Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bende günde 1 tane içtim beş gün
yarın adetimin ilk günüden itibaren 9. günü
biraz akıntım var ama çatladımı anlayamadım
yarın anlayacaz bakalım :)))

benim kuzenimde hem klomen hemde karından iğne vurularak hamile kaldı canımm
içini ferah tut yumuşleri inadını bırakacak :)) eli mahkumm bırakmaya :))))

aaaaaaaa aşk olsunnn sevgi pıtırcığımmm lafın gelişi dedimm öyleee alınmaaa ben seni merak ettim ama kaç gündür neden yazmadın bana inşallah herşey yolundadır

biz iyiyiz canım nolsunnn mercimeğimde kocaman odlu teyzeleri 5.ayımızdayız artıkk kıpır kıpır yaramaz bi kızımız var valla çok şükür herşey yolunda canım Rabbim sizlerede tez vakitte nasip etsinn

Bugun daha dogrusu bir haftadan beri ilginc bir olay yasiyorum
Soyle anlatayim

Ben uzaga tasindim troit hapim bitti tasindigim yerdeki kadin doktoruna yazdirayim hapimi dedim doktor ben tahlil etmeden yazamam ev doktoruna git dedi ve bana cocuk dusunuyormusunuz dedi evet dedim. Folikasit kullaniyonmu dedi hayir dedim. Bana hamilelik oncesi ve emzirmedede kulanilan ve icinde folikasit bulunan vitamin hapi yazdi.
Neyse he$ troit hapim hem vit hapini aldiiiim vithapi abartmiyorum 27euro. Bebek icin deger dedim.

Neyse ben icerigini okudum bunun ama hapin 1tanesi kullandiktan sonra ah akilli kafam. Icinde gelatine var caiz olmayan bide en onemlisi iod var ve bana iod yasak bende troit oldugu icin.

Hemen kendi doktorumu aradim anlattim bana verileni. Kesinlikle kullanamazsin yoksa troit hapinin kullanmanin faydasi olmaz dedi.
Bende bana bu hapi yazan doktoru aradim vay 1tanerden bisey olmazmi da eczaneye geri verecekmisimde.
Eczane kabul etmedi geri almadi bi doktor kapanmasinmi pazartesi acilacak. Gitti paracik.
O degilde artik doktora guvenim yok inanin cok sinir oldugum agladim sinirden.

Ya nasil yapar bunu ya folikasit haplarin iodsuzu olani var aptal kari bilmiyormu.

Bide ben ilk gebeligimdede iodlu folikasit kullandim belkide bende ozamanda troit vardi bebegimin canina kiydilar tahlil yapmadiklari icin. Sakin troit hastalari folik haplarinin icerigini okumadan kullanmayin icinde muhakkak iod oluyor. Iodsuz alinmali. Ben okudum icim ciz etti dusuge sebep oluyormus troitliler kullanirsa

Kusura bakmayin uzun oldu ama icimi dokmeliydim

Demek hanimefendi keyifli vay be simdiden baslamis sizi oynatmaya baksana herkez etrafinda dort donmu

Benim yazdigimi okudunmu canim sendede troit vardi peki sen folik asit kullaniyonmu iceriginde iod varmi?

merhaba canım nolsun valla iyiyiz çok şükürr tekmeler yiyip duruyoz yaramaz kızımdan

siz nasılsınız ne var ne yok ?

ah cnm benim ya çok özledim bendde o golleri yem eyi karnıma annesi ne kadarlık oldu biz çalışmlaara devam cnm varmı seninde hikayen buradaki herkeze umut olsun

ah canım yaa çok geçmiş olsun dengesiz mi ya bu insanlar..sana nasıl bile bile öyle ilaç verirler..hayret bişey yaniii

ay cnm inanmıyorum ya Allahtan ki dikketli davranmışsın yoksa yani aynı şeyleri yaşayabilirdin eger bebişini kaybetmene sebep buysa gercekten yazık olmuş cnm ya

Hayırlısı olsun canım yaaaa...Artık takılmıyorum çok :) hayırlısıysa olsun...

Demek hanimefendi keyifli vay be simdiden baslamis sizi oynatmaya baksana herkez etrafinda dort donmu
Benim yazdigimi okudunmu canim sendede troit vardi peki sen folik asit kullaniyonmu iceriginde iod varmi?

sormaaa şekerimmm valla kuduruk bişi olcak bu kız tekmeleri sertleştii artık dönüyoo gece başlıyo en çok uyutmuyo annesini eşşek sıpamm benimmmmmmmmmm

canım sana da çok geçmiş olsunnn bnde de tiroit var hapa devam canım folik asiti bırakalı 2 ay oldu canım..şimdi normal vitamin ve kan ilacı içiyorum..senin de talihsizlik olmuş cnaım doktorla yaşadığın.. ama bebeğini kaybetmenin sıkıntıssını bunla bağdaştırma canım Allah ım böyle uygunn görmüş tsh bağlarsan hep aklında soru işareti hep sıkıntı olur canım rahat ol...ayrıca seninki yani tsh düşüğe sebep olacak kadar yüksek değil rahat ol canım

ah cnm benim ya çok özledim bendde o golleri yem eyi karnıma annesi ne kadarlık oldu biz çalışmlaara devam cnm varmı seninde hikayen buradaki herkeze umut olsun

valla çok şükürr 2 haftadır çok net hissediyorumm ve çok duyguluu müthiş bi duyguu Allah ıma hamdolsun yaşattığı için 5.ayımızdayız canım...sizde inşallah tez vakiitte çalışmalarınızın karşılığını görürsünüz canım benimmm Allah ım isteyen dileyen uğraşan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…