Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaa elifim gitti acaba arkadaşım yanlış anlaşılmadan uzgunmu kıyamam

Yok ya, sanmam...
Seçilin şaka yaptığı belli..
Alınacak birşey yok ki..
Hatta bir ara bende girip bir çift laf atayım bu konuda demiştim ama
sonra vazgeçtim..
Seçil, kabak sana patladı canım..
Yok yaa, elifi alındığını hiç sanmam...
Bir tanedir ooooooooooooo..........

ben gidiyom o zaman o gelsin madem bu kadar sorun oldu herkese iii geceler bilinçli veya kötü niyetli bişi deildi neden anlatamıyom takılmak için sölemiştim nese ii bakın kendinize

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzum ben yanlış anlaşılma dedim okumadınmı birbirinizi yanlış anladınız die tatlım beni yapmalaylım böle şeyler

Meryemciğim güldürdün beni ,bu arada hoş geldin özlettin kendini . Şükür ben de iyiyim artık, bir haftadır hastalıkla boğuştum ama bugun ayağa kalktım ve aranızdayım artık inşallah
arada özletmek iyi oluyomuş vallaha
sende özlettin kendini ama gecmiş olsun...Allah iilik versin canm
sanmam kankam...elif olgun bir kız..
hem yanlış anlaşılacak ya da alınılacak bir durum yok bana göre.
ben gidiyom o zaman o gelsin madem bu kadar sorun oldu herkese iii geceler bilinçli veya kötü niyetli bişi deildi neden anlatamıyom takılmak için sölemiştim nese ii bakın kendinize
aaa kızıcam simdi...yazıcaktım size ama kapanan mevzuyu acmayayım dedim..
kimse bi yere gidemez..burası kimsenin degil..hepimizin.
elif böle birsey yapmaz bence akıllı başlı hatun
mrb kızlar:) nasılsınız?

hoşgeldn balakın iiyis..sen nasılsın???

benim bademciklerim şişti hastayım sizlerle biraz sohbet edeyim kendime geleyim dedim:)

elifçim ben seni kırmak istemedim ya bi yanlış anlaşılma oldu diyelim olur mu
tamam canım yanlış anlaşılma diyelim

elif elif neden sesin çıkmıyor ?
aaa ben burda değilimki sesim çıksın şimdi geldim

yok kızzz açtım baktım daha millet toplanmamış bende siz gelene kadar oyun oynuyayım dedim

yok canım gitmene gerek yok benim yüzümden gidersen işte o zaman alınırım

evet evet ben bitaneyim zaten benim gibi birisini daha kaldıramazdı bu türkiye

evet tabiiii ben akıl başında bi hatunum. ama nedense bunu bi ben bilmiyorum

evettttt sorun çözüldüğüne göre ben geldimmmm

geidim cnm buradayım nilu ne yazdı bi belim tutuldu okadar ben adeti merak ettim son durumu
yaaa benimde belim çok ağrıyooo bu arada ben senin şifren bende varya ben senin tablona bakacaktım bu gün ( sen olmadığın için izin alamadım) sayfayı açınca bi uyarı çıktı. sanırım senin ücretsiz üyelik 5 günlükmüş. ben öyle anladım. yada çeviri programı öyle anlattı

sağolun kızlar :)ben dün yine gebelik testi yaptım sonuç negatif kafayı bozdum testle.alışkanlık oldu hergün yapasım geliyo:)benim durumumda olan var mı aranızda

ohoooo ben test yapmayalı 2 ay oluyo. bu ayda belki yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…