hııı ben yanlış biliyormuşum o zaman. yani azıcık yanlışcnm yumurta gunu düşüyo ertesigun artıyo
hııı ben yanlış biliyormuşum o zaman. yani azıcık yanlışama sağol bilgilendirdiğin için. hem sordun hem cevapladınnn bende biliyormuşum gibi konuştum
hemencık makınaya atıp koyaydın peteğin üstüne işte kız
yaren hani biz 1.30 da çıkacaktık artık?
anammm kız siz beni dinlemıonz mu..makına suunu verms ıslanmıs takım..
korktum yenıden makıneye atmaya sabah bakarım gece gece yenıden mı bnyo sileym..
içi fesat karılar
ii geceler nilüppp bu arada kocan evdemi?ii geceler artıkın kızlarr sizde erken yatalım diyodunuzz sanırsamm bi aralarr
yarın grş inşallah öpuyorum herkezii
kızlar ben çıkıyorum belim kasıklarım çok ağrıyo öptüm sizi
anammm kız siz beni dinlemıonz mu..makına suunu verms ıslanmıs takım..
korktum yenıden makıneye atmaya sabah bakarım gece gece yenıden mı bnyo sileym..
içi fesat karılar
ii geceler nilüppp bu arada kocan evdemi?
bu gece erkn cıkıonya mrak eettm..
ii geceler seydamm
normalde daha erken gircez ama bu akşam hurrem var die gec girdik kızlar 9 nasıl
normalde daha erken gircez ama bu akşam hurrem var die gec girdik kızlar 9 nasıl
şunu adam akıllı bi bilenden öğrenelim bence amortiye bakıyoz ateşe. ama bişeyden eminim hamiş olunca ateş düşmüyo hep artıyo. o yüzden yumurtlamayı takip etmedim desem yeri var. normaldede gün aşırı beraber olduğumuzdan gerek duymadım:26:haha ne malum kız belki bende yanlış biliyom öle oluyo bişiler işte
gel şunu 2 yapalımyaren hani biz 1.30 da çıkacaktık artık?
iyi geceler canımmmii geceler artıkın kızlarr sizde erken yatalım diyodunuzz sanırsamm bi aralarr
yarın grş inşallah öpuyorum herkezii
39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com elif şekercininkızının hamiş tablosu
Anaaa, benim herif beni boşayacak sonunda..
Ben 9 da giremem..
Kocamın dizinin dibinde oluyom o dakkalarda....
Anaaa, benim herif beni boşayacak sonunda..
Ben 9 da giremem..
Kocamın dizinin dibinde oluyom o dakkalarda....
şunu adam akıllı bi bilenden öğrenelim bence amortiye bakıyoz ateşe. ama bişeyden eminim hamiş olunca ateş düşmüyo hep artıyo. o yüzden yumurtlamayı takip etmedim desem yeri var. normaldede gün aşırı beraber olduğumuzdan gerek duymadım:26:
gel şunu 2 yapalım
iyi geceler canımmm
ohh askıma bak 9 erken der..sonra geceye kalıonuz der..asskkımm olayın ne senn?
kafanmı güsel?
sen söle bakim bze aklındakı saatleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?