ayy olmadı sanırımhttp://www.fertilityfriend.com/home/3b15cc
canım hoşgeldin aramıza benim de 1 yıl oldu tatlım olmuyor.sen ne tedavisi görüyosun pekikızlar merhaba
benide listenize eklermisiniz bende 3 yıldır uğraşıyorum ama bebeğim olmuyo tedavi görüyorum
bilgilerimi yazıyım hemen eklerseniz sevinirim
evlilik tarihim :11/04/2009
ilk bebek için uğraşıyorum
sat:24 ocak
bat:22 şubat
inşallah Rabbim gönlümüze göre verir......
tamam canım ekleriz..ne rahatsızlığın var tatlım?
Allah hayırlısını versin..kaç yasındasın peki???
burası ugurlu topic umarım sana da ugur getirir...
ohh marifetli merime bak sen sarmalr mercimek köfteleri falan valla ben hiç yapmadım daha sarma falan kv.sağolsun o yapar biz yerizcanım bence yaprak ya da lahana sarması falan yap..
kolay seyleri her zaman yaparsın..ugrastırıcı seleri haftasonuna sakla..
sabah börek yapabilirsin..bak yarın için mercimekliköfte falan da ii alternatif..
aman insallah okyan hamişlerin canı çekmezz
canım 9 gibi gelirim ben olur mu???
aaa evet pampikim ii fikir 9-01 arası kaynatırıssssssss
aman çatla da patla..
ne bitmes işin varmıs kankam seninde
canım hoşgeldin aramıza benim de 1 yıl oldu tatlım olmuyor.sen ne tedavisi görüyosun peki
http://www.fertilityfriend.com/home/3b15cc
evet canım baktım sende neden böyle çıktıki acaba. hni sample yazan yer varya tablo var altta ben o çıktı işte. orda olası hamilelik günüm yazıyo. doğum yapacağım gün filan yazıyo. düşük ihtimalle hamileymiş o yazıyo. sende neden çıkmadı acaba.akşam şekercinin kızı gelecek o söyler artık sebebini. :44:evet tatlım çıktı ya kesik çizgi halada öle ben özelden atoyom şifre falan bak
evet canım olmuşş. baktım ben daha yumurtlamışsın buraya görekızlar oldu mu yaww
hımm ben de bugün bu konuyu araştırıyodum canım benim de 1 sene oldu ama dr.benden tsh,t3,t4 falan istemedi ben de pzartesi sorucam bunları.peki hamilelik düşündüğün zaman mı yaptın bu testleri oksa önceden de biliyomuydun canımbenim guatrım az çalışıyor kansızlık var ama ilaçlarımı içiyorum drum bi problem yok diyor yumurtlamam ve çatlamamda normal ama yinede ara ara klomen ve iğne tedavimi oluyorum yani sebepsiz gibi bişey benimki
30 yaşındayım 3 yıl olcak evleneli ve hiç korunmadık ama olmadı malesef
inşallah uğurlu gelir dediğin gibi tek isteğim bu benimde
teşekkür ederim
rabbim hakkında hayırlısını versin. baksana problemde yokmuş ama neden olmadıki acaba bu kadar zamandır:44:hoşbulduk canım
klomen ve iğne tedavisi gördüm 4 ay aralıklarla ama artık sıkıldım valla o yüzden beklemeye alıyorum kendimi hazirana kadar haziranda dra gidip muayne olmayı eğer sorun yoksa kist filan aşılama yapmak istiyorum şimdilik böyle planlarım ama hayırlısı yinede
7 ay önce hsg çekildim temiz çıktı bu arada
ara ara kistler oldu d.k hapı kullandım derken nerdeyse 3 yıl bitiyor ama hala gelen diden yok malesef
daha yumurtlamışsın mı yumurtlamamışım kız dahaevet canım baktım sende neden böyle çıktıki acaba. hni sample yazan yer varya tablo var altta ben o çıktı işte. orda olası hamilelik günüm yazıyo. doğum yapacağım gün filan yazıyo. düşük ihtimalle hamileymiş o yazıyo. sende neden çıkmadı acaba.akşam şekercinin kızı gelecek o söyler artık sebebini. :44:
evet canım olmuşş. baktım ben daha yumurtlamışsın buraya göre
