Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ne batı.... ne batı..
Gele gele kırmızılar geldi... :14:

ay deme kız hergun yaptın bide aaaa aman şukur etki gecikmeden gelmişler bak bana millet 28 de ben 43 de oluyorum ben yumurtlayana kadar sen de yumurtlarsın cnm bence bu ay gun aşırı dene hergun sperm kalite düşüyomuş

ay bende doğuramadım catır catır kestirdim

yok cnm benim buda sezeryan olucak da 14 eylül 40.cı haftaya geliyor benim dururumumdan dolayı drum bunuda erken alıcak aybükeye hamileyken demişti 2.ciyide erken alıcaz sanırım agustos sonu dogurucam tutabilirsem 38 inci haftamda oda imkansız ramazan bayram sonrası haftası alır sanırım 24 agustos gibi 37.ci haftam biticek ablası gibi 35inde gelmezse tabi

bu forumlarda okudum.tüpleri tıkalı olanlar maydanoz-süt buharı yapmuşlar,bide bodurmahmut-şahtere-melisa çayı kullananlar varmış,2.3. aylarında hamile kalmışlar hep öyle yazıyodu.şimdi bende deniyorum.bakalım

Hımm, inşaAllah faydasını görürsünüz kızlar ya..
Allah çabalarınızı/mızı boşa çıkarmasın...

çok sevindim arkadaşın adına. evet haklısın biz çok aceleciyiz. ilk denemede hamile kaldığım için yine öyle olacak zannettim olmayınca biraz hayal kırıklığına uğradım sanırım. ayy valla bu senede bizim akrabaların hamile kalacağı tuttu. kimi görsem hamile onunda etkisinde kalıyorum biraz sanırım. ama haklısın okadar çok takmamak lazım. alnımıza yazıldıysa zaten olacak. rabbim belkide bizi böyle sınıyor. o yüzden farkında olmadan isyan etmemiz lazım . ayyy ben gün çok ciddiyim yaaa:1:
BENİM DOKTOR BENİ GÖRÜNCE AHANDA BENİM SABIRSIZ ŞEYDAM GELMİŞ DİYO HER SEFRİNDE :1:BIRAK ŞU FSH HORMONUNU SERBEST DİYE

medicalpark antalyaya ba bide drunla görüş yeni ağrısız teknolojiyle çeken yer ordada muhakkak vardır

tatlım tahmini doğum tarihini söylermisin??

ay deme kız hergun yaptın bide aaaa aman şukur etki gecikmeden gelmişler bak bana millet 28 de ben 43 de oluyorum ben yumurtlayana kadar sen de yumurtlarsın cnm bence bu ay gun aşırı dene hergun sperm kalite düşüyomuş

Ay delimiyim bir daha hergün yapayım..
Üst derimi soydum hergün banyo yüzünden..:17:
Doğru söylüyorsun yaren..
Kalitesiz spermler, döllemeye mecalleri kalıp dölleyemediler yumurtacığımı...:33:
Şöyle güçlü kuvvetli, kaslı, üçgen vücutlu spermler lazım bize... :17:

pambiik bak seninle batlarımız yakın..
hadi bakalım kıız..
Sen şimdi rahim filmi falan derken tüplerinde açılır..
Hoop..:8:

Ayy inşaAllah...:49:

Back
X