Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canımsınnnn

evetyaaa kankamm sen neler düşünüosun kız erkek olark alalım???
begendklerinden söle..bilmem deme..
bak benm bile var aklımda hadi ama hadi amaa

kuzu nasipse erkek olursa eymen çınar koyacaz....
kız olursa irem ada çok istedik ama iremin anlamı çok kötüymüş ben öyle bilmiyodum aklım onda anlamı kötü olan ismide koymam o yüzden ada isminin yanına isim arıyorum...

Son düzenleme:

ya tatlım biliyorum ama elifinde kesik çizgi ay bende istiyorum öle yorumlar kıskandım ya acaba ayar falanmı gerekiyo gecen ay banada 2 kere yaptı

çitliyom çekirdek tatlım çıt çıt iyi oluyo...ee buluşuyoz mu??ben diyorum ki yaza kalmasın nisanda falan buluşalım yaa olmaz mı baharda?
bebegmmm sizz bilirsiniz bana her zaman uyar...
bu arada nisan da soğuk oluyorya..ben sana kıyamam ki..o gece de ondan dedim sen eksık kal die
ama bak biz sana gelecegzz..tahmini dogum temmuz da dimi???
zaten dudulludaymısın teyzemde çekmeköy de az cok bilirim oralarıhatipoğlu falan
selam millet ben geldimmm

hoşgeldin selin...

hoşbuldukta ben seçil selin bizde 3 numara canım

yaa nisan ortası falan olsun canım yaa yaza olursa nasip olursa karnım şişer gelemem bak sonra nisan hem hava ılık oluyo baharda güzel olur..

pambik nereya gittin bakım
evet kaçak pampikkkk
bide kendi önerdi 09-01.00 arası kaynatalım die
hadi ateşini ölç gebekadın
hahahha günaşırı yaren gitti..
ateşli yaren geldi
yaa nisan ortası falan olsun canım yaa yaza olursa nasip olursa karnım şişer gelemem bak sonra nisan hem hava ılık oluyo baharda güzel olur..

tamammm bebegmm ben herzaman uyarım sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…