olmuş öle hamile kalcan yazıncaheyecan yaptım bi an nasıl sezilierin kuvvetlimi yani çıkarmı laf aramızda benim hiç tutmazda bi olsun tum muldelikler senin şimdi sen yumurta takibi yaptırıcaksın ya kuru o zaman daha iyi anlıcaz ben artık ne ara yumurtlarım bilmem midem bulanıyo göguslerim sızlıyo ay bat gelse gebeyim dicem

şeyda nasılsın cnm moraller nasıl sana özelden msjnyazdım liste ile ilgili pambik yanlış olmuş nkusmezide ekleriz

cnm kusura bakma görmemişim affet ahhh cnm ya senin satı ben verdim aslında yanlışmı olmuş öle hamile kalcan yazıncaheyecan yaptım bi an nasıl sezilierin kuvvetlimi yani çıkarmı laf aramızda benim hiç tutmazda bi olsun tum muldelikler senin şimdi sen yumurta takibi yaptırıcaksın ya kuru o zaman daha iyi anlıcaz ben artık ne ara yumurtlarım bilmem midem bulanıyo göguslerim sızlıyo ay bat gelse gebeyim dicem
çok önemli değil canım şeyda düzeltir bi ara nasılsa.valla bazen tuttuğu olmuştur mesela ben bu topiğe ilk katıldığımda şekercininkız için içimden geçmişti bu kız bu ay gebe kalır diye düşünmüştüm yani anlık bi his inşallah canım evrene pozitif enerjimizi verelim bize aynen geri dönsün dimi:16:senin için de 2gün önce böyle bi his oluştu ama söyleyip söylememekte kararsızdım ama sonra dedim ne var canım işte his içimden geçti medyum değilim ben söyliyim şimdiden de hediye için söz alıyım:1:bence yumurtlama günün çokkk yakın çalışmak lazım

aynen canım napalım en fazla 1 ay kaybederiz zaten hemen tedavi olunucak ay gebelik mi oluşuyor yani bazı şeyler de nasip.ben ozaman bu ilacı hiç kullanmıyım perşembe yeni dr.gidiyim bakalım o neler dicek benim bu ayla birlikte tam 1 sene oldu canım.hımm o zaman sadece çörekotunu yapim ok.canım bide şeyda gelmiş sanırım liste güncellenmiş ama beni yanlış yazmış sen görüşürsen bilgi verirmisin burad da okursa.SAT:8şubat Bat:10martsen nasılsın bakalım daha yumurtlamana var sanırım bak benim içime doğdu 2 gün önce birden ay dedim bu kız bu ayhamile kalıcak diye:16:inşallah kuzum gerçekten içime doğmuştur ayy öyle olursa şimdiden müjdelik bişeyler isterim haaa :1:

hehheytt ben burdyımm düzeltimm tatlımmm

çok önemli değil canım şeyda düzeltir bi ara nasılsa.valla bazen tuttuğu olmuştur mesela ben bu topiğe ilk katıldığımda şekercininkız için içimden geçmişti bu kız bu ay gebe kalır diye düşünmüştüm yani anlık bi his inşallah canım evrene pozitif enerjimizi verelim bize aynen geri dönsün dimi:16:senin için de 2gün önce böyle bi his oluştu ama söyleyip söylememekte kararsızdım ama sonra dedim ne var canım işte his içimden geçti medyum değilim ben söyliyim şimdiden de hediye için söz alıyım:1:bence yumurtlama günün çokkk yakın çalışmak lazım

iyi yaptın cnm sölemekle yoksam mujdeni nasıl alcaktın zaten olmasada öle hayalkırıklığı olmaz biraz daha stres yok bu ay sakınımm pozitifim cnm özel bi calışma olayı yok ama doğal akışında gun aşırı oluveriyo

tatlım doğru diyon ama pampik daha bisene bile olmadı mesela bi değeri yuksek bulunmuş belki tek sorun o o düştüğü zaman hamilelek gercekleşicek eger sorun devam ederse çektirmeli sabır lazım yani değilmi

Hömmmm..canım ben topige yeni katıldım ya herkesi cok iyi bilemiyorum kimin ne kadarlık evli oldugu gibi mesela..evet daha 1 yık dolmadıysa biraz daha sabır lazım.banada doktor korunmasız 1 yılı doldurunca tedaviye baslanır demişti..inşallaaah gerek kalmazzz..

Hömmmm..canım ben topige yeni katıldım ya herkesi cok iyi bilemiyorum kimin ne kadarlık evli oldugu gibi mesela..evet daha 1 yık dolmadıysa biraz daha sabır lazım.banada doktor korunmasız 1 yılı doldurunca tedaviye baslanır demişti..inşallaaah gerek kalmazzz..
evet canım ben 1 yılı doldurdum ama olmadı.bakalım bu dr.kafama yatmadı açıkçası yani hsg istemesinden ziyade isteme tarzı bakalım yeni dr.a gidicem perşembe hayırlısı...

merhaba karabiberim benim yavaş yavaş tanırız cnm birbirimizi bizraz kendi hikayenden bahsetsene cnm senle öle bi sohpet nasip olmadı kaynaşalım bi

Back
X