kız benimkinde batı verdi hatta hamileysem eğer muhtemel doğum tarihini bile verdiakıllı site canımmmm
kız benimkinde batı verdi hatta hamileysem eğer muhtemel doğum tarihini bile verdiakıllı site canımmmm
kızlar bu konuda konuşmamız falan yanlış değilmiş sadece ben tablo yanlış koymusum sağolsunlar baya ilgilenip bana cvp attılar tablo koymadada bişi yokmuş hatta takıldımızda sorabilirmişiz yardımcı olurmuş
belki de bizim çörekotları işe yaramıştır hadi hayırlısı.oldu yazmışın daha şimdi gördum benimde o sıra az olmuştu bugunde geldi 4.gun yumurtlamanın tabi öle diyozda bakalım ç,izgi kesinleşcekmi ya ben 29 larda yumurtlayan insan nasıl olur ya 16 sı benim için mucize ben kure inanarım eger çizgi kesinleşirse bide gögusler sızlıyodu
bende 12. gündeyim ama ekledim. zannetmiyorum bi tarih olacığnıkızlar bu tablonun eklenme zamanı var mı benim 10 gün oldu buraya koyabilirmiyim tablomu
kızlar ben kaçıyorum işlerim var kaçta geleceksinizzzz meri pambik elif siz gececiler olarak kaç diosunuz sunay pek gece girmiyo amam sende gel kuzum
sharing den set up yapınca mı çıkıyor tablo buraya nasıl eklicez ben de bi ekliyim bi bakın yanlış bişey yapıyormuyum diyeaman rahatladım bizede eylence oluyor böyle koymak bakmak filan
belki de bizim çörekotları işe yaramıştır hadi hayırlısı.
bende 12. gündeyim ama ekledim. zannetmiyorum bi tarih olacığnı
kızlar akşam 9 iyimi 9'da buluşalım 1'e kadar kaynatalım ne diyosunuz
sharing den set up yapınca mı çıkıyor tablo buraya nasıl eklicez ben de bi ekliyim bi bakın yanlış bişey yapıyormuyum diye
bende o kırmızı çizgiler çıktığı anda sayfanın yazıları değişti. en alttan 2. sırada yazıyor. due data diye biyerin cvbımuhtemelen doğum tarihi falan onu nerede verdi cnm bende yok o
ayy ne bileyim yumişler ortadan kaybolduktan sonra düzenli yapmanın da bi anlamı yokki.bence sen ilişkine devam et gün aşırı canım ya dr. dediğine bakma ya o güne kadar çatlarsa sen yap bence madem düzelli gidyor ilişkin son sürat devam et bence
ben akşamları arada giriyorum. bakıyorum kimse yok çıkıyorum. benim için farketmez. siz zaten 11 den önce gelmiyorsunuzkızlar ben kaçıyorum işlerim var kaçta geleceksinizzzz meri pambik elif siz gececiler olarak kaç diosunuz sunay pek gece girmiyo amam sende gel kuzum
ben biraz gecikebilirim. :26:kızlar akşam 9 iyimi 9'da buluşalım 1'e kadar kaynatalım ne diyosunuz
o sayfanın en altında creat home page var onu tıkla sayfa yenileniyor. sonra en üst tarafta kutucuğun içinde adres var. onu kopyala buraya yapıştır.sharing den set up yapınca mı çıkıyor tablo buraya nasıl eklicez ben de bi ekliyim bi bakın yanlış bişey yapıyormuyum diye
görüşürüz canım9 da görüşmek uzere esenle kalın
bende o kırmızı çizgiler çıktığı anda sayfanın yazıları değişti. en alttan 2. sırada yazıyor. due data diye biyerin cvbı
ayy ne bileyim yumişler ortadan kaybolduktan sonra düzenli yapmanın da bi anlamı yokki.
ben akşamları arada giriyorum. bakıyorum kimse yok çıkıyorum. benim için farketmez. siz zaten 11 den önce gelmiyorsunuz
kesik kesik kırmızı çizgi çıktımı. ben o çıkınca bütün sayfa birden değişti resmenaa bnde çıkmadı ya
kızlar merhaba
benide listenize eklermisiniz bende 3 yıldır uğraşıyorum ama bebeğim olmuyo tedavi görüyorum
bilgilerimi yazıyım hemen eklerseniz sevinirim
evlilik tarihim :11/04/2009
ilk bebek için uğraşıyorum
sat:24 ocak
bat:22 şubat
inşallah Rabbim gönlümüze göre verir......
kesik kesik kırmızı çizgi çıktımı. ben o çıkınca bütün sayfa birden değişti resmen
canım bence yaprak ya da lahana sarması falan yap..evet bebeğim muradıma erdim
ama arada çizim yapıyorum gülüm kızlar ben c.tesi pazar yokum tatil ya ya ben ne yemek yapsam yarın kocama fikir versenize
canım 9 gibi gelirim ben olur mu???kızlar ben kaçıyorum işlerim var kaçta geleceksinizzzz meri pambik elif siz gececiler olarak kaç diosunuz sunay pek gece girmiyo amam sende gel kuzum
aaa evet pampikim ii fikir 9-01 arası kaynatırısssssssskızlar akşam 9 iyimi 9'da buluşalım 1'e kadar kaynatalım ne diyosunuz
cnm eklicenmi bekleyimmi ayy iş çok ama catlarımda
onun üst tarafında Your Charting Home Page Web Address:Hover over the buttons to display a help
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?