Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

haha bnada cıktı cnm orada bişey var ona bastım gecti cnm bana sormaksızın istediğin herzman açabilirsin tatlım sormana bile gerek yok cnm su an o yazı çıkmyo

haha bnada cıktı cnm orada bişey var ona bastım gecti cnm bana sormaksızın istediğin herzman açabilirsin tatlım sormana bile gerek yok cnm su an o yazı çıkmyo
sağol canım. bana güvendiğin için. benim sonunda bu gün değişmedi. anca aklı başına geldi galiba.

var bişiler cnm bakalım göbekte bebektede aynı olacakmı meraktayım
işallah canım hayırlısı olsun. ben kendimi potansiyel hamile hissediyom zaten. hatta aşermeye bile başladım. biraz önce canım hiç sevmediğim halde salep istedi amann bizde bebiş yoksada bari döngülerimiz aynı olsun. yani seninki de benimki kadar kısa olsun işallah

ooo maşalla ben korunmadanda 7 24 aserdiğimden anlamam heralde bende kısa döngu istiyorumya

Biliyorum canımıniçi seninkinninde 1 mart olduğunu..
Onu yarene yazarken sen burada yoktun, o yüzden seni yazmadım..,Ama pambik, yaren ve seninkini acayip merak ediyorum..
En azından birinizinki tutacak sank, ama bakalım...

hadi bakalım birimizin ki tutcaksa inşalla kızlardan birinin tutar cnm ya öncelikle sukur rabbim verdi bi tane rabbim tum isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…