Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam herkeze rahim flimi dedinizde benim dış gebelikten dolayı sağ tüpüm yırtılmıştı soldada bi sorun varmı diye drum istemişti çektirdim hamilelik testi istiyorlardı ama ben dr muanemi olup gittiğim için drumuda tanıdıkları için istememişlerdi yeni teknolojıyle yapılan yerlerde çektirriseniz hiç acı duymuyorsunuz 30 saniyelik adet sancısı yada şöle sölim özür dileyerek cır cır olursunuzya karnınıza bi ağrı girer o agrıdan oluyor işte ve derler rahim filimi çektirdikten sonra daha çabuk hamile kalınıyor benimki imkansızdı tek tüple çektirdiğim ay hemen hamile kalmışım
evet ben de duydum rahim filminden sonra gebelik çabuk oluşuyor diye küçük tıkanıkları falan da açıyomuş ama yine de ben çok korkuyorum

hayır olsun aşık kadın beyazgala guzel yorumlardı ama
ahh yokk kii yokkii işte hayırlara gitsin ...
sen film çektirdin mi anlamadım canım.şimdi benim satım 8şubat bu ilaç adetin 5.günü başlanıyomuş sanırım sence geç mi oldu artık.valla perşembe başka dr.gidicem bakalım o ne dicek ya çok tırsıyorum o filmdem şeydam yaa:52:

ben çektirmedim doktor gerek yok böyle şeylere dedi..3 4 sene olmaz o zman düşünürüz dedi..öle işte..ben çektirmedim normalinde 5. günü başlanıyor.bende 7. günü başlatmıştı ben ayın 30 da adet olmuştum. 6 da ullan 14 gel demişti bana..öyle yani..başka bi doktorada git..ii araştır ama doktoru ..ama sorunda değil çektirbiliyosan çektir tüpler temizleniyo...

evet ben de duydum rahim filminden sonra gebelik çabuk oluşuyor diye küçük tıkanıkları falan da açıyomuş ama yine de ben çok korkuyorum

korkma cnm benim canım öyle kıymetliki herkezinki kıymetlidir kızıma doğuma gidiyorum ameliyathanede nasıl bağırıyorum druma diyorum bırak beni yrn gelirim söz hsg çektricem 1 hafta ölü gibiydim korkudan sigara üstüne sigara içtim caım çok acıycak diye ama gerçekten kahkaha atarak çıktım masadan bumuydu dedim jinekolog muanesinden bile kısa sürüyo ben ist oturuyorum fındıkzadede radyotom var orda çektirdim

ne bileyim canım yaa kötü bişey diyip yine tedavilere başlamasından korkuyorum. benden sonra evlenenler çocuklarını büyüttü bile. herkezin gözü benim üzerimde. biran önce hamiş olmak istiyorum ben yaaaa.
ayy öyle düşünüp üzülme.ben bugün kafam çok karışınca eşimin kuzenini aradım o 2 sene bebek tedavisi olmuştu ama durumunu net bilmiyodum yani sormuyodum üzülür diye ama şimdi 2 çocuğu olunca bi sorym dedim ayy kızı dinledikçe kendi halime şükrettim.yani kız bir sürü dr. gezmiş kistleri varmış eşinin sperm seviyesi düşükmüş endimetrüizis miş falan falan yani 2 dr. sadece tüp bebek demiş başka türlü olmaz bu iyice kafayı takmış.sonra bi prof.a gitmiş o dr. onu bayağ fırçalamış siz yeni nesil çok sabırsızsınız paniksiniz demiş bi de paranız varsa meslektaşlarım sizi bi güzel yutuyor falan demiş sonra bi dr.arkadaşıı önermiş kız 3.ayında hamile kaldığı bana dediği tek şey arık kafamı rahatlatmıştım olmazsa olmaz diyodum bayağ sakinleşmiştim falan dedi sonra o ay eşiyle tatile gitmiş ve o ay hamile şimdi 5 yaşınd 1 kızı 8 aylık da oğlu var

yediğim zamanlarda gribim hemen geçti. yıllardır süren kabızlığım geçti. kendimi herzamankinden daha dinç hissettim. hep mutluydum o sanırım baldan kaynaklanıyor

