Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlAR merhaba bi bakımmdedim kızlar hurrem bitince gelicem tum sevdiklerimi beni sevenleri baklıyrum öpuldunuz kocaman
ii bakalımm kuzucumm benimmm

kızzz sensinn cadı şuna bakk...napim kuzum yaa kocam gececi olunca uyuyamıyorum anca böle oluyo...hee bu arada sende amma korkmuşun hee birileri görcek diye..tatlım yazıştıklrımızı okusunlar ne olcak ..sen çok özel bişey söylicen zmn kimlini açığa vercek kadr o zamn özelde msj atrsınn..ztn albümlerinede arkaşlrından başka kimse görmüyor.. o yüzden sorun olmaz ttalım.çoğu kişi googleden arştırınca gerekli bilgilere ulşıyo ...yaralı bi topik sorun olmaz ttalım benimm

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben geldim sen gittin kız
bebegmmm bekledm bekledmm gelen olmadı napiimm
görmedm senn kankamm

sevcancımm, seydamm, niluperrrcim nasılsınız calarım???

beni özlediniz mi bakayım

özledikk cnm benimm özledikk iiyim napim bende örgü öröm halenn..önü bitti arkasını örom şimdi yaka kescem az kaldı bitcek..ay btsinde başka birşeye başlıcamm

sana canm...vallahi sevindim senin adına..
bu arada ne renk yapıosun peki?

kırmızı bi ipim kalmıştı..şal yapodum normalde iğnem kırılnca kaldı canım sıkılıyodu ne yapsam diye düşünürken kırmızı ipimle karşılaştım dedim bi bebk süeteri yapim..öle takılıyom işte..şimdi bi pembe ipim kaldı bir de alacalı bir renk var o alacalı renkten kapşonlu hırka örcem bide bantolon örcemm

maaşallah bu ne marifet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…