Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım hoşgeldin aramıza benim de 1 yıl oldu tatlım olmuyor.sen ne tedavisi görüyosun peki

tamam canım ekleriz..ne rahatsızlığın var tatlım?
Allah hayırlısını versin..kaç yasındasın peki???
burası ugurlu topic umarım sana da ugur getirir...

benim guatrım az çalışıyor kansızlık var ama ilaçlarımı içiyorum drum bi problem yok diyor yumurtlamam ve çatlamamda normal ama yinede ara ara klomen ve iğne tedavimi oluyorum yani sebepsiz gibi bişey benimki

30 yaşındayım 3 yıl olcak evleneli ve hiç korunmadık ama olmadı malesef

inşallah uğurlu gelir dediğin gibi tek isteğim bu benimde

teşekkür ederim

ohh marifetli merime bak sen sarmalr mercimek köfteleri falan valla ben hiç yapmadım daha sarma falan kv.sağolsun o yapar biz yeriz kız akşam menünde ne var ben daha işteyim ne yapıcam bilmiyorum bana bi fikir ver

canım hoşgeldin aramıza benim de 1 yıl oldu tatlım olmuyor.sen ne tedavisi görüyosun peki

hoşbulduk canım

klomen ve iğne tedavisi gördüm 4 ay aralıklarla ama artık sıkıldım valla o yüzden beklemeye alıyorum kendimi hazirana kadar haziranda dra gidip muayne olmayı eğer sorun yoksa kist filan aşılama yapmak istiyorum şimdilik böyle planlarım ama hayırlısı yinede
7 ay önce hsg çekildim temiz çıktı bu arada
ara ara kistler oldu d.k hapı kullandım derken nerdeyse 3 yıl bitiyor ama hala gelen diden yok malesef

http://www.fertilityfriend.com/home/3b15cc

evet tatlım çıktı ya kesik çizgi halada öle ben özelden atoyom şifre falan bak
evet canım baktım sende neden böyle çıktıki acaba. hni sample yazan yer varya tablo var altta ben o çıktı işte. orda olası hamilelik günüm yazıyo. doğum yapacağım gün filan yazıyo. düşük ihtimalle hamileymiş o yazıyo. sende neden çıkmadı acaba.akşam şekercinin kızı gelecek o söyler artık sebebini. :44:

kızlar oldu mu yaww
evet canım olmuşş. baktım ben daha yumurtlamışsın buraya göre

hımm ben de bugün bu konuyu araştırıyodum canım benim de 1 sene oldu ama dr.benden tsh,t3,t4 falan istemedi ben de pzartesi sorucam bunları.peki hamilelik düşündüğün zaman mı yaptın bu testleri oksa önceden de biliyomuydun canım

rabbim hakkında hayırlısını versin. baksana problemde yokmuş ama neden olmadıki acaba bu kadar zamandır:44:

daha yumurtlamışsın mı yumurtlamamışım kız daha

kızlar ben çıkıyorum artık benimki geleli 1 saat oldu ben hala pc başındayım. akşama görüşürüz artık canlarım.

ben ilk evlendiğimde 6 aylıkken öylesine muayne için gittim dra sorun yok gayet güzel dedi

sonra1 yılı doldurunca ve olmayınca başka bi dra daha gittim o istedi bütün bunları ve yaptırdım o zaman öğrendim troid bezlerimin az çalıştığını ve ilaca başladım zaman zaman sıkıldım bıraktım ama şimdi baya bi üstüne düşüyorum ve aylık tahlil yaptırıp değerleri kontrol ediyorum ve düzenli saatinde ilaç içiyorum
drun senden istememesi çok saçma bence çünki bu gibi problemler direk yumurtlamayı etkileyen salgılardır

ve birde şu var ben çok dra gittim herkes farklı sistemle çalışıyor ama bana kalırsa tedavinin ilk aşamasında tahliller temiz çıktıysa (tsh.prolaktin,kan gibi)hemen hsg çekilmeli çünki tüplerde kanallarda tıkanıklık varsa yapılan bütün tedaviler içilen bütün ilaçlar boşa

ohh marifetli merime bak sen sarmalr mercimek köfteleri falan valla ben hiç yapmadım daha sarma falan kv.sağolsun o yapar biz yeriz kız akşam menünde ne var ben daha işteyim ne yapıcam bilmiyorum bana bi fikir ver
anamm ben yaparımm vallahiii incecik serçe parmak gibi sararım..seviorum geceleri alan oturuken yapıorum..
gerçi eskıden sık sık yapıyodum..şimdi size takılıom hhaha
menümde mercimek çorbası hazır hava buzzz...fırın makarna ama ortasında kıymalı domatesli soskoydum börek gibi..
yanında da bol yeşil salatam var..sende fırın makarna yapabilirsin hem besleyici hem doyırucu..hemde pratik hahha

çok haklısın canım..artık bizde dr. gibi olduk hatta ben kenidmi bazı dr.lardan daha ii görüyorum
Allah ım tez zamanda melegine kavustursun seni..
bu arada eşinde herhangi bir problem yok dimi?

hımm doğru söylüyosun canım her dr. biraz farklı prensipleri.ben de tiroid hormonlarına baktırıcam pzartesi bana dr.hsg dedi aslında ama ben biraz korktum eğer olmazsa belki önümüzdeki aya çektirebilirim bakalım:18:sen çektirdin o zaman hsg yani nasıl ğrılı mı çok

ayy ben de mercimek çorbası düşünüyodum pırasa yapıcam ben de makarna yaparım belki ama fırında falan uğraşamam zaten daha dükkandayım bide salata tamam işte

pambik eşimde bi problem yok onunda spermiyogramı güzel çıktı

valla drum bana gülüyodu bi ara ben ondan daha çok şey biliyodum :):)

hadi kızlar ben de çıkıyorum akşam görüşürüz
görüşürz canımmm
pambik eşimde bi problem yok onunda spermiyogramı güzel çıktı

valla drum bana gülüyodu bi ara ben ondan daha çok şey biliyodum :):)

:)) biz de dr. gibi olduk..
yaren2007 var oda hemşiremizzz

bu arada aksam 9 gibi en az b 6 7 kişi burda oluruz..sende katıl aramıza...

şiitt siteye gelen diger kızlarr..9 da bulusacagız bu aksam buyrun beklerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…