ay gercekten cnm benimde böle gucum kuvvetim geldi yerine ben normalde cabuk yorulurdum şimdi öle değil benide gripte 2 gunde ayağa dikti adette duzene sokarsa başustu olcak bebekte olursa :46::46::46::46:

korkma cnm benim canım öyle kıymetliki herkezinki kıymetlidir kızıma doğuma gidiyorum ameliyathanede nasıl bağırıyorum druma diyorum bırak beni yrn gelirim söz hsg çektricem 1 hafta ölü gibiydim korkudan sigara üstüne sigara içtim caım çok acıycak diye ama gerçekten kahkaha atarak çıktım masadan bumuydu dedim jinekolog muanesinden bile kısa sürüyo ben ist oturuyorum fındıkzadede radyotom var orda çektirdim
ya bugün rahim filmi çekenler topiğini okudum bayağ kimi çom ağrısız adet ağrısı gibi diyor kimi bayılmış ağrıdan herkes de farklı emek.ama ben şunu düşünmeye başladım çektirdiğin yer ve dr.çok önemli ben antalyadayım canım burda da neresi iyi hiç bilmiyorm

ya bugün rahim filmi çekenler topiğini okudum bayağ kimi çom ağrısız adet ağrısı gibi diyor kimi bayılmış ağrıdan herkes de farklı emek.ama ben şunu düşünmeye başladım çektirdiğin yer ve dr.çok önemli ben antalyadayım canım burda da neresi iyi hiç bilmiyorm

medicalpark antalyaya ba bide drunla görüş yeni ağrısız teknolojiyle çeken yer ordada muhakkak vardır

ayy öyle düşünüp üzülme.ben bugün kafam çok karışınca eşimin kuzenini aradım o 2 sene bebek tedavisi olmuştu ama durumunu net bilmiyodum yani sormuyodum üzülür diye ama şimdi 2 çocuğu olunca bi sorym dedim ayy kızı dinledikçe kendi halime şükrettim.yani kız bir sürü dr. gezmiş kistleri varmış eşinin sperm seviyesi düşükmüş endimetrüizis miş falan falan yani 2 dr. sadece tüp bebek demiş başka türlü olmaz bu iyice kafayı takmış.sonra bi prof.a gitmiş o dr. onu bayağ fırçalamış siz yeni nesil çok sabırsızsınız paniksiniz demiş bi de paranız varsa meslektaşlarım sizi bi güzel yutuyor falan demiş sonra bi dr.arkadaşıı önermiş kız 3.ayında hamile kaldığı bana dediği tek şey arık kafamı rahatlatmıştım olmazsa olmaz diyodum bayağ sakinleşmiştim falan dedi sonra o ay eşiyle tatile gitmiş ve o ay hamile şimdi 5 yaşınd 1 kızı 8 aylık da oğlu var
çok sevindim arkadaşın adına. evet haklısın biz çok aceleciyiz. ilk denemede hamile kaldığım için yine öyle olacak zannettim olmayınca biraz hayal kırıklığına uğradım sanırım. ayy valla bu senede bizim akrabaların hamile kalacağı tuttu. kimi görsem hamile onunda etkisinde kalıyorum biraz sanırım. ama haklısın okadar çok takmamak lazım. alnımıza yazıldıysa zaten olacak. rabbim belkide bizi böyle sınıyor. o yüzden farkında olmadan isyan etmemiz lazım . ayyy ben gün çok ciddiyim yaaa:1:

Ohh nihayet düzeldi..
Demin son sayfaya giremiyordum yaa..
3 sayfa önceden "konuya cevap ver" yazan yerden cevap yazıyordum ama
sonlarda kim ne yazmış görmeden..

Neyse, nasılsınız bakalım..

Kızlar listeyle uğraşıyorum bitince gelcem aranıza bebişler..bu arada hamişlerden tahmini doğum tarihinide alınn

Ohh nihayet düzeldi..
Demin son sayfaya giremiyordum yaa..
3 sayfa önceden "konuya cevap ver" yazan yerden cevap yazıyordum ama
sonlarda kim ne yazmış görmeden..

Neyse, nasılsınız bakalım..

ah cnm benim zaten gelmiş batın bide bunlarla uğraşıyosun dimi

Back
X