ahahaha eşin yaparsa olay başka yerlere gider:26: adamın aklına sertliğe bakmak gelmezki![]()
haha valla doğru dedin nilu duyurulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha eşin yaparsa olay başka yerlere gider:26: adamın aklına sertliğe bakmak gelmezki![]()
ohh kızlar ballı çörekotu isteyen var mı çok güzel yaparım ayıptır söylemesihadi yiyimde yumoşlarım büyüsün konuşuyorum onlarla artık güzel güzel büyüyün diyorum yokksaa valla çektiririm o filmi görürsünüz diyorum
pambik kafayı yer sonunda
önceden nasıldı bilmomki ben ..bi sertlik var evet kızlar ben hamile değilimmmmm ozamnyaparım niye yapmıcam akıntıyı almak içinde yapom valla ben..hafif bi sertlik vr üst kısımda
![]()
önceden nasıldı bilmomki ben ..bi sertlik var evet kızlar ben hamile değilimmmmm ozamnyaparım niye yapmıcam akıntıyı almak içinde yapom valla ben..hafif bi sertlik vr üst kısımda
![]()
ohh kızlar ballı çörekotu isteyen var mı çok güzel yaparım ayıptır söylemesihadi yiyimde yumoşlarım büyüsün konuşuyorum onlarla artık güzel güzel büyüyün diyorum yokksaa valla çektiririm o filmi görürsünüz diyorum
pambik kafayı yer sonunda
ayyy yaptım ama anlamadım yaw![]()
ay düşükten sonra öle oldu valla kuzucum..kuzum ya senin adette benimki gibi sapıtık dimi o zaman gecerli olmuyomuş
seni üzmek istemem ama hamiş değilsin. bende her ay kendimi kandırıyorum sertlik gelince ama o vazgeçmiyohemen geliyo kırmızılar.
cnm eline geldimi sertlik
bak güzelleşmesseniz film çektirirm görürsünüz o zaman diyorumayy canım benimm yaaa...kız konuşma çok ozman hiç olmuyolr ben çok denedim o işi..ozamn şımarıyolr
Benimki hemen parmağıma değdi..
1 parmak boyu bile yok yani..
O kadar aşağıda..
Ve hastalığım başladı başlayacak...
Şu an hafif lekelenme aşamasındayım...
geldi sankı ya cok da sokamadım;gerçi aşağıda oluyomuş ama;; bıdahakı aya kalcak gıbı duruyor yıne..zaten varya soğudum yanı bebek işinden ya bu ay hiç isteklı degıldım nerdeyse korunalım boşver falan dıcektım adama..ilk zamankı hevesim yok..neyse yarın baktırırım;anlarsak sonucu yazarım yarın![]()
bak güzelleşmesseniz film çektirirm görürsünüz o zaman diyorumbakalım benimkilerin ilk denemesi bi şans veriyim yumoşlarıma belki söz dinlerler
hoşgeldin canımmslm milett naber
bak güzelleşmesseniz film çektirirm görürsünüz o zaman diyorumbakalım benimkilerin ilk denemesi bi şans veriyim yumoşlarıma belki söz dinlerler
aman sorma kız bende öle terapi yaptımki nerdeyse korunacam yakında akşamda birine öle yazdım ah senle ilk yazışmamı hatırladım birden ben endişeli sen cok rahattın kesin bu ay senin ollur gözunle bakmıştım
Hıııııı...Çabuk büyüyün yoksa pambik çektirir o filmi görürsünüz haa....
![]()