Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

teşekkur ederım cevabın için ..1 tane soğanmı peki??

evet o konuda haklısın canım erkeklerin bakması konusunda falan..aslında ziyaretçilere kapatılması iyi olur ama napcan ya hiç yazmıycaz ya da katlancaz

ben birde resim eklemeyi düşünüyordum vazgeçtim doğru haklısın nede olsa kımse kımseyı tanımıyor o zaman burakı arkadaşlıklarda gerçek değil öylemı oluyor halbukı ben burdakı herkesi çok seviyorum

evet kımse kımseyı tanımıyor ama herkes birbirine destek;arkadaşlıklar guzel; istenırse facede falanda arkadaş olanlar oluyo benımde var öyle yani..

canım bende öyle hepinizi çok seviyorum aklım kalıyor acaba ne yaptılar diye ama sonuçta dediğin gibi sanal ortam netice de kimse kimseyi tanımıyor burada birbirimize yoldaşlık ediyoruz hepimizin ortak sorunları dertleri var birbirimize yardımcı oluyoruz bu da çok güzel bir şey kim bilir belki bir gün bir yerde karşılaşırız tanışırız yüz yüze ayy şiir gibi konuştum

kızlAR merhaba bi bakımmdedim kızlar hurrem bitince gelicem tum sevdiklerimi beni sevenleri baklıyrum öpuldunuz kocaman

Bak seeen..
Bir tek pambikim annlarmış beniii .....
Kız senin kıymetini daha çok biliiim bari bundan sonra....
Gerçi seni de pek sevmem amaa....
sen beni sev asskkıımm beni sevvv
geldik bile:)))
arkadaslar benm gündüz kpss kursum var..ondan gremıyorum..
evde oldugumda da eşim ögle arası yemege gelıyor..sonra az dısarı cıkıyorum ya da gelenim olmuyor arada ders calısmam gerekıyor..gece de uykumdan feragat edip giriyorum
ama artık gündüzleride böle bir ugrayacagım sizler için
nasılsın bu arada?

suaycım korktugun seyi okurken inan aklıma neler geldi..korkuttun benide:))
burada herkes o durumu biliyor yani üye olmadan görebilinecegini ama görenlerde zaten derdi olup google de hamilelikle kadınhastalıklarıylailgili arastırıp bizim sayfamıza gelen bizleri görse ne zararı olurki..
bende bu yolla buraya üye oldum..yoksa haberim bile olmazdı..
bak bende ara ara fotograf albümü yaparım arkadaslarım haricinde dısardan gelen göremez..
ayyy biz gercegiz ama
bizim aramızda henüz olmadı ama baska topiclerde aynı sehirde olanlar bulusuyor..
bizde yakında yapabilirizz

teşekkürler mericim canım bende sizin sayenizde rahatladım ohhhhhh be yaşasın allahtan resimler gözükmüyor ya ne bileyim işte insan bir anda huzursuz oluyor ama suan çok iyiyim tatlım sağol siz gececisiniz valla sabah sizin yorumlarınızı okumaktan çalışamıyorum cadılar bu işi bir düzene sokun bak bozuşacağız sana şeydaya yarene elif zeynepe sekerkıza daha saysammm çok

sağol tatlım içim biraz olsun rahatladı teşekkürler albümleride dışardan kimse görmüyormuş ohhh beee

evet kımse kımseyı tanımıyor ama herkes birbirine destek;arkadaşlıklar guzel; istenırse facede falanda arkadaş olanlar oluyo benımde var öyle yani..

sağol elifcim hepinize teşekkürler içim rahatladı gerçekten bak buna sevindim face mantıklı işte ankaradan arkadaşlar vasrsa ben ankaradayım hepimiz hamiş olunca görüşelim gerçi hamiş olmasakda görüşelim kuzucuklarım

sağol tatlım içim biraz olsun rahatladı teşekkürler albümleride dışardan kimse görmüyormuş ohhh beee

canım yalnız albüm gizliliğini kendin ayarlıyorsun şuan herkese açıktır muhtemelen..kontrol paneli kullanımı/ayarlar/profil/profil gizliliğine giriyorsun oradan ayarlıyorsun kimlerin görmesini istiyorsan.

kızlAR merhaba bi bakımmdedim kızlar hurrem bitince gelicem tum sevdiklerimi beni sevenleri baklıyrum öpuldunuz kocaman
kızz hürrem bitene kadar 11i gecer sonrada erken gelip erken gitmekten bahsediyorsun
insanların aklına sokuyorsun şimdi bunu isteyen cok var aramızda
gerci benm gündüz girmelerim biraz zor bu saatlerde de gelıorum beden baska kimse yok
hürremi de sevmıyorum
bende herseyi okumadan duramıyorum..
sende hepsini okuyomusun kızz
bakben erken girdim:)) ama kimse yok
gündüz de kursta oluyorum
ayyy ankara da olsaydım keşke...
suan bu topicte izmit sakarya cok var bende izmitteym neyseki
insallah bi bulusma ayarlıyacagız
ama senle de görüşebilmek isterdim zaten yapayalnızım bu sehirde
canım yalnız albüm gizliliğini kendin ayarlıyorsun şuan herkese açıktır muhtemelen..kontrol paneli kullanımı/ayarlar/profil/profil gizliliğine giriyorsun oradan ayarlıyorsun kimlerin görmesini istiyorsan.

evettt bak ben bu ayrıntıyı kaçırmısım...teşekkürler karabiberimmm

[QUOTE=meri1;

kuzucum benim ben bi hurreme bakıyom öle soluksuz mesela du akşam saat 8.30 da burdaydım daha erken geliyorum mesela 3 4 çok gec oluyo 9 gibi gelebilirz yada en gec 1 e kadar durabiliriz hem ben geldim sen nie gittin bakım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…