hoşgeldin hamiş kankammmmmmmslm arkadaşlar ben geldimm
okudum ben nartanem..ne biçim doktorlar var..bazen ben bile daha yeterli buluyom kendimi..Demek hanimefendi keyifli vay be simdiden baslamis sizi oynatmaya baksana herkez etrafinda dort donmu
Benim yazdigimi okudunmu canim sendede troit vardi peki sen folik asit kullaniyonmu iceriginde iod varmi?
ooo kankalar uclendi
saremnaz koçiş ne oldu kızzz
sormaaa şekerimmm valla kuduruk bişi olcak bu kıztekmeleri sertleştii artık dönüyoo gece başlıyo en çok uyutmuyo annesini eşşek sıpamm benimmmmmmmmmm
canım sana da çok geçmiş olsunnn bnde de tiroit var hapa devam canım folik asiti bırakalı 2 ay oldu canım..şimdi normal vitamin ve kan ilacı içiyorum..senin de talihsizlik olmuş cnaım doktorla yaşadığın.. ama bebeğini kaybetmenin sıkıntıssını bunla bağdaştırma canım Allah ım böyle uygunn görmüştsh bağlarsan hep aklında soru işareti hep sıkıntı olur canım rahat ol...ayrıca seninki yani tsh düşüğe sebep olacak kadar yüksek değil rahat ol canım
valla çok şükürr 2 haftadır çok net hissediyorumm ve çok duyguluu müthiş bi duyguu Allah ıma hamdolsun yaşattığı için5.ayımızdayız canım...sizde inşallah tez vakiitte çalışmalarınızın karşılığını görürsünüz canım benimmm Allah ım isteyen dileyen uğraşan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhh
Anasına sattım işim yok onla şimdik bi dr a gidip sonra lazım bana o :))))
haha enerji patlaması yaşamayın sonra yumişlerle sizde çatlamayın
ilk tekmeler ilk zamanlar insan şoklarda oluyo cok heyecanlanıyo ama zaman içinde nefes almak gibi bişey oluyo senin ilkmiydi cnm mesela ben doğumdan sonra eksikliğini çok hissetmiştim
selam bebişim
annemdeyim hala.Çok iyi geldi valla...Hiç eve dönesim yokkk...Gezmece tozmaca :))) ama bugün bayağı soğukkkkk sen anlat annecik ne var ne yok bakemmmm
bebemmm gördüm gördümmevet canım bende geldim anca işim bitti ama mericim daha beni görmedi.nerde sahi kankim?
sen ferihacı mı..ıyyy uyuz kız...uyuz oglan..uyuz dizi..cnm yalan dunyayı izlerken girdi tvye ne çok severde kankamız be ferihacı
çok şükürr 2 haftadır çok net hissediyorumm ve çok duyguluu müthiş bi duyguu Allah ıma hamdolsun yaşattığı için5.ayımızdayız canım...sizde inşallah tez vakiitte çalışmalarınızın karşılığını görürsünüz canım benimmm Allah ım isteyen dileyen uğraşan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhh
aynen canımm ilk tekmesini hissettiğimde çok garip oldum ağladım falan..hala tam manasıyla alışamadımm tekmeleyince gülmem geliyoo hemen seviyorum falann ama çok garip bi duyguuu müthişş tarifi imkansızz Allah ım herkese yaşatsın... benim ilk bebeğim canım sağlıkla kucağımıza alalımmm inşallah kardeşleride gelir arkasından
Evet kizlar Allahtan erken anladim. Kk dan cok sey ogrendim kizlar gercekten ben burda duymustum ilk iod yasak diye troitlilere sonra doktoruma danistim dogruladi. Zaten bana troit ciktigi cikali folikasit vermemisti hayret etmistim cunku daha once yazmisti kullaniyordum. Varmis bildigi. Ama burdaki bilgisiz iste neyse folikasitte kullanmicam sanki anneannelerimiz annelerimiz kullanmis
Siz naptiniz bakalim? Hersey yolunda?
Saremnaaaz hosgeldiiin nasilsin kayiplara karistin. Anlat seni dinliyoz
Evet kizlar Allahtan erken anladim. Kk dan cok sey ogrendim kizlar gercekten ben burda duymustum ilk iod yasak diye troitlilere sonra doktoruma danistim dogruladi. Zaten bana troit ciktigi cikali folikasit vermemisti hayret etmistim cunku daha once yazmisti kullaniyordum. Varmis bildigi. Ama burdaki bilgisiz iste neyse folikasitte kullanmicam sanki anneannelerimiz annelerimiz kullanmis
Siz naptiniz bakalim? Hersey yolunda?
Saremnaaaz hosgeldiiin nasilsin kayiplara karistin. Anlat seni dinliyoz
ayhhh pampikimm bende aynen...vallahi agzım açıldı gülmekten...kızzlar ya ben yarım saattir bişey yazamıyorum ekran dondu 2 kere pc'yi kapatıp açtım...napıyosunuz ben yalan dünya'yı izleyip kırılıyorum gülmekten off ya karnıma ağrılar girdi umarım yazdıklarım şimdi ulaşır
aynen canımm ilk tekmesini hissettiğimde çok garip oldum ağladım falan..hala tam manasıyla alışamadımm tekmeleyince gülmem geliyoo hemen seviyorum falann ama çok garip bi duyguuu müthişş tarifi imkansızz Allah ım herkese yaşatsın... benim ilk bebeğim canım sağlıkla kucağımıza alalımmm inşallah kardeşleride gelir arkasından
hoşgeldin hamiş kankammmmmmm
okudum ben nartanem..ne biçim doktorlar var..bazen ben bile daha yeterli buluyom kendimi..
neyse ilaç,para sonra da olan seyler iiki bastan dikkat edip içmemişsin kzucum..gecmiş olsun
evettt artık 3üzüzzzz
kızzlar ya ben yarım saattir bişey yazamıyorum ekran dondu 2 kere pc'yi kapatıp açtım...napıyosunuz ben yalan dünya'yı izleyip kırılıyorum gülmekten off ya karnıma ağrılar girdi umarım yazdıklarım şimdi ulaşır
ne olsun bebem yaa evet hava çok soğuk dışarı çıkamıyorum bende evde mide bulantılarıyla geçiyo günlerim..haftaya cuma dr a gidecem kalp atışı için inşallah tatlım rabbim sizede nasip eder...senin çalışmalar nasıl gidiyo...buraya geldin ama kociş nerde???
ayy kız çok bişey yapmadım bak zaten hamişler var zaten belli olmaz canları falan ister belli olmaz onlar olmadığı zaman yemek tarifleri verelimayhhh pampikimm bende aynen...vallahi agzım açıldı gülmekten...
sıkıştım ama reklam beklıom
eee ne yemegi yaptın bakem?
Ayyy bende yasayacakmıyım acba bu duyguyu
anasına da kızına da
pıtırcıgım tam konusuyoduk nere gittin kızzz
Hyl dogru canim haklisin ama cok sinirlendigim icin buna yorumladim iste. Allaha sukur troit duzeldi ama iyi bir doktor bulmaliyim
Meriii evet biz kendi doktorlugumuzu kendimiz yapalim yada yok benim doktorum olurmusun?
Yaren ne pastasi yaptiniz? Yaren banada bi dilim verirmi acaba be ona seker versem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?