Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahahaha çok güzel görünüyo dimi:1:

bana göndermişti tablosunu. bide benim tablom 4 e bölünmüyo neden? hani kırmızı çizgiylee. saat ilerledikçe ne soracağımı sapıtıyom sanırım

gecen ay yapmıştın değilmi yumurtlamamış olanbilirsın mesela senede 2 kere falan yumurtlanmaya biliyomuş

Kız bende heveslendim şimdi haa.
Ateş ölçmeye ne zaman başlanıyor?
Adet döneminden sonra mı?

cnm adetin birinci gunu başlanıyo ama mesela ben bu ay griptim 6.gunumu ne başladım uye oluyosun mesela 3 4 saat aarlıkssız uykuyla her sabah aynı saaat te ölçuyosyun

cnm yumurtlama gunu duşuyo sonra artmaya başlıyo artış devam ediyosa yumurtladın birden düştuyse adet oluyosun zaten
onu biliyorum. sadece bilmediğim yumişlerin oluşma sürecinde artığıydı. yani öyle biliyordum. yumişler oluşunca artıyo sonra çatlayınca düşüyo sonra artmaya devam ediyo. adet zamanı düştüğünü de biliyorum. http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php bak benim bu ayki. daha çok yeni ablasııı:1:

Ama naaapıyım, sen söyle assskım..
Kocam yanımda otur diyo..
Siz buraya gel diyorsunuz..
ben naapıyım..:14:
bence atkocYI bize gel..
ben bakarım sana anammmmmmmm:52::52:

ya bu işin saati olmaz uygun olan gelir..işi olan geç gelir..uyumak ısteyen erken cıkar misafiri olan 1de gelir nebilim..
kimseye saat uymuyo:27::27::27:
bence km ne zaman boşsa gelsn bzi cok bekletmeden..gece de 2 gibi yatıs verelim..
Kız bende heveslendim şimdi haa.
Ateş ölçmeye ne zaman başlanıyor?
Adet döneminden sonra mı?

aman sen eksık kalma:9::9::9:

Kalmam tabii..
Benim neyim eksik?:19:
bak bana şekercinin kızı tarif etmişti sana kopyalıyayım.

1. şimdi her sabah 7-8 arası dil altından ateşini ölç sonratakvimin üstünde ölçtüğün günün sayısına tıkla karşına bi ekran gelecek ordatemperature yazan yerin karşısına çıkan ateşi yaz mesela 36,6 gibi.daha sonratime nin yanına saatini yaz 7:10 gibi cervical fluid yazan yerde adet değilsenakıntı durumunu yaz dry:kuru sticky:yapışkan creamy:kremsi watery:sulueggwhite:yumurta akı demek.adet olduğun zamanda yazmıyosun.menses adet durumudemek adet olduğun günlerde orayı yaz.ıntercourse:ilişki durumu demek am sabahpm akşam demek onları yaz sonra save bas.adetliyken sadece ateşini saatini veadet durumunu işliyosun canım anlatabildim mi şimdi sabah ölçtüğün ateşi işleben sonra bi bakim
her sabah 7-8 arası olması önemliymiş. zaten ben 6:40 da ölçüyorum. yine yatıyorum. sonra uyandığımda saat 12 gibi çok farklı sonuç çıkıyor en az 5 derece artıyor.

ayhhhh beni bir heyecan sardı:52::52::52::52::52:

600.sayfaya ne az kalmıs... hemen hemen yazalım yenisayfalara bakalım..
yoksa kesin yarın suayla karabiber girerler 600lere:27::27::27:

Back
X