aman sormaaa.bitsin artık. doktor amcam zaten canıma okudu. bu gün kızdırmak için hadi dedi. valla kaçacak delik aradımmeraba senin güreş işleri biti sanırsam
ahanda canlandımmm. geçmişi okuyordum anca olduiyi akşamlar kızlarrr
aman sormaaa.bitsin artık. doktor amcam zaten canıma okudu. bu gün kızdırmak için hadi dedi. valla kaçacak delik aradım
ahanda canlandımmm. geçmişi okuyordum anca olduiyi akşamlar kızlarrr
aman sormaaa.bitsin artık. doktor amcam zaten canıma okudu. bu gün kızdırmak için hadi dedi. valla kaçacak delik aradım
ahahaha bende anlamadım valla. benim sonum ne olacak. bakalım yarın ne olacak. aman kız allah korusun 8 iz ne diyon valla. zaten 47 kiloyum artık beni büyüteçle akıl hastanesinde bulursunuzkız nedir senin bu durumun 1 haftada 3 kere yumurtluyon bu gidişle 8 iz falan bekliyoz senden
ahahaha bende anlamadım valla. benim sonum ne olacak. bakalım yarın ne olacak. aman kız allah korusun 8 iz ne diyon valla. zaten 47 kiloyum artık beni büyüteçle akıl hastanesinde bulursunuz
yok damardan vurdum benkaçsaydın hemencik buraya
mrb nasılsın görüşmeyeli. bulantıların devam ediyormuş. çok geçmiş olsunmrb canım....................
yokkk kızzz demeyin öyleehahaha..alışkanlık yapmasın kız..bu kadar güreşe üçüz dördüzz beklıyoz sendenn garii
artık bendemi fasulye yapmaya başlasam acaba.öle demem boşver bak gececiler 6 7 kişi varız 2 tane saan kalanlar bize uğraşmayız işte ay gecen ay banada 2 tablo çizmişti he bu arada ben yuzde 8 hamileyim yanı oda fasulyeden
benim kızım gitmiş benım yatak odasına yatmışş benı çağırıyoor dün ona pamuk prenses hıkayesını anlatmıştım çok hoşuna gıtmış hadiii anne gell pamuk hikayesını anlat diyo..yanii gitmek zorundayımm kızlarr..öptum hepinizii
Herkese selamm..
Naber yavrular?
ooooooooo tablolu kadın
nilu bu akşam ona anlattırsana aynı masalı çok şeker oluyolar
heee kadın tablolu ama daha verileri girmemiş
o kendi uyduruyorr..çok komik oluyoo bakalım bu akşam ne uydurcak
nilll huuu huuu napıyon kız aşağıda bak burda dedikodunu yapıyoz insan bi cvb veriraaaa olmadı bak benim arkadaım ne kadar uğraştı almak için
nilll huuu huuu napıyon kız aşağıda bak burda dedikodunu yapıyoz insan bi cvb verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?