ayy ne bileyim bu duruma göre biraz geç kalmadımı ağrılar:44:hımmm şekercininde ağrısı çook olmuştu yumurtlamadan bi iki gun içinde rahime yuvarlanırken de oluyomuş inşlalla öledir
evet canımmm ben bursada oturuyom. bu arada nerden çıktı bu konu. kiminle dedikodumu yapıyon bakayımaaaaaaaaaaa elif sen bursada mı oturuyorsun ben istanbul biliyodum
tühh bee bende iki saattir açıklamak için uğraşıyordum yazık oldu valla emeklerimeah yavrum benim kısa bi tarifti ama net olmuş tablo madurum benim
ayy ne bileyim bu duruma göre biraz geç kalmadımı ağrılar:44:
evet canımmm ben bursada oturuyom. bu arada nerden çıktı bu konu. kiminle dedikodumu yapıyon bakayım
tühh bee bende iki saattir açıklamak için uğraşıyordum yazık oldu valla emeklerime
tühh bee bende iki saattir açıklamak için uğraşıyordum yazık oldu valla emeklerime
evet sen kapat ben burdan bakayımbendede öle çıktı tatlım duzelttim iki secenek var yanlış secilmiş demek elif halleder
yavrum sen yazana bak. yazan asilay senin cvp cok asil omuş benimki çok halkm dili hahaha
ahahah istanbulda zor bulursun beniseni aşağıda göremedim bakım nerede die aa bi baktım bursa bende seni idstanbulda arıyodum
aminnnnn. ben bu duayı alabilmek için tekrar tekrar uğraşırım .Hiii..
Hiç yazık olur mu emeklerine...
Bak benden dua aldın, az şeymi..
Rabb'im razı olduğu kullar arasına katsın senide..
Hesap günü "ben senden razıyım kulum" desin sana..
Her daim sana yar ve yardımcı olsun..
Amiiin.....
evet sen kapat ben burdan bakayım
yavrum sen yazana bak. Yazan asil
Ahahah istanbulda zor bulursun beni
Aminnnnn. Ben bu duayı alabilmek için tekrar tekrar uğraşırım .
eee sadece bu günü yazmışsın diğerlerini neden yazmadın. okadar ölçmüşsün yazık olmasın onlarıda yazHiii..
Hiç yazık olur mu emeklerine...
Bak benden dua aldın, az şeymi..
Rabb'im razı olduğu kullar arasına katsın senide..
Hesap günü "ben senden razıyım kulum" desin sana..
Her daim sana yar ve yardımcı olsun..
Amiiin.....
ahahaha biz yetmiyoz artık ziyaretçileredemi laf atıyonkızlar saat 9 dan beri ziyaretcimiz var kız kimsen uye olda gel bakma öle dışardan
ahahaha biz yetmiyoz artık ziyaretçileredemi laf atıyon
ahahaha biz yetmiyoz artık ziyaretçileredemi laf atıyon
eee sadece bu günü yazmışsın diğerlerini neden yazmadın. okadar ölçmüşsün yazık olmasın onlarıda yaz
benimde 37 yanıyorum resmen. gerçekten öyle bu gün herkez pek sessizşişt ateş kaç su an benim 37
benimde 37 yanıyorum resmen. gerçekten öyle bu gün herkez pek sessiz
benimde 37 yanıyorum resmen. gerçekten öyle bu gün herkez pek sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?