Kız bu neee...
Anaaa..
Üniversitede iktisat okuduydum, aynı onlara benziyo....![]()
cnm ateş tablosu yumurtlamayla ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu neee...
Anaaa..
ahahaha çok güzel görünüyo dimiKız bu neee...
Anaaa..
bana göndermişti tablosunu. bide benim tablom 4 e bölünmüyo neden? hani kırmızı çizgiylee. saat ilerledikçe ne soracağımı sapıtıyom sanırım39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com elif şekercininkızının hamiş tablosu
ahahaha çok güzel görünüyo dimi
bana göndermişti tablosunu. bide benim tablom 4 e bölünmüyo neden? hani kırmızı çizgiylee. saat ilerledikçe ne soracağımı sapıtıyom sanırım
cnm ateş tablosu yumurtlamayla ilgili
Kız bende heveslendim şimdi haa.
Ateş ölçmeye ne zaman başlanıyor?
Adet döneminden sonra mı?
onu biliyorum. sadece bilmediğim yumişlerin oluşma sürecinde artığıydı. yani öyle biliyordum. yumişler oluşunca artıyo sonra çatlayınca düşüyo sonra artmaya devam ediyo. adet zamanı düştüğünü de biliyorum. http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php bak benim bu ayki. daha çok yeni ablasıııcnm yumurtlama gunu duşuyo sonra artmaya başlıyo artış devam ediyosa yumurtladın birden düştuyse adet oluyosun zaten
bence atkocYI bize gel..Ama naaapıyım, sen söyle assskım..
Kocam yanımda otur diyo..
Siz buraya gel diyorsunuz..
ben naapıyım..![]()
Kız bende heveslendim şimdi haa.
Ateş ölçmeye ne zaman başlanıyor?
Adet döneminden sonra mı?
cnm adetin birinci gunu başlanıyo ama mesela ben bu ay griptim 6.gunumu ne başladım uye oluyosun mesela 3 4 saat aarlıkssız uykuyla her sabah aynı saaat te ölçuyosyun
Hahah..
Komşum, onu anladımda..
O alttaki W falan ne demekki?
bence atkocYI bize gel..
ben bakarım sana anammmmmmmm
aman sen eksık kalma![]()
onu biliyorum. sadece bilmediğim yumişlerin oluşma sürecinde artığıydı. yani öyle biliyordum. yumişler oluşunca artıyo sonra çatlayınca düşüyo sonra artmaya devam ediyo. adet zamanı düştüğünü de biliyorum. http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php bak benim bu ayki. daha çok yeni ablasııı![]()
bak bana şekercinin kızı tarif etmişti sana kopyalıyayım.Kalmam tabii..
Benim neyim eksik?![]()
Hmmm.. Hemen başlayayım o zaman..
Adetin 2. günündeyim ben..