bat ne ki ben bilmiyomburaya üye olmuştum ama sohbet için hiç girmemiştim o yüzden cahil kaldım şimdi
çok pardon cnm banada ilk sorduklarında oda ne dedim beklenen hatta beklenmeyen adet tarihi
bat ne ki ben bilmiyomburaya üye olmuştum ama sohbet için hiç girmemiştim o yüzden cahil kaldım şimdi
burda üç buçuk tl ye satıyorlar:)
yaaa benimde belim çok ağrıyooobu arada ben senin şifren bende varya ben senin tablona bakacaktım bu gün ( sen olmadığın için izin alamadım) sayfayı açınca bi uyarı çıktı. sanırım senin ücretsiz üyelik 5 günlükmüş. ben öyle anladım. yada çeviri programı öyle anlattı
ohoooo ben test yapmayalı 2 ay oluyo. bu ayda belki yapmam
yaren bu jader ortaklığı nerden geliyo bilmem. benimde 1 mart ama ben 2 marttan önce test yapmam herhaldenormalde 1 mart ama ben hep uzatma modundayım
bana yok mu benimde 1 martyaren, senin bata da birşey kalmadı he..
Ayyy.. heyecan yaptım ben..
adetim biteli daha üç gün oldu ama bu ay adetim tuhaf olunca üstüne görme olayı var ya acaba o mu oldu dedim.ama değilmiş
eczaneede öle cnm hemde aynı marka ama medikalde 1 tl bende paso alıyorum yarın 5 tane alcam mesela
yaren bu jader ortaklığı nerden geliyo bilmem. benimde 1 mart ama ben 2 marttan önce test yapmam herhaldetabi son 2-3 gün tablodan ümitli olmazsam
bana yok mu benimde 1 mart
eczaneede öle cnm hemde aynı marka ama medikalde 1 tl bende paso alıyorum yarın 5 tane alcam mesela
ya benim durum çok zor eşim doktor burası da küçük yer.dolayısıyla tüm eczacıları tanıyor.her seferinde başka eczaneye gidip dört beş tane alıyom
sağol canım. bana güvendiğin için. benim sonunda bu gün değişmedi. anca aklı başına geldi galiba.haha bnada cıktı cnm orada bişey var ona bastım gecti cnm bana sormaksızın istediğin herzman açabilirsin tatlım sormana bile gerek yok cnm su an o yazı çıkmyo
ohhh bizim burda medikal filan yok. bi tane var oda özel medikal hastanesieczaneede öle cnm hemde aynı marka ama medikalde 1 tl bende paso alıyorum yarın 5 tane alcam mesela1 tl sudan ucuzmuş
işallah canım hayırlısı olsun. ben kendimi potansiyel hamile hissediyom zaten. hatta aşermeye bile başladım.var bişiler cnm bakalım göbekte bebektede aynı olacakmı meraktayım
sağol canım. bana güvendiğin için. benim sonunda bu gün değişmedi. anca aklı başına geldi galiba.
ohhh bizim burda medikal filan yok. bi tane var oda özel medikal hastanesi1 tl sudan ucuzmuş
amman ne var cnm bunda sende valla isteyen herkese veririm şifremim herkese açık ben baktım tablona ateş topiğinde var bugun yumurtlamamışsın sanırım olmadı bak 4 bakalım kaç gun gidicek yuzde verdimiş tablon cnm
ya benim durum çok zor eşim doktor burası da küçük yer.dolayısıyla tüm eczacıları tanıyor.her seferinde başka eczaneye gidip dört beş tane alıyom
haha senin işinde zor ama evde test olunca durtuyo insanı resmwn ya
bana yok mu benimde 1 mart
işallah canım hayırlısı olsun. ben kendimi potansiyel hamile hissediyom zaten. hatta aşermeye bile başladım.biraz önce canım hiç sevmediğim halde salep istedi amann bizde bebiş yoksada bari döngülerimiz aynı olsun. yani seninki de benimki kadar kısa olsun işallah
Biliyorum canımıniçi seninkinninde 1 mart olduğunu..
Onu yarene yazarken sen burada yoktun, o yüzden seni yazmadım..,Ama pambik, yaren ve seninkini acayip merak ediyorum..
En azından birinizinki tutacak sank, ama bakalım...
ooo maşalla ben korunmadanda 7 24 aserdiğimden anlamam heralde bende kısa döngu istiyorumya
aynen dürtüyor:) yaren sen tam benliksin ya
yok canım daha vermedi. biliyorsun benimle oynuyo zaten bu tablo. normalde yarın vermesi gerekir yüzdeyi ama yine yumurtlamazsam. kendimi iyice tavuk gibi hissetmeye başladım. onlar bile 2 günde 1 yumurtluyo ama ben her günsağol canım. bana güvendiğin için. benim sonunda bu gün değişmedi. anca aklı başına geldi galiba.
amman ne var cnm bunda sende valla isteyen herkese veririm şifremim herkese açık ben baktım tablona ateş topiğinde var bugun yumurtlamamışsın sanırım olmadı bak 4 bakalım kaç gun gidicek yuzde verdimiş tablon cnm
aman birimiz hamile kalalımda kimin olduğu önemli değil. inan herkezin hamileliği beni mutlu ediyo. tabiii hepimiz aynı ay kalsak tam süper olur. hemen topiğin adını değiştiririz. gebeşler topiği diyeBiliyorum canımıniçi seninkinninde 1 mart olduğunu..
Onu yarene yazarken sen burada yoktun, o yüzden seni yazmadım..,Ama pambik, yaren ve seninkini acayip merak ediyorum..
En azından birinizinki tutacak sank, ama bakalım...
bizde bu boğaz varkennn. her zaman aşeririz. bende aynen.yengem hamileyken hergün bana sorardı canın bişey istiyomu diye. bikeresinde bizim sülaleye tam 2 ay enginar arattı benim için.ooo maşalla ben korunmadanda 7 24 aserdiğimden anlamam heralde bende kısa döngu istiyorumya
yok canım daha vermedi. biliyorsun benimle oynuyo zaten bu tablo. normalde yarın vermesi gerekir yüzdeyi ama yine yumurtlamazsam. kendimi iyice tavuk gibi hissetmeye başladım. onlar bile 2 günde 1 yumurtluyo ama ben her gün
aman birimiz hamile kalalımda kimin olduğu önemli değil. inan herkezin hamileliği beni mutlu ediyo. tabiii hepimiz aynı ay kalsak tam süper olur. hemen topiğin adını değiştiririz. gebeşler topiği diye
bizde bu boğaz varkennn. her zaman aşeririz. bende aynen.yengem hamileyken hergün bana sorardı canın bişey istiyomu diye. bikeresinde bizim sülaleye tam 2 ay enginar arattı benim için.
haha ciddimsin ya 2 ay bulundumu bari ya seninde nerden geldi aklına dicem ama asermisin işte oda var bana yuzde 24 demiş baktınmı tabloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?