hamile misin yoksaaaammmm
ayy hadi inşallaaaahhh
adet olucam galiba ya kızlar;pembe pembe geldı azcık demın daha da günüm vardı ama...
yok tatlım hamile değil şok oldum yaaa sizde fark ettınızmı
ayy neyi tatlım ya bak çok merak ettim şimdi
ya tatlım şimdi ben siteye şifresiz giriş yaptım mesela aşağıda örnek : 2 ziyaretçi 5 üye yazıyor ya işte ben öyle ziyaretçi olarak girdim sizin bütün yazdıklarınızı okuyabiliyorum yanı buda demek oluyor kı herkes bızım yazışmalarımızı görüyor istersenız deneyın ayyyy bu kadar şey paylaşıyoruz burda çok kötü oldum yaaaa burdan site sorumlularına seslenıyorum doğrumu sizce bu kızlar valla bakın görün
mrb arkadaşlar nasılsınız .. yarın doktora gtcem 5 gün boyunca ilaç kullancam sonra da yumurta çatlatma iğnesi yaptrcam ..iğne yaptırıpta hamile kalan var mı aranızda ??????
tatlım ne zaman adet olacaktın emınmısın karnın ağrıyormu
adet olucam galiba ya kızlar;pembe pembe geldı azcık demın daha da günüm vardı ama...
canım üye olmadan önce bende ziyaretçi olarak okuyordum yazılanları..mesela google ye yazıyorum işte atıyorum hamilelikte şu belirti olur mu diye hemen kk nin o konuyla ilgili topiği açılıyor.bunu daha önce farketmiştim ben hatta ilk başta isim soyisimle üye olmuştum sonra kullanıcı ismimi değiştirdim canım farkedince..bir sorun olmaz ki canım kendimizi deşifre etmediğimiz sürecee
ayy inşallah olmazsın canım geçen ay benimde beklenenden 3 gün önce oldu hatta pembe pembe geldi inşallah arkası gelmez dedim ama ne yazıkki geldiinşallah seninkiler gelmez canım
teşekkürler canım sen nasılsın ? ben hiç hamile kalmadım canım tecrübem yok yardımcı olmak isterdim ama..inşallah işe yarar ne deyim canım..
17 siyle 20si arasında gelmesı lazımdı işte erken gelıcek heralde bu ay gecen ay geç gelmişti bu ayda erkenden gelicek sanırım...
tamam sağol yine de bakalım inş olur hyrlısyla..
genelde pembeleri gördummu devamıda gelirr benım; hayırlısı artık
ayy benimde aralıkta öyle oldu canım 4 gün gecikti ocak ta da 3 gün erken geldi anatomim bozuldu resmennormalde de çok düzenlidir adetim heee hiç böyle sapmalar olmazdı..bakalım bu ay da erken bekliyorum soğan kürüne başladım da 2 3 gün erken olabilir dedi ibrahim saraçoğlu..inşallah hiç olmaz da yinee şu an12 gün var erken olursam da 9 10 gün civarı iştee
iyide tatlım burda yatak ilişkisinden tutda vajınal şeylere kadar konuşuluyor ne kadarda deşifre etsen resim yükleyenler var ayyy çok utandım günah ya kim bilir 40 erkek giriyordur buraya ben daha yenı fark ettim
ben bu soğan kurunu merak edıyordum ya nasıl yaptın ayrıntılı bi şekılde anlatsan bana bi..soganları kabuklumu kabuksuzmu kaynatılcak mesela?? bi tadı nasıl
ben bu soğan kurunu merak edıyordum ya nasıl yaptın ayrıntılı bi şekılde anlatsan bana bi..soganları kabuklumu kabuksuzmu kaynatılcak mesela?? bi tadı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?