- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
23-25 benimkiler erkenden geliyo erkenden gidiyo
ama ne bileyim burda çok kişi yayınladı. yasak olsaydı başta şekercininkızı uyarılırdı. sana saati denk gelmiş herhalde
insllah pampikimm...Allah hepimizin dualarını kabul etsinah canım yorulmuşsun tabii ay bak ellerin açık uyumuşsun Allah dualarını kabul eder inşallah canım
ne utanıosun da..senn bi sucun yokki..öncede koyanlarda olmustu ozaman neden yasak degildi..tatlım onun içinde bi topik açık olduğu için yasak oluyomuş cvp atamadım 10 dk ka die denicem ama tablo koymak yasakmış işte ayyyy utandımda
bende anlamadım neden uyarı geldi. bende denemek için yeniden yayınladım.o yasaklasın ben yeniden üye olur yeniden yayınlarım. yaşasınkötülük yasak olunca dah bi cazip oluyo yawwww
bizim 9. gün beraberlik oldu. 10 da olmadı 11 de oldu. bu gün 12. gün doktor amca bubende öle yazdım cnm daha önceden yayınlayanlar olmuştu onlara ı-uyarı gelmedi die cnm senin adet erken oldupğundan yumurtlamada erken oluyo 23 gunde oluyosan 9.gunde 25 te oluyosan 11.gunde oluyo düşün belki ondan kaçırdın mıkı yumurtlamarı bakalım bu ay ne olcak
meri canım sen soğan suyu kürünü uygulasan ya..ibrahim saraçoğlu pco için kesinlikle öneriyor..diğer topiclerde okudum da pco su olup bu kürü uygulayanlardan ilk ay hamile kalanlar var..hem denemekten zarar gelmez..ben denemeni öneririm..doktor bana bir problem yok dedi ama bu ay uyguluyorum ben 7.günüm bugün hatta
bizim 9. gün beraberlik oldu. 10 da olmadı 11 de oldu. bu gün 12. gün doktor amca bu
günde yapın dedi:26:yarın yok oazar yine bence ben bu zamana kadar hep bu erken yumurtlamadan kaybediyordum. başlarda sıkı tutmuyordum. yarıdan sonra düzenli oluryordu. baksana yapmam gereken zamanda yangelip yatıyormuşum
biz geçen akşam yayınladık ya ateş tablolarını yarene yasak diye uyarı gelmiş
sanırsam öle
bende anlamadım neden uyarı geldi. bende denemek için yeniden yayınladım.o yasaklasın ben yeniden üye olur yeniden yayınlarım. yaşasınkötülük yasak olunca dah bi cazip oluyo yawwww
benim tarif ettiğim yerden yap öyle oluyo. bencede biz doğru düzgün ekleyememişiz ki. onlara suç bulmamak lazımkızlar ben eklemeyi yanlış yapmışım o sitenin reklamı olmuş beceremiştim zaten
sen de yap valla çok zevkli oluyo. insan acaba yarın kaç derece olucak diye merak ediyo. site zaten bi alem herşeyi söylüyo.insllah pampikimm...Allah hepimizin dualarını kabul etsin
ne utanıosun da..senn bi sucun yokki..öncede koyanlarda olmustu ozaman neden yasak degildi..
hhahhaha bencede yasaklar cazip geliyor..bende ateşimi ölçüp koyacaktım unutuyodum almayı ama alacaım hemen..canım cekti benmdee
benim tarif ettiğim yerden yap öyle oluyo. bencede biz doğru düzgün ekleyememişiz ki. onlara suç bulmamak lazım
sen de yap valla çok zevkli oluyo. insan acaba yarın kaç derece olucak diye merak ediyo. site zaten bi alem herşeyi söylüyo.
evet canım 9 ve 10. gün oldu. doktor amca anladı ihtimal olduğunu ama fazla ümitlendirmek istemedi anladığım kadarıyla. bu ay olursa bu hafta içinde olur zaten dedi. bakalım hayırlısı artık. mayalansın artık yawwwwoo super o zamn cnm ya inşalla tutar ananem derki mayalanır die inşalla bide bişey dicen dr da dedi ya çatlamış die mesela o uzayan akıntı oldumu
evet canım 9 ve 10. gün oldu. doktor amca anladı ihtimal olduğunu ama fazla ümitlendirmek istemedi anladığım kadarıyla. bu ay olursa bu hafta içinde olur zaten dedi. bakalım hayırlısı artık. mayalansın artık yawwww
canm ben onu denedm ama mahvoldum..hem sancı yaptı bende hemde içemıordum..
kus kus öldüm
ben öle şeler içemıyorumya..hasta oluyorum psikolojik sanırım
evet canım 9 ve 10. gün oldu. doktor amca anladı ihtimal olduğunu ama fazla ümitlendirmek istemedi anladığım kadarıyla. bu ay olursa bu hafta içinde olur zaten dedi. bakalım hayırlısı artık. mayalansın artık yawwww
kız benimkinde batı verdi hatta hamileysem eğer muhtemel doğum tarihini bile verdiay ban adet gunu bile verdi ya sanada verdimi kırmızı kutruda 26 şubat die bakalım çizgi belirginleşcekmi benimkide çizgi çizgi
gündüzcülerrr nerdesiniz bakaymm...isteginiz oldu mu? mutlu edebildikmi sizi de
bu arada nil asskkıımm nerdesin gece yine dersin erken girin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?