Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kız nedir senin bu durumun 1 haftada 3 kere yumurtluyon bu gidişle 8 iz falan bekliyoz senden
ahahaha bende anlamadım valla. benim sonum ne olacak. bakalım yarın ne olacak. aman kız allah korusun 8 iz ne diyon valla. zaten 47 kiloyum artık beni büyüteçle akıl hastanesinde bulursunuz

ahahaha bende anlamadım valla. benim sonum ne olacak. bakalım yarın ne olacak. aman kız allah korusun 8 iz ne diyon valla. zaten 47 kiloyum artık beni büyüteçle akıl hastanesinde bulursunuz

öle demem boşver bak gececiler 6 7 kişi varız 2 tane saan kalanlar bize uğraşmayız işte ay gecen ay banada 2 tablo çizmişti he bu arada ben yuzde 8 hamileyim yanı oda fasulyeden

kaçsaydın hemencik buraya
yok damardan vurdum ben hadi bilimkurgu izleyelim dedim .ölümcül deneyin 2ve 3 ünü izledik. allah bilir kaç kere izlemişizdir. sonra bi baktıkki saat geç olmuş ahahah tabi ben buduruma çok üzüldüm

mrb canım....................
mrb nasılsın görüşmeyeli. bulantıların devam ediyormuş. çok geçmiş olsun
hahaha..alışkanlık yapmasın kız..bu kadar güreşe üçüz dördüzz beklıyoz sendenn garii
yokkk kızzz demeyin öylee hadi ikiz neysede üçüz dördüz 8iz beni aşar

benim kızım gitmiş benım yatak odasına yatmışş benı çağırıyoor dün ona pamuk prenses hıkayesını anlatmıştım çok hoşuna gıtmış hadiii anne gell pamuk hikayesını anlat diyo..yanii gitmek zorundayımm kızlarr.uyumadan öncede biraz sevişiriz yatakda kıızmla sonra uyuruz inşallah.öptum hepinizii

Son düzenleme:

nilu bu akşam ona anlattırsana aynı masalı çok şeker oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…