Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahahaha fasulyeden göğüs sızlaması. hiç güleceğim yoktu valla benim kv bebek rahime düştüğünün ertesi günü istifra etmeye başlardım diyo. ohh kebap. hamilemiyim sitresi yokistifra ettin bitti.

sanki onların öle bi derdimi vardı be elifçim belkide bizim bundan olmuyo derdimiz olduğu için kafa hep orda nasıl kurtulcaz peki bu düşünceden

ahahaha fasulyeden göğüs sızlaması. hiç güleceğim yoktu valla benim kv bebek rahime düştüğünün ertesi günü istifra etmeye başlardım diyo. ohh kebap. hamilemiyim sitresi yokistifra ettin bitti.
ya valla ben eski kadınları anlamıyorum hemen anlıyorlarmış hamile olduklarını yani vücutlarının belirtilerini çözmüşler kendilerinin dr.u olmuşlar ilginç valla

bişi diyimmi ben düşük yaptığım ay yumurtlama dönemimde o kahve akıntı gelmişti ben de hak bayram sandım hatta gecen ayda elifalpelifinde yumurtlama zamanı gelmişti hatta hamile kalmıştı malesef oda düşükle sonuçlandı gecen ayda bende oldu ama oda sağlıksızmış demek gun aşırıya ragmen olmadı ama adet olman gereken gunler geldiyse o yerleşme oluyo rabbim herkeze sağlıklısını versin

aman oda abartmış bigunde hemen bak tek biz değilmiş onlarad psikolojik yaşıyomuş olaya sizden farklı vbaktım ama doğru akşamda sabaha zaten 10 saatte buluşma oluyo

sanki onların öle bi derdimi vardı be elifçim belkide bizim bundan olmuyo derdimiz olduğu için kafa hep orda nasıl kurtulcaz peki bu düşünceden
yokmuş valla. benim kv 5. yılında anne olmuş. hiç korunmasız. kayınpederim bi kere bile dememiş neden çocuğumuz olmuyo diye. adamın umru bile değilmiş. hayret bişey. bende sorarım bazen korkmadınmı hiç çocuğum olmaz diye. yooo diyo. bizde gençlik heyecanı vardı. çocuk aklımıza bile gelmezdi diyo. ona göre bizim içimiz çürümüş.

ya valla ben eski kadınları anlamıyorum hemen anlıyorlarmış hamile olduklarını yani vücutlarının belirtilerini çözmüşler kendilerinin dr.u olmuşlar ilginç valla

öyle canım yaaaa. eskiden doktorun yüzünü görünce utancından kaçacak delik ararlarmış. kendi kendilerinin doktoru olmuşlar. biz yine doktorlara bi tarafları göstermeden çocuk sahibi olamıyoz baksana

herşeyin önce hayırlısını istemek lazım zaten ben kapatıyom yavaş yavaş kızlar ii geceler hepinize görüşürüz öptüm hepinizi allaha emanet olun

nill bırak kız geçmişi okumayı okuyon okuyon sonra gidiyosun olmaz ama zaten çok durduğun yok hadi katıl muhabbete

Kanun’un 63 ve 67 inci maddelerine göre de; analık muayene, tetkik, tahlil, doğum ve verilen ilaçlar konusunda bırakın parayı, kadınlardan PROVİZYON bile istenemeyeceğini açıkça ifade etmektedir. Yani, bir kadın SGK ile sözleşmeli veya sözleşmesiz olan özel-kamu hangi hastaneye giderse gitsin ben hamileyim veya hamile olduğumu düşünüyorum bu sebeple de muayene ve tahlil yaptırmak istiyorum diyorsa, bütün hastaneler SORGUSUZ-SUALSİZ, SGK’sı var mı yok mu diye sormadan derhal muayene ve tahlil ve tedavilerini yapmak zorundadır. Sonra da aynı hastane yine SGK’sı var mı yok mu diye sormadan kadından nüfus cüzdan fotokopisini alıp, hamilelik muayene ve tedavisi olarak SGK’ya kağıt ortamında fatura göndermek zorundadır

Ama yarenim, benimde hamile kaldığım ay o akıntıdan olmuştu ama sonra nurtopu gibi oğluşum oldu..
Off, bakmayın siz doktorların her dediğine..
Çok biliyor onlar.. Hıh...

Vay bee..
Bu bilgi önemli kızlar..
Aslında her kadının bilmesi lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…