hahah kız Allahmı sölettti ne ayyy ikizde pekte gözum yok rabbim isteyene versin
Sekercininkizi ve yaren iyiki dediniz ya ben o ismi kesin koymayi dusunuyordum. Aaa belkide o yuzden olmuyor benim bebis olsaymis yalanci cennetmi koyacaktim bak herseyde bi hayir var
Yaren senin ates firlamis sen simdimi olctun simdiyse o gecerli deyil banane sayilmaz hilelik bu
Batina nekadar var canim senin?
Sekercininkizi ve yaren iyiki dediniz ya ben o ismi kesin koymayi dusunuyordum. Aaa belkide o yuzden olmuyor benim bebis olsaymis yalanci cennetmi koyacaktim bak herseyde bi hayir var
Yaren senin ates firlamis sen simdimi olctun simdiyse o gecerli deyil banane sayilmaz hilelik bu
Batina nekadar var canim senin?
ayy kızlar gittim geldim naptınız ne kaynatıyosunuz bakalım
hoşgeldin pambikim sende mi güreşten??
gördüm bebegmm begendimm ondan ses edemedimyarenim ölç dedi bende ölçtüm onunkide 37,1 çıkmış hahaha bi gebe daha mı var yoksaa hadi inşallahh..ama sen bana isim sordun bende yazdım görmedin mi???
ayyyy yaren istemedi ikiz...ayhhh benim olsun ikizimmmmm benm olsun Allah ımmmNeeee yaren hamilemiymis oglumu oluyormus? Hemde ikizmi?
slm tatlım öncelikle avatarın beni acayip korkuttu söylemeden geçemicem.2yıldır bebek isteyen birinin bunu yeni duyması biraz ilginç doğrusukızlar biz 2 yıldır bebek istiyoruz...bugün birinden duydum,hamile kalmadan önce folik asit kullanmakta fayda varmıs ...aranızda kullanan varmı:)
kızlar biz 2 yıldır bebek istiyoruz...bugün birinden duydum,hamile kalmadan önce folik asit kullanmakta fayda varmıs ...aranızda kullanan varmı:)
kızlar biz 2 yıldır bebek istiyoruz...bugün birinden duydum,hamile kalmadan önce folik asit kullanmakta fayda varmıs ...aranızda kullanan varmı:)
hımm bişey getirmedimPambik hosgeldin bize ne getirdin?
Yaren elifin guresi bizim bilmemiz gereken faydali biseymi?
slm tatlım öncelikle avatarın beni acayip korkuttu söylemeden geçemicem.2yıldır bebek isteyen birinin bunu yeni duyması biraz ilginç doğrusu
yaa beyaz da sıla var kaçıramam sılayı çokk seviyorumgördüm bebegmm begendimm ondan ses edemedim
ada sadece ada da güzel..bence yanına bişe koyma..kız cocugu tek isimli olmalı..
belki evlenince kendi soyadını kullanacak atıyorum öykü ada demir özçelik mi olsun kızın ismi
benkiii kızlık soyadını kullanan bir bayan olarak iiki iki ismim yok
ayyyy yaren istemedi ikiz...ayhhh benim olsun ikizimmmmm benm olsun Allah ımmm
sen nereye gittin bakalım
şimdide 1 erkek 1 kadın var onu izliyom...gül gül ölüyommm
gördüm bebegmm begendimm ondan ses edemedim
ada sadece ada da güzel..bence yanına bişe koyma..kız cocugu tek isimli olmalı..
belki evlenince kendi soyadını kullanacak atıyorum öykü ada demir özçelik mi olsun kızın ismi
benkiii kızlık soyadını kullanan bir bayan olarak iiki iki ismim yok
ayyyy yaren istemedi ikiz...ayhhh benim olsun ikizimmmmm benm olsun Allah ımmm
sen nereye gittin bakalım
şimdide 1 erkek 1 kadın var onu izliyom...gül gül ölüyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?