Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahah kız Allahmı sölettti ne ayyy ikizde pekte gözum yok rabbim isteyene versin

bugünde biri bana sen nede olsa artık annesin tabi yufka yürekli olcan dedi içim öyle tuhaf olduki anlatamam gerçeği olsa nolur bilemem dedim allah mı söletiyo kız içimden geldi diyo oda hayali bile heyecan verici

Sekercininkizi ve yaren iyiki dediniz ya ben o ismi kesin koymayi dusunuyordum. Aaa belkide o yuzden olmuyor benim bebis olsaymis yalanci cennetmi koyacaktim bak herseyde bi hayir var

Yaren senin ates firlamis sen simdimi olctun simdiyse o gecerli deyil banane sayilmaz hilelik bu
Batina nekadar var canim senin?

bende bilmiyodum canım öyle istiyodum ki o ismi koymak yarenim bilir ama anlamı kötü olunca koymak istemiyorum şimdi ise ada isminin yanına isim arıyorum...ama erkek olursa ismi hazır eymen çınar...allahım sen nasip et..

haha yok tatlım biz şekerle arada öle bi ölçerdik yoksa tablo ateşim 36.5 ti cnm sabah bugun 20.gun tabloya göre bat 26 ama benim pek fikrim yok ölee kafalarına göre takılıyolar su an senimn kaç

kızlar biz 2 yıldır bebek istiyoruz...bugün birinden duydum,hamile kalmadan önce folik asit kullanmakta fayda varmıs ...aranızda kullanan varmı:)

irem:ad kavmi zamanında, şeddad tarafından cennete benzetilme amacıyla yapılan bahçe olup, şam’da veya yemen’de bulunduğu söylenir. Kur’an-ı kerim’de fecr suresinde geçmektedir. " "irem kendini allah ilan eden şeddad tarafından yaptırılan bahçedir. Bahçeye giren insanlara uyuşturucu vererek onların etkilenmesini sağlamıştır. Kurandada yalancı cennet bahçesi olarak geçer. " "ırem = cennet bahçesi. evet, lk okuyuşta iyi güzel gibi gözükse de değildir aslında! ırem, allahın sevmediği yalan cennettir. allah’a isyan ederek cennet’e benzetmek iddiasiyle irem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış. allahın gazabına uğramış bir yerin ismini koymak hiç doğru değil".

yarenim ölç dedi bende ölçtüm onunkide 37,1 çıkmış hahaha bi gebe daha mı var yoksaa hadi inşallahh..ama sen bana isim sordun bende yazdım görmedin mi???
gördüm bebegmm begendimm ondan ses edemedim
ada sadece ada da güzel..bence yanına bişe koyma..kız cocugu tek isimli olmalı..
belki evlenince kendi soyadını kullanacak atıyorum öykü ada demir özçelik mi olsun kızın ismi

benkiii kızlık soyadını kullanan bir bayan olarak iiki iki ismim yok
Neeee yaren hamilemiymis oglumu oluyormus? Hemde ikizmi?
ayyyy yaren istemedi ikiz...ayhhh benim olsun ikizimmmmm benm olsun Allah ımmm
ayy kızlar gittim geldim naptınız ne kaynatıyosunuz bakalım

sen nereye gittin bakalım

şimdide 1 erkek 1 kadın var onu izliyom...gül gül ölüyommm

kızlar biz 2 yıldır bebek istiyoruz...bugün birinden duydum,hamile kalmadan önce folik asit kullanmakta fayda varmıs ...aranızda kullanan varmı:)
slm tatlım öncelikle avatarın beni acayip korkuttu söylemeden geçemicem.2yıldır bebek isteyen birinin bunu yeni duyması biraz ilginç doğrusu

yaa beyaz da sıla var kaçıramam sılayı çokk seviyorum

ha işte onu cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…