söylemiyeyim ama tahminler çok kuvvetli baksana![]()
elif ben sana söyleyeyim..
Bu pambikten korkulur.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylemiyeyim ama tahminler çok kuvvetli baksana![]()
kızlar hepinize iii geceler allaha emanet olun
aaa evet tatlım ya yıl kaç ben 85
ayyy diyin çook merak ettim valla yoksa alttan bebek kontrolümü yaptınız
benimde 85 aynı yaştaymışız tabii ben senden 5 gün büyüğüm![]()
valla öyle leb demeden çorumla ilgili herşeyi söylüyo. bende korktum pambiktenelif ben sana söyleyeyim..
Bu pambikten korkulur.....![]()
ben tahmin ediyorum sanırım yine k.k okumuştum sizi gidiler sizisöylemiyeyim ama tahminler çok kuvvetli baksana![]()
meri nerde yaa..
Gelmedi bu gece..
Gecekuşu meri..
Nerdesiin?
evet ya görüşemedik dün gece falan bişey dedi mi yani programı varmıydı acabameri nerde yaa..
Gelmedi bu gece..
Gecekuşu meri..
Nerdesiin?
yaaa ne bileyim canım ben bu konuyu kk da paylaşmıştım sanırım diğer topikti. birisi ben öyle şeyler yapamam asla demişti. hatta biraz ters konuşmuştu bende o yüzden özelden yazdım nil e konuyu. aynı tepkiyi almaktan korktum açıkçasıben tahmin ediyorum sanırım yine k.k okumuştum sizi gidiler sizi
hahah anlarım ben siz hangi ara kaynattınız bunları bakim.e peki yöntem doğru mu senin kırmızılar geldi mi bugünvalla öyle leb demeden çorumla ilgili herşeyi söylüyo. bende korktum pambikten![]()
kocişi süpriz yaptı galiba. benimki gibi 3. rüyasını görmüyorevet ya görüşemedik dün gece falan bişey dedi mi yani programı varmıydı acaba![]()
bence 14 şubatta kaldı
evet ya görüşemedik dün gece falan bişey dedi mi yani programı varmıydı acaba![]()
yaaa ne bileyim canım ben bu konuyu kk da paylaşmıştım sanırım diğer topikti. birisi ben öyle şeyler yapamam asla demişti. hatta biraz ters konuşmuştu bende o yüzden özelden yazdım nil e konuyu. aynı tepkiyi almaktan korktum açıkçası![]()
hahah anlarım ben siz hangi ara kaynattınız bunları bakim.e peki yöntem doğru mu senin kırmızılar geldi mi bugün
hahah anlarım ben siz hangi ara kaynattınız bunları bakim.e peki yöntem doğru mu senin kırmızılar geldi mi bugün
hımm hatırladım sanırım evet bazıları hijyenik bulmamışlardı falan dimi ya herkes herkesin dediğini yapmak zorunda değil sen bildiğin bişey paylaşırsın denemek isteyen dener ters gelen de yapmaz yani ...bunlar biraz da tecrübe işi yani bide eskiden ortam bukadar rahat değildi napsın kadınlar bu şekilde öğreniyorlarmş demek ama şimdi çok şükür bizler her imkana sahibiz yaniyaaa ne bileyim canım ben bu konuyu kk da paylaşmıştım sanırım diğer topikti. birisi ben öyle şeyler yapamam asla demişti. hatta biraz ters konuşmuştu bende o yüzden özelden yazdım nil e konuyu. aynı tepkiyi almaktan korktum açıkçası![]()
evet buranın maşallahı var. daha hiç gerginlik olmadı. amannnn neyni yapamıyon beyaa. benimki daha büyüklerini gördü oda bişeymi:26:kuzum bende yapamam sanki ama ölede tepki vermem aslında yapmayı isterim ama korkarım maşallla diyelim daha siftah yok hiç gerginlik olmadı dimi cnm