Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

mrb canım ayyy ne güzel 5 aylık olmuş seninki o günleri görecekmiyim bende acaba şimdiden sabırsızlanıyorum bir an önce kavuşayım diye daha 7 haftalık...rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Serap hosgeldin nasilsin?

Meri tamam sen doktorumsun yaren hemsirem bitanede ebe lazim bana

Yaren evet bu sabah olctugumde 36,7 olmus. Dedigim gibi daha 9gun var ve ben 36,8 gibi yukseliyor son gun yani adetin 1gunu dususe geciyor.
Yaren kizina sorsana bi annenmi daha iyi kek yapiyor yoksa senmi diye bakalim ne dicek bilmis hanim. Tam bilmislik donemi. Ben artik biliyorum sendromu
Saremnaz beni gormuyor.

inanmıyorum ya tüp bebeğe gerek kalmamış o heyecanı sevinci tahmin bile edemiyorum ben ismimiz ne annesi

hb nartanesi:)
iyiyim sen nasılsın?

kesinlikle ben dio çok bilmiş bu arada ben ebeyim heeeeeeeeeee benimde bu sabah 36.5 ti sana çizgi çekmişmiydi cnm

mrb canım ayyy ne güzel 5 aylık olmuş seninki o günleri görecekmiyim bende acaba şimdiden sabırsızlanıyorum bir an önce kavuşayım diye daha 7 haftalık...rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

mrb canım saolasınnn valla zaman çabuk geçti bana hiç anlamadım...sende göz açıp kapayıncaya kadar geçer.. ben hala inanamıyorum bazen çok garip bi duyguu.. görmemişin çocuğu olayı değil bu valla insan tarif edemiyoo benim gibi aylarca uğraşıp tam tüp bebek yapacağımız ay gelince heleeee çok kıymetliiii oluyoooo

inanmıyorum ya tüp bebeğe gerek kalmamış o heyecanı sevinci tahmin bile edemiyorum ben ismimiz ne annesi

evett canımm tahmin etmeniz gerçekten mümkğn değil yaşamanız lazım...ismi henüz yok yavrumun

öpüşelim miiiiii????hahahaha ay o tip varya ona nasıl gıcık oluyorum...ama rolden tabi rolünü iyi oynıyo yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
evettt ben de önce sevmemstm ama şimdi cok sevıyom...
hahahah öpüşelimmmm mmiiii???
insallah bebegim...yaaa ne diyosunnn kim var kem göz pıtırcıgım????
selam oflu hoşgeldin canım????
nasılsın acaba???
Meri tamam sen doktorumsun yaren hemsirem bitanede ebe lazim bana

Saremnaz beni gormuyor.

hahaha yaren kankam ebe olacakmış zaten sen hemşire bul hahah

saremnazzz beni de görmüyor zaten..üzme sen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…