fıstıklarım hepinize teşekkür ederim öncelikle yanaklarınızdan kocaman öpüyorum sayenızde rahatladım hayırlısı olsun kısmet değilmiş
ama kızlar hemen şu siteye bakın hamile kalmak isteyenler birde kullananların yan tarafda yorumlarını okuyum
:: PRE~SEED - Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel ::
valla ben şaştım kaldım bıde kızlar ben ovülosyon testlerinden alacağım hangisini alayım birde tükürükle olna varmış onda iyimi acaba hemen fikir sunun beklıyorum
canım o jeli ben daha oncede duymustum ama cesaret edemedim kullanmaya.spermlere zarar verr fln diye
sedefcim onaylı bir ürün ben almayı düşünüyorum çok kişi memnun iyice araştırdım bide ovülasyon testlerinden alacağım sizin tavsiye edeceğiniz marka varmı akşam sipariş vereceğim
buldum bebegm ama neden buldugumu unutmustum iiki hatırlattın:))ee hatunlar arka arkaya kırmızılanmışlar sen de hepsine msj atınca böyle kanlı bir yazı oluşur.ben sabah kan verdim tiroid hormonları için sen bana sonuçlarını yazcktn bulamadın mı sonuçlarını ayy merak ediyorum yani normal değerler ne olmalı diye.
selam herkeze nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın.selam herkeze nasılsınız
ahanda kullanmadığımız bi o kalmıştı. o da çıktı tam oldufıstıklarım hepinize teşekkür ederim öncelikle yanaklarınızdan kocaman öpüyorum sayenızde rahatladım hayırlısı olsun kısmet değilmiş
ama kızlar hemen şu siteye bakın hamile kalmak isteyenler birde kullananların yan tarafda yorumlarını okuyum
:: PRE~SEED - Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel ::
valla ben şaştım kaldım bıde kızlar ben ovülosyon testlerinden alacağım hangisini alayım birde tükürükle olna varmış onda iyimi acaba hemen fikir sunun beklıyorum
kızlar verdiğim siteye girip iyice inceleyin sağlık bakanlığından onaylı diğer jellerede baktım onlar değil yoksa bende kullanmam ama benı tatmın etti fiyatını bılmıyorum tatlım ama öğeneceğim
şimdi yorumları okudum benimde içime sindi gibi.adetime yaklasık 13 14 gün var ama eczanelerde bulabilirsem alıp deniycem ben
şimdi yorumları okudum benimde içime sindi gibi.adetime yaklasık 13 14 gün var ama eczanelerde bulabilirsem alıp deniycem ben
kızlar içim bır hoş oldu valla bu sefer çok ümitliyim bunları yapacağım
hadi bakalım hayırlısı olsun...
yeni bir heyecan getrdin kız topice
şimdiden geçmiş olsun canm..Allah yardım etsin..
eee ii seydam sennde gözün aydın
madem bebek yok gelmesi ii olmus..
hiç üzme kendini tatlım...
insallah oda olur nilüfercim..sonlara dgru öle oluyor..
hiç üzme kendini neyseki daha fazla bekletmeden gelmişler..
ayyy bu ne seyda,suay,nilüfer..oldukça kanlı bir yazı yazdırdınız bana..
ıykk igrencim
valla mericim bunu yapıp hamile kalırsam eğer sizde kesin kalırsınız ben denicem bütün hastanelerden onaylı hatta eczanelerde satıyormuş siteyi iyice incelersenız görürsünüz yorumlar kısmında
www.fertilShop.com | Doal Gebelik | Hamile Kalmak stiyorum | Sperm Kou Jel | Sperm Kou Preseed Jel | Ksrlk Testleri
tatlım ben şimdi bu siteyi takip ediyorum sende bak istersen
abooo bi kutusu 130 liraymış
huhu mıllett saat sekız oldu nerdesınız yahuuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?