Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnmarkadaşım gördume öel sevindimki anlatamam nasılsın cnm ya nasıl oldun gelişme varmı tatlım seni çoooook özledim

valla bende sizleri çok özledim tatlım nasıl olayım işte bildiğin gibi cuma günü kürtaj oldum bugün dördüncü günüm daha iyiyim sancım kanamam falan kalmadı 4 günde hepsi bitti allahıma şükürler olsun rabbim hayırlısını versin demekki böyle olucakmış kısmet değilmiş canım ne yapalım veren allah alan allah

gecmıs olsun canım

aa gecmiş olsun cnm benim pekala vucut atmadımı yani benim anladığım kadarıyla kimyasal bi gebelikti ben uzun zman kanamamı beklemiştim mesela

aa gecmiş olsun cnm benim pekala vucut atmadımı yani benim anladığım kadarıyla kimyasal bi gebelikti ben uzun zman kanamamı beklemiştim mesela

yok tatlım kimyasal gebelik değildi benimki kese oluşmuştu zaten fakat bebeği kaybediyoruz dedi doktor birkaç gün sonrada kanamam başladı fakat çok şiddetli bu yüzden kürtaj oldum temizlenmesi için doktorum çok güvenilir bir doktordur hiç tereddüt etmedim zaten ve oldum dört gün damla damla lekelenmem oldu dün en son fazla kanamam oldu sancıyla ve bitti bugün çok şükür ne kanama ne ağrı hepsi bitti

ah cnm benim gecmiş olsun ben değerler düşük olduğu için kese olmayacağını kimyasal oldunu düşünmüştüm neyse cnm bende yaşadım cok ağladım üzüldum ama geldi gecti rabbim sağlıklı değilmiş ki bize vermemiş ee cnm artık önumuze bakmalı verdimi cnm korunma surecı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…