Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Evet kizlar Allahtan erken anladim. Kk dan cok sey ogrendim kizlar gercekten ben burda duymustum ilk iod yasak diye troitlilere sonra doktoruma danistim dogruladi. Zaten bana troit ciktigi cikali folikasit vermemisti hayret etmistim cunku daha once yazmisti kullaniyordum. Varmis bildigi. Ama burdaki bilgisiz iste neyse folikasitte kullanmicam sanki anneannelerimiz annelerimiz kullanmis

Siz naptiniz bakalim? Hersey yolunda?

Saremnaaaz hosgeldiiin nasilsin kayiplara karistin. Anlat seni dinliyoz

slm arkadaşlar ben geldimm
hoşgeldin hamiş kankammmmmmm
Demek hanimefendi keyifli vay be simdiden baslamis sizi oynatmaya baksana herkez etrafinda dort donmu

Benim yazdigimi okudunmu canim sendede troit vardi peki sen folik asit kullaniyonmu iceriginde iod varmi?
okudum ben nartanem..ne biçim doktorlar var..bazen ben bile daha yeterli buluyom kendimi..
neyse ilaç,para sonra da olan seyler iiki bastan dikkat edip içmemişsin kzucum..gecmiş olsun
ooo kankalar uclendi

evettt artık 3üzüzzzz

ilk tekmeler ilk zamanlar insan şoklarda oluyo cok heyecanlanıyo ama zaman içinde nefes almak gibi bişey oluyo senin ilkmiydi cnm mesela ben doğumdan sonra eksikliğini çok hissetmiştim

ilk tekmeler ilk zamanlar insan şoklarda oluyo cok heyecanlanıyo ama zaman içinde nefes almak gibi bişey oluyo senin ilkmiydi cnm mesela ben doğumdan sonra eksikliğini çok hissetmiştim

aynen canımm ilk tekmesini hissettiğimde çok garip oldum ağladım falan..hala tam manasıyla alışamadımm tekmeleyince gülmem geliyoo hemen seviyorum falann ama çok garip bi duyguuu müthişş tarifi imkansızz Allah ım herkese yaşatsın... benim ilk bebeğim canım sağlıkla kucağımıza alalımmm inşallah kardeşleride gelir arkasından

kızzlar ya ben yarım saattir bişey yazamıyorum ekran dondu 2 kere pc'yi kapatıp açtım...napıyosunuz ben yalan dünya'yı izleyip kırılıyorum gülmekten off ya karnıma ağrılar girdi umarım yazdıklarım şimdi ulaşır

selam bebişim
annemdeyim hala.Çok iyi geldi valla...Hiç eve dönesim yokkk...Gezmece tozmaca :))) ama bugün bayağı soğukkkkk sen anlat annecik ne var ne yok bakemmmm

ne olsun bebem yaa evet hava çok soğuk dışarı çıkamıyorum bende evde mide bulantılarıyla geçiyo günlerim..haftaya cuma dr a gidecem kalp atışı için inşallah tatlım rabbim sizede nasip eder...senin çalışmalar nasıl gidiyo...buraya geldin ama kociş nerde???

evet canım bende geldim anca işim bitti ama mericim daha beni görmedi.nerde sahi kankim?
bebemmm gördüm gördümm
nasılsınnn? keyfin nasılll
cnm yalan dunyayı izlerken girdi tvye ne çok severde kankamız be ferihacı
sen ferihacı mı..ıyyy uyuz kız...uyuz oglan..uyuz dizi..
valla beni komaya sokuyolar
hem de pis bir kapıcı kızı o
valla diziye de degil de izleyen kapıcı kızlarına üzülüom..insanı bu kadar da aşagılayamazlar yaa

Amin pıtırcıgımmmm Allah ım herkese yasatsın...
sana ve prensesine de sağlık versin

ah cnm benim ya rabbim sağlıcakla kucağında almayı nasip etsin bende çok heyecanlamıştım tam 4 aylık ollduğu gundu 20 ağustos pazar saat 22.10 haha unutmadımda ya ben cok özledim o guzel duyguyu ne kadar sure sonra hamile kaldın cnm ablamız ilk ay olmuştu amam 2.miz biraz nazlı isim bellimi prensesin

nasıl olsun canım kasık ağrım var bugün mide bulantım çoğaldı işte idare ediyorum...

çok şukur cnm herşey yolundaa ee naptın bakım ateş devammı bakım

Hyl dogru canim haklisin ama cok sinirlendigim icin buna yorumladim iste. Allaha sukur troit duzeldi ama iyi bir doktor bulmaliyim

Meriii evet biz kendi doktorlugumuzu kendimiz yapalim yada yok benim doktorum olurmusun?

Yaren ne pastasi yaptiniz? Yaren banada bi dilim verirmi acaba be ona seker versem?

ayhhh pampikimm bende aynen...vallahi agzım açıldı gülmekten...
sıkıştım ama reklam beklıom

eee ne yemegi yaptın bakem?

Ayyy bende yasayacakmıyım acba bu duyguyu
anasına da kızına da

pıtırcıgım tam konusuyoduk nere gittin kızzz

hoşbulduk canım napıyon bakim sen??

hadi ya pambikim uyuşamadık bak ben ısınamadım o diziye sanırım çok komedi sevmiyorum ben komedi dram karışık seviyorum mesela umutsuz ev kadınları falan

Ay anım kıyamam sana mide bulantısı zordur bilirim ...Kekik suyu iyi gelir diye biliyorum...Hayırlısı olsun cnm ..Allah hayırlı evlatlr nsip etsin isteyen herkese...Valla kocam evde anasına sattım onu çalışmlr regliden sonrya artık..salı regli olmam lazım bakalımmm

ayy kız çok bişey yapmadım bak zaten hamişler var zaten belli olmaz canları falan ister belli olmaz onlar olmadığı zaman yemek tarifleri verelim

haha klasik kek yaptık cnm portakallı hepsi arkladaşıma feda ben koyuyorum kızım mikserle karıştırıyo bişde bilmiş bilmiş konuşuyo o çok guzel yaparmış keke yapmak onun ilgi alanıymış falan haha çok biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…