kuzum gecenin talihlisi sensin bak gelmiş bat bi deneyiversen ya
yok yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum gecenin talihlisi sensin bak gelmiş bat bi deneyiversen ya
acım çok yarenim ya ısdırap sanki yeminle sıkıldım ya ha geldi ha gelcek ha hamileyim ha değilim aa gene yanıldık meğerse kocamdaymış sorun onu halledelim aaa şimdide kist abooo etrafın çocuk meraki bebek yokmu soruları sıktı valla bu durumu bana mal edip kendi çocuğunu gözüme sokanlar canım sıkılıyo çok
yok yaaaay ben yapamam ya adete kaç gün varken rahim aşağı iniyomuşş peki??
yok yaaaay ben yapamam ya adete kaç gün varken rahim aşağı iniyomuşş peki??
evet canım hatta şuanda düşük tehlikesine ve dış gebeliğe de öyle bakıyor doktorlar.
doğru diyosun tatlım benim dr.da alttan önce ultrasonla baktı sonra parmakladıevet canım hatta şuanda düşük tehlikesine ve dış gebeliğe de öyle bakıyor doktorlar.
eğer yumurtlaman normalse yani gecikme filan olmuyorsa 4-5 gün kala
hoşgeldin tatlımm valla gelmesydin listedn silcektimm ne oldu yeni bat işleri gebelik varmı?..kist dediğin polistik over sendoromumu yokse nedir?..kocana destek ol ttalım ..milletin lafınada bakma sen(diyene bak tabi)..olumlu ol ttalım benimacım çok yarenim ya ısdırap sanki yeminle sıkıldım ya ha geldi ha gelcek ha hamileyim ha değilim aa gene yanıldık meğerse kocamdaymış sorun onu halledelim aaa şimdide kist abooo etrafın çocuk meraki bebek yokmu soruları sıktı valla bu durumu bana mal edip kendi çocuğunu gözüme sokanlar canım sıkılıyo çok
ah cnm benim helal et valla bi parmaklama olayı var ama anlmadım elif nil biliyo seninde bat yaklaştı deney olmak istermisin
eğer yumurtlaman normalse yani gecikme filan olmuyorsa 4-5 gün kala
hoşgeldin tatlımm valla gelmesydin listedn silcektimm ne oldu yeni bat işleri gebelik varmı?..kist dediğin polistik over sendoromumu yokse nedir?..kocana destek ol ttalım ..milletin lafınada bakma sen(diyene bak tabi)..olumlu ol ttalım benim
nasıl olkii ay kız utandımm bak şimdii diyin bakim hele ne olomuşki ee baktık nasıl bişe olması gerekiyokjii??![]()
sen yapabiliyonmu kendin..ben eşe yaptırsam nolur peki:))):26:
doktora son gittiğimde sağda 1 solda 2 kistim vardı canım bakalım yarın bi gideim diyom doktora bi baktırcam kistler ne halde
evet canım doğru biliyorsun. zaten eline sertlik geliyorçok fazla ilerde değil yani kolayca hissedebiliyorsun. düşündüğünüz gibi korkulacak bişey değil. direk rahim ağzında oluyo ileride değil.adete yakın rahim aşağı iniyomuş eger parmağa bi cisim gelırse rahım inmiş yanı gebe deiliz ama bi boşluk varsaa gebe..doğru biliyorum dimi? peki adete kaç gun varken rahım iniyor biliyomusun
evet canım saat 12yi geçti. burda 18 yaş altıda yok rahat ol yanidoğru diyosun tatlım benim dr.da alttan önce ultrasonla baktı sonra parmakladıbide bi karnıma hafifçe bastırdı ayyy utandım neyse saat 12 geçti nasılsa
![]()
ahahaha eşin yaparsa olay başka yerlere gider:26: adamın aklına sertliğe bakmak gelmezkisen yapabiliyonmu kendin..ben eşe yaptırsam nolur peki:))):26:
ohh kızlar ballı çörekotu isteyen var mı çok güzel yaparım ayıptır söylemesihadi yiyimde yumoşlarım büyüsün konuşuyorum onlarla artık güzel güzel büyüyün diyorum yokksaa valla çektiririm o filmi görürsünüz diyorum
pambik kafayı yer sonunda
ah benim fedakar arkadaşım yapcak bak heralde elif yazmış cnm yapcanmı