hoşgeldin canımm
senin yumişler güzel daha ne olsun 6 tane yumiş varmış. şimdi onların kendi aralarında fesatlanıp çatlamaları lazım. sen onları öyle motive et. kışkırt onlarıçatlayamazsınız diye
hoşbulduk tatlım sagol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımm
senin yumişler güzel daha ne olsun 6 tane yumiş varmış. şimdi onların kendi aralarında fesatlanıp çatlamaları lazım. sen onları öyle motive et. kışkırt onlarıçatlayamazsınız diye
arkadaşlar nilunun beyi yarın bakacak bakalım neler görecek
evet şimdi size bi soru sorim matematik sorusu gibi...evet soruyorumm!!!
ben 22 kasımda düşük yaptım 9 gün kanamam oldu 30 aralıkta tekrar kanamm oldu ve 17 ocakta temizlendim şimdi ben ne zamn adet olmalıyıM???
kime sorsam bilemedım ortaya yazıyorum
bende mantar olabılırmı acaba o da engeller dımı hamiş kalmayı; genıtal bolgemde içinde beyazlıklar oluyor bazen ve bu ay da idrar yanması olduu çok kötü oluyor o da ya 2 -3 gun oldu geçti; mantar falanmı var oyuzdn olmuyor olabılırmı ilk hamilelığim hemen olmutu ilk aydaşimdi bu 4.ay olcakk
eee coktan olmalıydın ki tam 47 gun olmuş sen yokla bakım yeniden aşasını
ayyy elifim brawooohoşgeldin canımm
bence buayın sonunda olman gerekir ama düşükten sonra nasıl düzene gırdıyın de olabilir ya sen düşük yaptıktan sonra kanaman gelmiş benim eltımde düşük yaptı ama kanaması yok ya kanıda yüksek cıkıyomuş yarın doktora gıtcez ne diycek bakalımevet şimdi size bi soru sorim matematik sorusu gibi...evet soruyorumm!!!
ben 22 kasımda düşük yaptım 9 gün kanamam oldu 30 aralıkta tekrar kanamm oldu ve 17 ocakta temizlendim şimdi ben ne zamn adet olmalıyıM???
evet şimdi size bi soru sorim matematik sorusu gibi...evet soruyorumm!!!
ne göreceğini bilemem ama sonunun nasıl biteceğini biliyorum galiba:26:arkadaşlar nilunun beyi yarın bakacak bakalım neler görecek
idrar yaparken yanma yaradan oluyormuş. doktorum bana öyle demişti. bildiğim sadece bukime sorsam bilemedım ortaya yazıyorum
bende mantar olabılırmı acaba o da engeller dımı hamiş kalmayı; genıtal bolgemde içinde beyazlıklar oluyor bazen ve bu ay da idrar yanması olduu çok kötü oluyor o da ya 2 -3 gun oldu geçti; mantar falanmı var oyuzdn olmuyor olabılırmı ilk hamilelığim hemen olmutu ilk aydaşimdi bu 4.ay olcakk
Ben kaçtım kızlaar..
Dinleneyim azcık..
Yarın temizliğe kalkışıyorum.. :119:
Bana kolaylık dileyin..
Kış günüde ancak benim gibi
kafayı yemişler temizlik yapar..:95:
Ama aklıma koydum ya br kere..
Yapmazsam da hasta olurum düşünmekten..:120:
Off.. Deliyim ben yaa..
Bıktım kendimden...:111:
kime sorsam bilemedım ortaya yazıyorum
ay kolay gelsın;sende bendensin:) hava durumu yağmur gosterıyo ve ince ince yağıyo ve benn bugun camları siliyorum ne guzel dımı![]()
ayyy elifim brawooomüthiş bi yöntem aklıma gelmemiştim şimdi ben onlara isimler buluym şöyle diyim bak ayşe seni geçti ne kadar güzelleşti fatma hadi hızlan bak az kaldı yakışıklılar gelicek sen hala pasaklı pasklısın böyle giderse evde kalıcaksın ayşeyi kapacaklar
böyle diye diye ben 4üz doğururmuşum ve tıp tarihine geçermişim
![]()
eee coktan olmalıydın ki tam 47 gun olmuş sen yokla bakım yeniden aşasını
hıımm bak bu da başka bi taktik belki diğer ay da bunu denerimooo ben bu ay cok sertim stres yok hiççç mudane etmiyom trip atıyom umrumda değilsiniz diom belki pişman olurlar ateş ölçuyonmu
Mantar enfeksiyonları gebelikte, antibiyotik ve doğum kontrol hapı kullananlarda ve şeker hastalarında sık görülür. Mantara bağlı vajinitlerde beyaz renkli ve peynirimsi bir akıntı olur. Vajinal mantar enfeksiyonları spermin yumurtaya doğru taşınmasını engeller. Vajinal ortama değiştirerek spermin canlı kalma süresini kısaltır. Mantar enfeksiyonları erkeklerde de görülebilir ve kaşıntı, akıntı gibi yakınmalara yol açar. Bu enfeksiyonlar sperm transportunu engeller ve sperm hücrelerine tutunarak sperm hareketliliğini azaltır. Antimikotik (mantarlara etkili) ilaçlar ile kolayca tedavi edilebilir.
Trikomonas adı verilen parazit kadınlarda vajina, erkeklerde üretra ve prostat bezinde yaşayarak çoğalır ve cinsel ilişki ile bulaşır. Yol açtığı vajinal enfeksiyonlarda kötü kokulu, yeşil renkli bir akıntı, kaşıntı, idrar yaparken yanma ve sızıya yol açar. Erkeklerde akıntı ve kaşıntıya yol açabilir. Bu parazit vajinal ortamı bozarak üreme sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bu enfeksiyon antibiyotikler ile tedavi edilir.