çok şukur cnm herşey yolundaa ee naptın bakım ateş devammı bakım
haha klasik kek yaptık cnm portakallı hepsi arkladaşıma feda ben koyuyorum kızım mikserle karıştırıyo bişde bilmiş bilmiş konuşuyo o çok guzel yaparmış keke yapmak onun ilgi alanıymış falan haha çok biliyo
canım senin şu ateş tablona baktım ama link alamadım dedim ya onu kendime ben almamıştım zaten baktım biraz ama çözemedim...
aa o diziyi de seviyorum ama bak biraz izle ısınırsın gülmekten öldüm yaa serotonin pik yaptı valla bu gecehadi ya pambikim uyuşamadık bak ben ısınamadım o diziye sanırım çok komedi sevmiyorum ben komedi dram karışık seviyorum mesela umutsuz ev kadınları falan
aahhhh kankammmm insallah sen de yasarsın hemencecik bu duyguları..demek özledinah cnm benim ya rabbim sağlıcakla kucağında almayı nasip etsin bende çok heyecanlamıştım tam 4 aylık ollduğu gundu 20 ağustos pazar saat 22.10 haha unutmadımda ya ben cok özledim o guzel duyguyu ne kadar sure sonra hamile kaldın cnm ablamız ilk ay olmuştu amam 2.miz biraz nazlı isim bellimi prensesin
olurum canım...senin doktorunda olurum ama bak yaren kankim de çok ii hemşiredirHyl dogru canim haklisin ama cok sinirlendigim icin buna yorumladim iste. Allaha sukur troit duzeldi ama iyi bir doktor bulmaliyim
Meriii evet biz kendi doktorlugumuzu kendimiz yapalim yada yok benim doktorum olurmusun??
hoşbulduk canım napıyon bakim sen??
Yaren evet canim ates olcmeye devaaaam ama hic yukselmicek sandim ya gidim gidim yukseldi hep sagolsun ates topiginden every arkadasimiz benim ates tabloma giriyor sonra kopyaliyor ben cepten giremiyorum. Benim suan ates 36,7 ama daha cgun var senin?
Sekercininkizi kiyamam ya mide bulantisi icin doktor birsey vermiyormu?
Ay anım kıyamam sana mide bulantısı zordur bilirim ...Kekik suyu iyi gelir diye biliyorum...Hayırlısı olsun cnm ..Allah hayırlı evlatlr nsip etsin isteyen herkese...Valla kocam evde anasına sattım onu çalışmlr regliden sonrya artık..salı regli olmam lazım bakalımmm
ayy kız çok bişey yapmadım bak zaten hamişler var zaten belli olmaz canları falan ister belli olmaz onlar olmadığı zaman yemek tarifleri verelim
ay ben kekik suyu içemem ki napalım çekecez artık bebiş için feda olsun...bişey değil sadece bulanmıyo çıkarmaya başladım bide neyse sen ne zaman döneceksin izmite???bakalım belki biz kızlarla buluşalım diyoz izmitte ortada buluşalım dedik ama havalar biraz ısınsında öyle buluşalım dedik...
aa o diziyi de seviyorum ama bak biraz izle ısınırsın gülmekten öldüm yaa serotonin pik yaptı valla bu gece
ayy canım olsun biz bu belirtileri hamile kalmadan yaşıyosrznasıl olsun canım kasık ağrım var bugün mide bulantım çoğaldı işte idare ediyorum...
iyi akşamlar herkese:))
aahhhh kankammmm insallah sen de yasarsın hemencecik bu duyguları..demek özledin
ben de hiç tatmadım
ama meleginin ismi de hazır yani..bak bunu da ögrendik nazlı demek
olurum canım...senin doktorunda olurum ama bak yaren kankim de çok ii hemşiredir
dimi yaren kankimmm?
iim yalan dünyayı izliom ama gülmekten yoruldum yaff..
ayy canım olsun biz bu belirtileri hamile kalmadan yaşıyosrzama mide bulantısı zor bişey ya benim adet döneminde 1 gün falan olur o bile zor oluyor
Amin pıtırcıgımmmmAllah ım herkese yasatsın...
sana ve prensesine de sağlık versin
ah cnm benim ya rabbim sağlıcakla kucağında almayı nasip etsin bende çok heyecanlamıştım tam 4 aylık ollduğu gundu 20 ağustos pazar saat 22.10 haha unutmadımda ya ben cok özledim o guzel duyguyu ne kadar sure sonra hamile kaldın cnm ablamız ilk ay olmuştu amam 2.miz biraz nazlı isim bellimi prensesin
Hyl dogru canim haklisin ama cok sinirlendigim icin buna yorumladim iste. Allaha sukur troit duzeldi ama iyi bir doktor bulmaliyim
Meriii evet biz kendi doktorlugumuzu kendimiz yapalim yada yok benim doktorum olurmusun?
Yaren ne pastasi yaptiniz? Yaren banada bi dilim verirmi acaba be ona seker versem?
Ayyy bende yasayacakmıyım acba bu duyguyu
anasına da kızına da
pıtırcıgım tam konusuyoduk nere gittin kızzz
Ben haftaya döncem cnımmmm....Mart başı taşınıcam ya işte
aahhhh kankammmm insallah sen de yasarsın hemencecik bu duyguları..demek özledin
ben de hiç tatmadım
ama meleginin ismi de hazır yani..bak bunu da ögrendik nazlı demek
olurum canım...senin doktorunda olurum ama bak yaren kankim de çok ii hemşiredir
dimi yaren kankimmm?
iim yalan dünyayı izliom ama gülmekten yoruldum yaff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?