yok cnm benim buda sezeryan olucak da 14 eylül 40.cı haftaya geliyor benim dururumumdan dolayı drum bunuda erken alıcak aybükeye hamileyken demişti 2.ciyide erken alıcaz sanırım agustos sonu dogurucam tutabilirsem 38 inci haftamda oda imkansız ramazan bayram sonrası haftası alır sanırım 24 agustos gibi 37.ci haftam biticek ablası gibi 35inde gelmezse tabi
Ay delimiyim bir daha hergün yapayım..
Üst derimi soydum hergün banyo yüzünden..
Doğru söylüyorsun yaren..
Kalitesiz spermler, döllemeye mecalleri kalıp dölleyemediler yumurtacığımı...
Şöyle güçlü kuvvetli, kaslı, üçgen vücutlu spermler lazım bize...
pambiik bak seninle batlarımız yakın..
hadi bakalım kıız..
Sen şimdi rahim filmi falan derken tüplerinde açılır..
Hoop..
Ayy inşaAllah...
haha bide benim gibi 43 gun olsa hergunnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyy
bu akşamda yazmıştım ablamın ilki erken dğdu 2.de yuzde 50 erken olabiliyomuş ilaçlarla engellendi 38.haftaya geldi öle alındı ay bende 24 ağustosta doğdum
bu akşamda yazmıştım ablamın ilki erken dğdu 2.de yuzde 50 erken olabiliyomuş ilaçlarla engellendi 38.haftaya geldi öle alındı ay bende 24 ağustosta doğdum
haha bide benim gibi 43 gun olsa hergunnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyy
evet bunlar gizli gizli bişeyler çevirmişler ve bize söylemiyorlar ay ben de üstüyüm yaş 29 yani artıkpambik niye yazmıyolar ya bu kızlar ne yaptıklarını ayıpmış ben 18 ustuyum
cidden yaa hergün hergün hemde 43 gün hiç çekilmez valla. tam fatmagül modunda olur. artık beni fazla sarsmadan yap filan derim herhalde
aaa doğumgünlerimiz yakınmış bende 19 ağustosta doğdum
karpuz değil ama mutfaktaydım bişeyler hazırladım kendime o yüzden yazmadım şimdi yazabilirim. napalım aç elif yazamıyoelif elif napıyon aşağıda sessiz sessiz..
Gelsene yukarı bir çay içek, karpuz kesek yiyek...
ahahaha ay nasıl desemki acabapambik niye yazmıyolar ya bu kızlar ne yaptıklarını ayıpmış ben 18 ustuyum
pambik niye yazmıyolar ya bu kızlar ne yaptıklarını ayıpmış ben 18 ustuyum
ayyy diyin çook merak ettim valla yoksa alttan bebek kontrolümü yaptınızkarpuz değil ama mutfaktaydım bişeyler hazırladım kendime o yüzden yazmadım şimdi yazabilirim. napalım aç elif yazamıyo
ahahaha ay nasıl desemki acaba
ahaha doğumgünümü hiç unutmazsın artık baksana eşinle aynıymışbenim eşimin doğum günü 19 agustos kızım 19 eylül
kız sen varya çok fenasın haa ayy ben çatlamayım yumurtam çatlasınElif söyleme de çatlasınlar..
evet bunlar gizli gizli bişeyler çevirmişler ve bize söylemiyorlar ay ben de üstüyüm yaş 29 yani artık
söylemiyeyim ama tahminler çok kuvvetli baksanaElif söyleme de çatlasınlar..
cidden yaa hergün hergün hemde 43 gün hiç çekilmez valla. tam fatmagül modunda olur. artık beni fazla sarsmadan yap filan derim herhalde
aaa doğumgünlerimiz yakınmış bende 19 ağustosta doğdum
Elif söyleme de çatlasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?