Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım ben turkcell wınn kullanıyorum lanet olası ıcat sureklı kesılıp duruyor ne yapıyorsun bakalımm kımsecıkler yok ah ahh nerde eskı topikk

haha bize bu saatler erken bazen 15 kişi oluyoruz resmen geceler fix 8 kişi falan oluyoruz düşün aybendede wın vardı çok şukur kurtuldum ya bence sende kurtul

haha bize bu saatler erken bazen 15 kişi oluyoruz resmen geceler fix 8 kişi falan oluyoruz düşün aybendede wın vardı çok şukur kurtuldum ya bence sende kurtul
ne bıleyım hayatım ben de aldım ole 5 aydır falan kullanıyorum taahhut ımzaladım onun ıcın ıptal da ettıremıyorumm .. kullanıyorum öle bebegım .. ee topıkte yenı hamişlrr var mı yok sa * cok zamandır adam gıbı gıremıyorum kii

şu anda hatırladığım yok cnm benim ama yeni kızlar katıldı aramıza eğlenceliler sen döndunmu istanbula kontrol ne zman bakım bu kontrolde ne cıkcak bebe

şu anda hatırladığım yok cnm benim ama yeni kızlar katıldı aramıza eğlenceliler sen döndunmu istanbula kontrol ne zman bakım bu kontrolde ne cıkcak bebe
yok bı hafta sonra donuyorum ıstanbula gıttıgım gun zaten kontrolum var bakalım teyzesı kız mı erkek mı artık şaşırmak ıstemıyorum cocuguma kıyafet almak ıstıyorum yaaa ... bu gece tam 18 haftalık oluyoruz bız buyuduk yaaaaa

ablacım hsogeldın nasılsın ozledım senıı

inanmıyorum kankam gelmiş cnm kankam
hayy ben senın kankanı yıyeyım sattın beni hemencecik

aa herkezin yeri ayrı ama meri şekerci kanka sen anlat bakayım su gebelik çizelgeyi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…