Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben tahmin ediyorum sanırım yine k.k okumuştum sizi gidiler sizi
yaaa ne bileyim canım ben bu konuyu kk da paylaşmıştım sanırım diğer topikti. birisi ben öyle şeyler yapamam asla demişti. hatta biraz ters konuşmuştu bende o yüzden özelden yazdım nil e konuyu. aynı tepkiyi almaktan korktum açıkçası:50:

yaaa ne bileyim canım ben bu konuyu kk da paylaşmıştım sanırım diğer topikti. birisi ben öyle şeyler yapamam asla demişti. hatta biraz ters konuşmuştu bende o yüzden özelden yazdım nil e konuyu. aynı tepkiyi almaktan korktum açıkçası:50:

kuzum bende yapamam sanki ama ölede tepki vermem aslında yapmayı isterim ama korkarım maşallla diyelim daha siftah yok hiç gerginlik olmadı dimi cnm

hahah anlarım ben siz hangi ara kaynattınız bunları bakim.e peki yöntem doğru mu senin kırmızılar geldi mi bugün

aaa evet nil denediyse gebe değilse nasıl olacağını anlatsın bize heee nilin de geldine göre kırmızılar hedef nilufer geldi bak gece kuşu bat 17 subat

hımm hatırladım sanırım evet bazıları hijyenik bulmamışlardı falan dimi ya herkes herkesin dediğini yapmak zorunda değil sen bildiğin bişey paylaşırsın denemek isteyen dener ters gelen de yapmaz yani ...bunlar biraz da tecrübe işi yani bide eskiden ortam bukadar rahat değildi napsın kadınlar bu şekilde öğreniyorlarmş demek ama şimdi çok şükür bizler her imkana sahibiz yani:34:

kuzum bende yapamam sanki ama ölede tepki vermem aslında yapmayı isterim ama korkarım maşallla diyelim daha siftah yok hiç gerginlik olmadı dimi cnm
evet buranın maşallahı var. daha hiç gerginlik olmadı. amannnn neyni yapamıyon beyaa. benimki daha büyüklerini gördü oda bişeymi:26:

Back
X