Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
fıstıklarım hepinize teşekkür ederim öncelikle yanaklarınızdan kocaman öpüyorum sayenızde rahatladım hayırlısı olsun kısmet değilmiş

ama kızlar hemen şu siteye bakın hamile kalmak isteyenler birde kullananların yan tarafda yorumlarını okuyum
:: PRE~SEED - Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel ::
valla ben şaştım kaldım bıde kızlar ben ovülosyon testlerinden alacağım hangisini alayım birde tükürükle olna varmış onda iyimi acaba hemen fikir sunun beklıyorum

canım o jeli ben daha oncede duymustum ama cesaret edemedim kullanmaya.spermlere zarar verr fln diye

canım o jeli ben daha oncede duymustum ama cesaret edemedim kullanmaya.spermlere zarar verr fln diye

sedefcim onaylı bir ürün ben almayı düşünüyorum çok kişi memnun iyice araştırdım bide ovülasyon testlerinden alacağım sizin tavsiye edeceğiniz marka varmı akşam sipariş vereceğim

sedefcim onaylı bir ürün ben almayı düşünüyorum çok kişi memnun iyice araştırdım bide ovülasyon testlerinden alacağım sizin tavsiye edeceğiniz marka varmı akşam sipariş vereceğim

viola iyi bi marka canım..bide şey sorcam.bu preseed jeli doktorlarmı veriyo yoksa biz kendimiz eczanedennmi alıyoz.bide fiyatı ne

buldum bebegm ama neden buldugumu unutmustum iiki hatırlattın:))

ft3....3.90 degerim referans aralığı2.57-4.43
ft4....1.61degerim..referans aralığı.0.93-1.7
tsh...6.95degerim...referans aralığı.0.27-5.0

ama sanırım bu degerler yapılan yerden yere degişebilir..
selam herkeze nasılsınız

iis aybükem hoşgeldin..sen nasılsın?

selam herkeze nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın.

ahanda kullanmadığımız bi o kalmıştı. o da çıktı tam oldu ne kadar faydalı acaba kulaktan dolma bilgire güvenemiyo insan. malum özel bölgeye sürülüyo

kızlar verdiğim siteye girip iyice inceleyin sağlık bakanlığından onaylı diğer jellerede baktım onlar değil yoksa bende kullanmam ama benı tatmın etti fiyatını bılmıyorum tatlım ama öğeneceğim

Fertiltr ekibine merhaba..

Daha geçtiğimiz ay Satış Müdürünüz Gül hanımla konuşarak Pre~seed siparişi vermiştim. Ve şu anda ALLAH' a şükür hamileyimm.. Geçen yaz da kullanmıştım 1 ay kadar. Ama o zaman yumurtlama olmamıştı biliyorum. Bu 2.ayımdı. Benim de yüzüm güldü sonunda:) Kısaca anlatayım;

Eşimle 6 yıllık evliyiz. Son 3 yıldır bebek istememize rağmen bir türlü gebe kalamamıştım. Bu 3 yıl içersinde bir sürü tedavilerden geçmedim değil tabii.. Eşimde sperm sayı ve hareket sorunu vardı. İleri hareket %5 lerde falandı. İlk hayal kırıklığımızı bu şekilde yaşamıştık. Sonrasında doğuştan rahmimin yarısının olmadığını, ve 2 tüp yerine tek tüplü olduğumu öğrendim. Bu da gebelik şansımı düşürüyordu. Sonrasında bende PCO durumu çıktı. Düzenli olarak yumurtlayamıyordum. Hepsinin üstüne yine bende yüksek seviyede kan pıhtılaşması sorunu çıktı. Geçtiğimiz sene tam da bu aylarda ilk tüp bebek denememizi yaptık. Tutmadı. Sonra 2.deneme ve sonra 3.deneme. Her defasında 1.kalite 3 embriyo konmasına rağmen, bir türlü hamile kalamıyordum. Artık rahmimde bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Aradan 1 sene geçti. Bu mayıs ayında tekrar 4.denemeyi yapmayı planlıyorduk. Denemeden önce Pre~seed i 2.kez kullanmaya karar verdim. Fertiltr yi arayarak, Gül hanımla konuştum. Pre~seed i nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana bilgi verdi. Bunun yanında çinko tablet kullanmamı ve ilişkiden sonraki günlerde ağır işler yapmamamı önerdi. İyiki de önermiş sağolsun, iyikide aramışım. Öyle yumurtlama zamanı hesabı falan yapamadım bu ay. Yine tutturamadığımı düşünüyordum. Yaklaşık 2 haftadır süren lekelenmelerim içi doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Bu bana 6.yılımın mucizesi, hediyesi.. Çok ama çok mutluyum.. ALLAHIM herkese nasip etsin inşallah..
Fertiltr ekibine ve Gül Hanım'a çok teşekkür ediyorum. İyi ki böyle bir ürünü Türkiye' ye getirtmişsiniz, iyi ki biz de denemişiz. Veren ALLAH tabiiki ama bunların hepsi de birer vesile diye düşünüyorum. Hoşçakalın.. Selamlar ve sevgiler.

kızlar kullanan bırının hikayesı

şimdi yorumları okudum benimde içime sindi gibi.adetime yaklasık 13 14 gün var ama eczanelerde bulabilirsem alıp deniycem ben

hadi bakalım hayırlısı olsun...
yeni bir heyecan getrdin kız topice

valla mericim bunu yapıp hamile kalırsam eğer sizde kesin kalırsınız ben denicem bütün hastanelerden onaylı hatta eczanelerde satıyormuş siteyi iyice incelersenız görürsünüz yorumlar kısmında

yok kız ne sonu daha yeni benım2.gun..daha ve kopkoyu son gun falan olsa neysee normal dıcem

valla mericim bunu yapıp hamile kalırsam eğer sizde kesin kalırsınız ben denicem bütün hastanelerden onaylı hatta eczanelerde satıyormuş siteyi iyice incelersenız görürsünüz yorumlar kısmında

ahh hadi insallah canm...insallah sen hamş olursan bizde alırız tabiki..
hıhı baktım inceliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…