haha yok tatlım 15 dk aşagıda durdun ben sana bşi yazmadım bildim gecmiş okudunu ondan yazdım
canımsınnnn
evetyaaa kankamm sen neler düşünüosun kız erkek olark alalım???
begendklerinden söle..bilmem deme..
bak benm bile var aklımda hadi ama hadi amaa
Duygu malesef bilmiyorum yardimci olamayacagim ama baya bi gecikmis doktoruna danis gec dollenme olabilme ihtimali varmiki?
Yaren merak etme kuzu ya ff yanlis kafayi yiyor bazen cunku benim bikeresinde 13.gun catladi gosterdi sonra degisti 18. Gune cekti en son 21. Yapti yuh dedim benim dongum bukadar olmadiki hic. Ben ov test yaptigimda 18gun catladi veya 19.gun. Cizgi emin degil zaten kesik cizgi oldugu icin.
Bakalim neolcak bu ay?
Ayy bende bana birşey yazdın sanmıştım..:26:
neyse..
bebegmmm sizz bilirsiniz bana her zaman uyar...çitliyom çekirdek tatlım çıt çıt iyi oluyo...ee buluşuyoz mu??ben diyorum ki yaza kalmasın nisanda falan buluşalım yaa olmaz mı baharda?
selam millet ben geldimmm
hoşgeldin cnm...............
hoşbulduk canım keyifler nasıl
selam millet ben geldimmm
kuzu nasipse erkek olursa eymen çınar koyacaz....
kız olursa irem ada çok istedik ama iremin anlamı çok kötüymüş ben öyle bilmiyodum aklım onda anlamı kötü olan ismide koymam o yüzden ada isminin yanına isim arıyorum...
bebegmmm sizz bilirsiniz bana her zaman uyar...
bu arada nisan da soğuk oluyorya..ben sana kıyamam ki..o gece de ondan dedim sen eksık kal die
ama bak biz sana gelecegzz..tahmini dogum temmuz da dimi???
zaten dudulludaymısın teyzemde çekmeköy de az cok bilirim oralarıhatipoğlu falan
hoşgeldin selin...
bebegmmm sizz bilirsiniz bana her zaman uyar...
bu arada nisan da soğuk oluyorya..ben sana kıyamam ki..o gece de ondan dedim sen eksık kal die
ama bak biz sana gelecegzz..tahmini dogum temmuz da dimi???
zaten dudulludaymısın teyzemde çekmeköy de az cok bilirim oralarıhatipoğlu falan
hoşgeldin selin...
çok şukur cnm sende keyifler nasıl
yaa nisan ortası falan olsun canım yaa yaza olursa nasip olursa karnım şişer gelemem bak sonra nisan hem hava ılık oluyo baharda güzel olur..
hadi ateşini ölç gebekadın
evet kaçak pampikkkkpambik nereya gittin bakım
hahahha günaşırı yaren gitti..hadi ateşini ölç gebekadın
yaa nisan ortası falan olsun canım yaa yaza olursa nasip olursa karnım şişer gelemem bak sonra nisan hem hava ılık oluyo baharda güzel olur..
37,2 çıktı tatlım...
şekersende hamilelik bewlirtisi olmuşmuydu ya
evet kaçak pampikkkk
bide kendi önerdi 09-01.00 arası kaynatalım die
hahahha günaşırı yaren gitti..
ateşli yaren geldi
tamammm bebegmm ben herzaman uyarım sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?