saolasınn pıtırcığımmm aminnn inşallahhh
inşallah canım yaa aminnn valla sabırsızlıkla bekliyorum yavrumuu çok heycanlıyımmahh ahhhh ben de yaşadığımmm duygularıı unutamam herhalde...kızım tam 18.ayda geldii tüp bebek yapacağımız ay adet olmayı bekliyoduk başlamak için olmadım YAVRUM geldiiii
haklısın insan bi şeye bağlamak istiyo bunu ama sen yinede yapma canım kendini üzme.. hayırlısı olsun canım
yaşayacaksınn canımm tabi Allah ın izniyleesaolasınn tatlımm valla hakkaett Allah ım korusun bizi nazardann nitekim kem gözler var etrafımda oldukçaaaa
ya sen yazmayınca bana yazan çok oldu muhabbet etmek istemedim ondan çıktım
saolasınn pıtırcığımmm aminnn inşallahhh
inşallah canım yaa aminnn valla sabırsızlıkla bekliyorum yavrumuu çok heycanlıyımmahh ahhhh ben de yaşadığımmm duygularıı unutamam herhalde...kızım tam 18.ayda geldii tüp bebek yapacağımız ay adet olmayı bekliyoduk başlamak için olmadım YAVRUM geldiiii
haklısın insan bi şeye bağlamak istiyo bunu ama sen yinede yapma canım kendini üzme.. hayırlısı olsun canım
yaşayacaksınn canımm tabi Allah ın izniyleesaolasınn tatlımm valla hakkaett Allah ım korusun bizi nazardann nitekim kem gözler var etrafımda oldukçaaaa
canım tebrikler bugün cevap yazdım ama çıkmıştın sanırım tebrik ederim tatlımevet ya katlamış 72.9 olmuş çok güzel bişeymiş yaaaa Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Serap hosgeldin nasilsin?
Meri tamam sen doktorumsun yaren hemsirem bitanede ebe lazim bana
Yaren evet bu sabah olctugumde 36,7 olmus. Dedigim gibi daha 9gun var ve ben 36,8 gibi yukseliyor son gun yani adetin 1gunu dususe geciyor.
Yaren kizina sorsana bi annenmi daha iyi kek yapiyor yoksa senmi diye bakalim ne dicek bilmis hanim. Tam bilmislik donemi. Ben artik biliyorum sendromu
Saremnaz beni gormuyor.
selam kızlarr
Serap hosgeldin nasilsin?
Yaren evet bu sabah olctugumde 36,7 olmus. Dedigim gibi daha 9gun var ve ben 36,8 gibi yukseliyor son gun yani adetin 1gunu dususe geciyor.
Yaren kizina sorsana bi annenmi daha iyi kek yapiyor yoksa senmi diye bakalim ne dicek bilmis hanim. Tam bilmislik donemi. Ben artik biliyorum sendromu
Saremnaz beni gormuyor.
canım tebrikler bugün cevap yazdım ama çıkmıştın sanırım tebrik ederim tatlıminşallah bebişin sağlıklı sıkı sıkı tutunur annesine
aaa canım hoşgeldin nerlerdesin sen kuzum ya???
ayy canım olsun biz bu belirtileri hamile kalmadan yaşıyosrzama mide bulantısı zor bişey ya benim adet döneminde 1 gün falan olur o bile zor oluyor
merhaba oflu başldınmı çalışmalara
mrb canım ayyy ne güzel 5 aylık olmuş seninki o günleri görecekmiyim bende acaba şimdiden sabırsızlanıyorum bir an önce kavuşayım diye daha 7 haftalık...rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
inanmıyorum ya tüp bebeğe gerek kalmamış o heyecanı sevinci tahmin bile edemiyorum ben ismimiz ne annesi
evettt ben de önce sevmemstm ama şimdi cok sevıyom...öpüşelim miiiiii????hahahaha ay o tip varya ona nasıl gıcık oluyorum...ama rolden tabi rolünü iyi oynıyo yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
insallah bebegim...yaaa ne diyosunnn kim var kem göz pıtırcıgım????yaşayacaksınn canımm tabi Allah ın izniyleesaolasınn tatlımm valla hakkaett Allah ım korusun bizi nazardann nitekim kem gözler var etrafımda oldukçaaaa
selam oflu hoşgeldin canım????selam kızlarr
Saremnaz beni gormuyor.
bu gece başlıcam bakalım tutcağından değil de :)
kocamızın gönlü hoş olsun
hoşbulduk canım buralardayım işte..
nasılsın ne var ne yok
vayy bu saatte 9 kişiyiz müthişnil bunları okuyunca çıldırıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?