kızlar çok kötüyüm ben dün kırmızılar geldi hemde çok erken şuan işteyim ama acayip karnım ağrıyor şeydacım benim bat:19 şubat sat:sanırım 17 mart ama bu gene erken gelir
geçmiş olsun tatlım benım arkadaşımda burnundan ameliyat oldu merak etme bir hafta gözlerinin altı morarır şişer bide sürekli buz koyun şişliklere 1 aya kadar toparlarsın kendini şimdiden çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
selam tatlım benim bi tecrübem yok ama geçen bi müşterim geldi burun ameliyatı olmuş nasıldı falan dedim 1 hafta biraz zorlanmış biraz yüzü şişmiş ve morluk olumuş ama onun dışında gayet iyiymiş inşallah senin ameliyatında iyi geçer canım şimdiden geçmiş olsun diyorumgünaydın kızlar ben geldim 3 gün yoktum özledim valla...yarın burun ameliyatım varbirazdan hastaneye gidicem ameliyat öncesi tetkiklerim yapılcak.ameliyattan cok korkuyorum tecrübesi olan varsa yazsın.gelince okurum
ayy tatlım üzülme yaa bak geciktiğinde çok umutlanıyosun sonra kırmızı kartı görünce daha büyük hayal kırıklığı bak iyi yanından bak daha çabuk başlıcaksın çalışmalarakızlar çok kötüyüm ben dün kırmızılar geldi hemde çok erken şuan işteyim ama acayip karnım ağrıyor şeydacım benim bat:19 şubat sat:sanırım 17 mart ama bu gene erken gelir
geçmiş olsun tatlım benım arkadaşımda burnundan ameliyat oldu merak etme bir hafta gözlerinin altı morarır şişer bide sürekli buz koyun şişliklere 1 aya kadar toparlarsın kendini şimdiden çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
günaydın kızlar ben geldim 3 gün yoktum özledim valla...yarın burun ameliyatım varbirazdan hastaneye gidicem ameliyat öncesi tetkiklerim yapılcak.ameliyattan cok korkuyorum tecrübesi olan varsa yazsın.gelince okurum
selm kızlr benim kırmızılar geldi şükürler olsunnn
selm kızlr benim kırmızılar geldi şükürler olsunnn
slmmmmmm..benmde geldılerr 1 gun erken geldii hatta:) ama benımde koyuu kahhvee ve zordan gelıyo resmenn..afedersın pedde simsiysh duruyo resmenn..bende senın gıbı şööle guzel guzel kırmızı kırmızı sokulemedım henüzz
AY TATLIM BRNİMDE ÖLE SİMSİYAH KAN GELDİ YOK TA İŞTEİDRARDA kan gbi gözküüyo...bende adet oldum diyom işte
ya bi sorun mu varda bööle oluyokii anlamadımkii
doktorum kahverengi ve siyah adet sayılır ve bunlar eski kan birikmiş kan diye söylenir dedi tatlım
ehh sonunda söküldüler şükür ağrın da azalmıştır artık sökülünce.selm kızlr benim kırmızılar geldi şükürler olsunnn
şimdiden geçmiş olsun canm..Allah yardım etsin..günaydın kızlar ben geldim 3 gün yoktum özledim valla...yarın burun ameliyatım varbirazdan hastaneye gidicem ameliyat öncesi tetkiklerim yapılcak.ameliyattan cok korkuyorum tecrübesi olan varsa yazsın.gelince okurum
eee ii seydam sennde gözün aydınselm kızlr benim kırmızılar geldi şükürler olsunnn
madem bebek yok gelmesi ii olmus..kızlar çok kötüyüm ben dün kırmızılar geldi hemde çok erken şuan işteyim ama acayip karnım ağrıyor şeydacım benim bat:19 şubat sat:sanırım 17 mart ama bu gene erken gelir
slmmmmmm..benmde geldılerr 1 gun erken geldii hatta:) ama benımde koyuu kahhvee ve zordan gelıyo resmenn..afedersın pedde simsiysh duruyo resmenn..bende senın gıbı şööle guzel guzel kırmızı kırmızı sokulemedım henüzz
ee hatunlar arka arkaya kırmızılanmışlar sen de hepsine msj atınca böyle kanlı bir yazı oluşur.ben sabah kan verdim tiroid hormonları için sen bana sonuçlarını yazcktn bulamadın mı sonuçlarını ayy merak ediyorum yani normal değerler ne olmalı diye.şimdiden geçmiş olsun canm..Allah yardım etsin..
eee ii seydam sennde gözün aydın
madem bebek yok gelmesi ii olmus..
hiç üzme kendini tatlım...
insallah oda olur nilüfercim..sonlara dgru öle oluyor..
hiç üzme kendini neyseki daha fazla bekletmeden gelmişler..
ayyy bu ne seyda,suay,nilüfer..oldukça kanlı bir yazı yazdırdınız bana..
ıykk igrencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?