Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Hımm..Allah ım sağlık versin korusun sizleri o zaman pıtırcıgım...

amin kuzumm aminnnn :)

haha bencede napcaz tum gereksizleri hayatımızdan çıkarıcaz mesela ben öle yapıyorum cnmmm topiğimize yakıştın heee bekleriz her zmaan

bnde çıkardım canım zatenn görüşmemek konuşmamak en iyisi teşekkür ederim canım saolasınnn gelirim tabi yine

şimdilik bana müsadeee görüşmek üzere şekerlerr çok öptümm sizleriiii

kizlar yardim edin 12 ayda tüp bebk yaptik ama sonuc malesef olmadi aralik 13 de regli oldum hala hasta olmadim neden ola bilir bilgi verirmisiniz

slm canım ben de haziran da yaptıgımda tam 46 günde adet oldum o yüzden gecikmeler ilk ay normal diolar.ama sanırım senn 2 ayı geçmiş ben o zman aradıgımda hala olmadım diye onlar br 15 gün daha bekleyip 2 ayı gecerse ve hala olmazsa gelin demişlerdi

kuzu tablona baktımda benim geçen ay gibi olmuş çok w yapınca sapıtıyo bende öyle olmuştu sende niye çıkmıyo sample niye yazıyo çözemedim daha

ama w napım yanlışmı yazzıyım neyse onu yazdımya ama neden öle oldu yorum yok ateş ölçme topiğinde sordum sağolsunlar cvp yok

ben seni haftaiçi de özlüyorum canım..
vallahi maşsana... ne diyeyim asskkıımm ellerine sağlık...
sanırım biz ayrı dünyaların insanıyız..
ya da zıt kutuplar birbirini mi çekiyor nedir???
sağol canım valla öööööö nereye kadar canım bugün hiç yemek yemek istemedi bile peynir ekmek yedim boyna iyi geliyo bulantıma...
canm çekirdek çitle bide..o da bana ii geliyo
bende psikolojik hamişim sanırım
kimse yokmu bana yardim edecek

duygucum ben okudum ama bilemiyorumki..hiç tüp bebek tecrübem olmadı ama sanırım hormonların degişiminden sanırım..ilaç falan vermedimi dr.un bak ben duphaston kullanıyorum adetim 45 50gün arası oluyordu..
artık düzene girdim..bence senn de hormon düzensizliği

çitliyom çekirdek tatlım çıt çıt iyi oluyo...ee buluşuyoz mu??ben diyorum ki yaza kalmasın nisanda falan buluşalım yaa olmaz mı baharda?

nartanesi ya benim tabloda 4 gun oldu çizgi çizdi aam eliftede aynı gunde çizmişti onun tabloda bisuru yorm var aşağıda tahmini doğum tarihine kadar ama bende sample yazıyo

Duygu malesef bilmiyorum yardimci olamayacagim ama baya bi gecikmis doktoruna danis gec dollenme olabilme ihtimali varmiki?

Yaren merak etme kuzu ya ff yanlis kafayi yiyor bazen cunku benim bikeresinde 13.gun catladi gosterdi sonra degisti 18. Gune cekti en son 21. Yapti yuh dedim benim dongum bukadar olmadiki hic. Ben ov test yaptigimda 18gun catladi veya 19.gun. Cizgi emin degil zaten kesik cizgi oldugu icin.

Bakalim neolcak bu ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…