pardon canım yaaaa:26: yanlış yazmışım. anladığım kadarıyla daha yumurtlamamışsındaha yumurtlamışsın mı yumurtlamamışım kız daha
aynen canım ben de geç yumurtluyorum daha 9-10 günüm var ortalama hadi akşam görüşürüzpardon canım yaaaa:26: yanlış yazmışım. anladığım kadarıyla daha yumurtlamamışsın
anamm ben yaparımm vallahiii incecik serçe parmak gibi sararım..seviorum geceleri alan oturuken yapıorum..ohh marifetli merime bak sen sarmalr mercimek köfteleri falan valla ben hiç yapmadım daha sarma falan kv.sağolsun o yapar biz yerizkız akşam menünde ne var ben daha işteyim ne yapıcam bilmiyorum bana bi fikir ver
ben ilk evlendiğimde 6 aylıkken öylesine muayne için gittim dra sorun yok gayet güzel dedi
sonra1 yılı doldurunca ve olmayınca başka bi dra daha gittim o istedi bütün bunları ve yaptırdım o zaman öğrendim troid bezlerimin az çalıştığını ve ilaca başladım zaman zaman sıkıldım bıraktım ama şimdi baya bi üstüne düşüyorum ve aylık tahlil yaptırıp değerleri kontrol ediyorum ve düzenli saatinde ilaç içiyorum
drun senden istememesi çok saçma bence çünki bu gibi problemler direk yumurtlamayı etkileyen salgılardır
ve birde şu var ben çok dra gittim herkes farklı sistemle çalışıyor ama bana kalırsa tedavinin ilk aşamasında tahliller temiz çıktıysa (tsh.prolaktin,kan gibi)hemen hsg çekilmeli çünki tüplerde kanallarda tıkanıklık varsa yapılan bütün tedaviler içilen bütün ilaçlar boşa
hımm doğru söylüyosun canım her dr. biraz farklı prensipleri.ben de tiroid hormonlarına baktırıcam pzartesi bana dr.hsg dedi aslında ama ben biraz korktum eğer olmazsa belki önümüzdeki aya çektirebilirim bakalım:18:sen çektirdin o zaman hsg yani nasıl ğrılı mı çokben ilk evlendiğimde 6 aylıkken öylesine muayne için gittim dra sorun yok gayet güzel dedi
sonra1 yılı doldurunca ve olmayınca başka bi dra daha gittim o istedi bütün bunları ve yaptırdım o zaman öğrendim troid bezlerimin az çalıştığını ve ilaca başladım zaman zaman sıkıldım bıraktım ama şimdi baya bi üstüne düşüyorum ve aylık tahlil yaptırıp değerleri kontrol ediyorum ve düzenli saatinde ilaç içiyorum
drun senden istememesi çok saçma bence çünki bu gibi problemler direk yumurtlamayı etkileyen salgılardır
ve birde şu var ben çok dra gittim herkes farklı sistemle çalışıyor ama bana kalırsa tedavinin ilk aşamasında tahliller temiz çıktıysa (tsh.prolaktin,kan gibi)hemen hsg çekilmeli çünki tüplerde kanallarda tıkanıklık varsa yapılan bütün tedaviler içilen bütün ilaçlar boşa
anamm ben yaparımm vallahiii incecik serçe parmak gibi sararım..seviorum geceleri alan oturuken yapıorum..
gerçi eskıden sık sık yapıyodum..şimdi size takılıom hhaha
menümde mercimek çorbası hazır hava buzzz...fırın makarna ama ortasında kıymalı domatesli soskoydum börek gibi..
yanında da bol yeşil salatam var..sende fırın makarna yapabilirsin hem besleyici hem doyırucu..hemde pratik hahha
çok haklısın canım..artık bizde dr. gibi olduk hatta ben kenidmi bazı dr.lardan daha ii görüyorum
Allah ım tez zamanda melegine kavustursun seni..
bu arada eşinde herhangi bir problem yok dimi?
görüşürz canımmmhadi kızlar ben de çıkıyorum akşam görüşürüz
pambik eşimde bi problem yok onunda spermiyogramı güzel çıktı
valla drum bana gülüyodu bi ara ben ondan daha çok şey biliyodum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?