Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Yaren evet canim ates olcmeye devaaaam ama hic yukselmicek sandim ya gidim gidim yukseldi hep sagolsun ates topiginden every arkadasimiz benim ates tabloma giriyor sonra kopyaliyor ben cepten giremiyorum. Benim suan ates 36,7 ama daha cgun var senin?

Sekercininkizi kiyamam ya mide bulantisi icin doktor birsey vermiyormu?

aahhhh kankammmm insallah sen de yasarsın hemencecik bu duyguları..demek özledin
ben de hiç tatmadım
ama meleginin ismi de hazır yani..bak bunu da ögrendik nazlı demek
Hyl dogru canim haklisin ama cok sinirlendigim icin buna yorumladim iste. Allaha sukur troit duzeldi ama iyi bir doktor bulmaliyim

Meriii evet biz kendi doktorlugumuzu kendimiz yapalim yada yok benim doktorum olurmusun??
olurum canım...senin doktorunda olurum ama bak yaren kankim de çok ii hemşiredir
dimi yaren kankimmm?
hoşbulduk canım napıyon bakim sen??

iim yalan dünyayı izliom ama gülmekten yoruldum yaff..

sabahki ateşmi cnm 16.7 yosa su ankimi ay biliyomusun ayın 13 une bana çizgi çizdi yani adetin 16 gunu ya ben 29 da yumurtladım gecen ay bakım çizgi kesinleşcekmi kurun faydalarını mı göruyom ne

ay ben kekik suyu içemem ki napalım çekecez artık bebiş için feda olsun...bişey değil sadece bulanmıyo çıkarmaya başladım bide neyse sen ne zaman döneceksin izmite???bakalım belki biz kızlarla buluşalım diyoz izmitte ortada buluşalım dedik ama havalar biraz ısınsında öyle buluşalım dedik...

Son düzenleme:

Ben haftaya döncem cnımmmm....Mart başı taşınıcam ya işte

öpüşelim miiiiii????hahahaha ay o tip varya ona nasıl gıcık oluyorum...ama rolden tabi rolünü iyi oynıyo yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

Amin pıtırcıgımmmm Allah ım herkese yasatsın...
sana ve prensesine de sağlık versin

saolasınn pıtırcığımmm aminnn inşallahhh

inşallah canım yaa aminnn valla sabırsızlıkla bekliyorum yavrumuu çok heycanlıyımm ahh ahhhh ben de yaşadığımmm duygularıı unutamam herhalde...kızım tam 18.ayda geldii tüp bebek yapacağımız ay adet olmayı bekliyoduk başlamak için olmadım YAVRUM geldiiii

haklısın insan bi şeye bağlamak istiyo bunu ama sen yinede yapma canım kendini üzme.. hayırlısı olsun canım

Ayyy bende yasayacakmıyım acba bu duyguyu
anasına da kızına da

pıtırcıgım tam konusuyoduk nere gittin kızzz

yaşayacaksınn canımm tabi Allah ın izniylee saolasınn tatlımm valla hakkaett Allah ım korusun bizi nazardann nitekim kem gözler var etrafımda oldukçaaaa

ya sen yazmayınca bana yazan çok oldu muhabbet etmek istemedim ondan çıktım

hahah ben ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…