böceğim nerelserdesin sen ya inşalla deden kötu bişey olmamaıştır ya
kızlar merhaba nasılsınız bakalım
samsundaydım 10 gundur canım bugun geldım malesef dedemı kaybettım cok zor gunler gecırdım ama gectı sımdı toparladım sen nasılsın canım
cnmarkadaşım gördume öel sevindimki anlatamam nasılsın cnm ya nasıl oldun gelişme varmı tatlım seni çoooook özledim
ah cnm benim ya tahmin ettim zaten başınız sağolsun cnm rabbim sabırlar versin
valla bende sizleri çok özledim tatlım nasıl olayım işte bildiğin gibi cuma günü kürtaj oldum bugün dördüncü günüm daha iyiyim sancım kanamam falan kalmadı 4 günde hepsi bitti allahıma şükürler olsunrabbim hayırlısını versin demekki böyle olucakmış kısmet değilmiş canım ne yapalım veren allah alan allah
valla bende sizleri çok özledim tatlım nasıl olayım işte bildiğin gibi cuma günü kürtaj oldum bugün dördüncü günüm daha iyiyim sancım kanamam falan kalmadı 4 günde hepsi bitti allahıma şükürler olsunrabbim hayırlısını versin demekki böyle olucakmış kısmet değilmiş canım ne yapalım veren allah alan allah
aa gecmiş olsun cnm benim pekala vucut atmadımı yani benim anladığım kadarıyla kimyasal bi gebelikti ben uzun zman kanamamı beklemiştim mesela
dostlar sagolsun canım neler yaptınız bakem ben yokken
yok tatlım kimyasal gebelik değildi benimki kese oluşmuştu zaten fakat bebeği kaybediyoruz dedi doktor birkaç gün sonrada kanamam başladı fakat çok şiddetli bu yüzden kürtaj oldum temizlenmesi için doktorum çok güvenilir bir doktordur hiç tereddüt etmedim zaten ve oldum dört gün damla damla lekelenmem oldu dün en son fazla kanamam oldu sancıyla ve bitti bugün çok şükür ne kanama ne ağrı hepsi bitti
nbr nilu
...................................[/QUOTiiyimm saoll..sen nasılsınnnn
nbr nilu
...................................[/QUOTiiyimm saoll..sen nasılsınnnn
iyi bende sen de durumler nasıl
iyi bende sen de durumler nasıl
dün kahve kahve az bışey geldı ve bugun hiçbişi yok..şimi wc ye gıttım afedersın idrarda hiç kan yok
dün kahve kahve az bışey geldı ve bugun hiçbişi yok..şimi wc ye gıttım afedersın idrarda hiç kan yok
cnm bugun bi topikte okudum birinin böle nbişyi olmuş 4 gun surmuş 1 gundden sayarak tam 13.gun test yapmış hamile oldunu öğrenmiş biride kisti oldunu sec beyen al
cnm bugun bi topikte okudum birinin böle nbişyi olmuş 4 gun surmuş 1 gundden sayarak tam 13.gun test yapmış hamile oldunu öğrenmiş biride kisti oldunu sec beyen al
bende araştırdım yerleşme kanaması düşük tehlıkesı .......falan falannnn bir sürü anlamı varmışş ve bööle kanaması olup hamile olanda çok varr....nasip artık belkı yarın sökülür gelir diyorum bakalım
bende araştırdım yerleşme kanaması düşük tehlıkesı .......falan falannnn bir sürü anlamı varmışş ve bööle kanaması olup hamile olanda çok varr....nasip artık belkı yarın sökülür gelir diyorum bakalım
yaaa bi test yapsan ne olur ya alcam testi dayancam kapına yada idrarını almaya geldim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?