bak bana şekercinin kızı tarif etmişti sana kopyalıyayım.
1. şimdi her sabah 7-8 arası dil altından ateşini ölç sonratakvimin üstünde ölçtüğün günün sayısına tıkla karşına bi ekran gelecek ordatemperature yazan yerin karşısına çıkan ateşi yaz mesela 36,6 gibi.daha sonratime nin yanına saatini yaz 7:10 gibi cervical fluid yazan yerde adet değilsenakıntı durumunu yaz dry:kuru sticky:yapışkan creamy:kremsi watery:sulueggwhite:yumurta akı demek.adet olduğun zamanda yazmıyosun.menses adet durumudemek adet olduğun günlerde orayı yaz.ıntercourse:ilişki durumu demek am sabahpm akşam demek onları yaz sonra save bas.adetliyken sadece ateşini saatini veadet durumunu işliyosun canım anlatabildim mi şimdi sabah ölçtüğün ateşi işleben sonra bi bakim
her sabah 7-8 arası olması önemliymiş. zaten ben 6:40 da ölçüyorum. yine yatıyorum. sonra uyandığımda saat 12 gibi çok farklı sonuç çıkıyor en az 5 derece artıyor.
Aaaa.. Birde sabah 7 de mi kalkacağız.
ne alaka ki yaa..
Birde..
Neden dil altından?
Ben hep koltuk altından ölçerim.
o zaman senin ateş ölçeri iyice yıkaman lazımAaaa.. Birde sabah 7 de mi kalkacağız.
ne alaka ki yaa..
Birde..
Neden dil altından?
Ben hep koltuk altından ölçerim.
ama nedennnn. kk daki linkten ben deneyince açılıyooooGene açılmıyor..
bu işte böleymiş tatlım hadi şimdi ölçelim elifd nillll ne cıkacak
bu işte böleymiş tatlım hadi şimdi ölçelim elifd nillll ne cıkacak
sendede mi açılmadı canımm
insanın sabahın o saatindeki ateşiyle normalde uyandığı ateşi birbirini tutmuyo nedense. kuzum sen namaza kalkmıyomu zaten her sabah. o zaman ölç. ben öyle yapıyom. yada yanlışmı hatırlıyorum. sen namaz kılıyormuydun. yoksa benmi pok kırdım:26:nasıl yani??? anlamadım ben..
nasıl yani??? anlamadım ben..
Elifim, çok sağol..
Yarın geniş geniş bir inceleyeyim bakayım..
Bu sefer gerçekten gittiiiimm..
İyi geceleee..
insanın sabahın o saatindeki ateşiyle normalde uyandığı ateşi birbirini tutmuyo nedense. kuzum sen namaza kalkmıyomu zaten her sabah. o zaman ölç. ben öyle yapıyom. yada yanlışmı hatırlıyorum. sen namaz kılıyormuydun. yoksa benmi pok kırdım:26:
insanın sabahın o saatindeki ateşiyle normalde uyandığı ateşi birbirini tutmuyo nedense. kuzum sen namaza kalkmıyomu zaten her sabah. o zaman ölç. ben öyle yapıyom. yada yanlışmı hatırlıyorum. sen namaz kılıyormuydun. yoksa benmi pok kırdım:26:
yok tatlım ya
kendi tablomuda kopyalayamıyorum 600 sayfada yatalım
biz şekercininkızı ile yapardık su anada ateşimizi ölçelim yumurtalama ile ilgili değilde gemnel bilgi amaçlı benim 36.8 su an mesela
ii geceler güle güle git..
yolun acık olsun asskkıımm
biz şekercininkızı ile yapardık su anada ateşimizi ölçelim yumurtalama ile ilgili değilde gemnel bilgi amaçlı benim 36.8 su an mesela
benm 35 bile yoktur..elim ayagım buz gibi
kanki sen deölcecektin neoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?