neyse ben kaçtım yazmıyonuz hurrem sonu göruşuruz
selam kızlar herkesmi hürreemde
ii bakalımm kuzucumm benimmmkızlAR merhaba bi bakımmdedim kızlar hurrem bitince gelicem tum sevdiklerimi beni sevenleri baklıyrum öpuldunuz kocaman
teşekkürler mericim canım bende sizin sayenizde rahatladım ohhhhhh be yaşasın allahtan resimler gözükmüyor ya ne bileyim işte insan bir anda huzursuz oluyor ama suan çok iyiyim tatlım sağol siz gececisiniz valla sabah sizin yorumlarınızı okumaktan çalışamıyorum cadılar bu işi bir düzene sokun bak bozuşacağız sana şeydaya yarene elif zeynepe sekerkıza daha saysammm çok
iyi akşamlar herkese... son 10 gün :18:
hadi bakalım hayırlısı tatlımm sitres yapma yoksa daha çok geç olursun he ona göre
sağol inşAllah hiiççç olmam/olmayız...
bebegmmm bekledm bekledmm gelen olmadı napiimmmeriiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben geldim sen gittin kız
hımm anladm tamam konusuruz saati ama bari 01.30 olsun yafff
yoksa altlara düşcez hem anladn sen..hemde 01.30 da yatsak 09-09.30 gibi 8 saat uyku rahatca kalkarız..
anladın sen onu
kızlar napıyonuz aşagu-ıda başlamadan hurrem yazın bi iki cumle barim zaten merimde ditti
ben geldm yavrumm hadi sende gelll
sevcancımm, seydamm, niluperrrcim nasılsınız calarım???
beni özlediniz mi bakayım
özledikk cnm benimm özledikk iiyim napim bende örgü öröm halenn..önü bitti arkasını örom şimdi yaka kescem az kaldı bitcek..ay btsinde başka birşeye başlıcamm
sana canm...vallahi sevindim senin adına..
bu arada ne renk yapıosun peki?
kırmızı bi ipim kalmıştı..şal yapodum normalde iğnem kırılnca kaldı canım sıkılıyodu ne yapsam diye düşünürken kırmızı ipimle karşılaştım dedim bi bebk süeteri yapim..öle takılıyom işte..şimdi bi pembe ipim kaldı bir de alacalı bir renk var o alacalı renkten kapşonlu hırka örcem bide bantolon örcemm
seyda senin kociş vardiyLIMI Çlışıyo
aynen öle ttalım yaa...bu arada hürrem biit birazdan damlar bizim hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?