Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hımmm şekercininde ağrısı çook olmuştu yumurtlamadan bi iki gun içinde rahime yuvarlanırken de oluyomuş inşlalla öledir
ayy ne bileyim bu duruma göre biraz geç kalmadımı ağrılar:44:
aaaaaaaaaaa elif sen bursada mı oturuyorsun ben istanbul biliyodum
evet canımmm ben bursada oturuyom. bu arada nerden çıktı bu konu. kiminle dedikodumu yapıyon bakayım

ah yavrum benim kısa bi tarifti ama net olmuş tablo madurum benim
tühh bee bende iki saattir açıklamak için uğraşıyordum yazık oldu valla emeklerime

Termometre birimlerinizi 35,7 girdinizin doğru gelmiyorsa Fahrenheit için ayarlanır. Hesap birimini değiştirmek isterseniz, grafik ayarları/Charting ayarlar menüsünde geçirin bak buradan elif

seni aşağıda göremedim bakım nerede die aa bi baktım bursa bende seni idstanbulda arıyodum

tühh bee bende iki saattir açıklamak için uğraşıyordum yazık oldu valla emeklerime

Hiii..
Hiç yazık olur mu emeklerine...
Bak benden dua aldın, az şeymi..

Rabb'im razı olduğu kullar arasına katsın senide..
Hesap günü "ben senden razıyım kulum" desin sana..
Her daim sana yar ve yardımcı olsun..
Amiiin.....

bendede öle çıktı tatlım duzelttim iki secenek var yanlış secilmiş demek elif halleder
evet sen kapat ben burdan bakayım

ay senin cvp cok asil omuş benimki çok halkm dili hahaha
yavrum sen yazana bak. yazan asil
seni aşağıda göremedim bakım nerede die aa bi baktım bursa bende seni idstanbulda arıyodum
ahahah istanbulda zor bulursun beni

aminnnnn. ben bu duayı alabilmek için tekrar tekrar uğraşırım .

eee sadece bu günü yazmışsın diğerlerini neden yazmadın. okadar ölçmüşsün yazık olmasın onlarıda yaz

benimde 37 yanıyorum resmen. gerçekten öyle bu gün herkez pek sessiz

Kız siz bırakın milleti bana yardım edin..
Devlet meselesi oldu artık bu..

Ya anlamadığım, bu tür tablolarda müthişimdir ama nedense bununla yıldızımız barışmadı..
Neden sorun çıkıp duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…