bende kardan gidemedim parisa malı çok guzel rujlar vardı bi adam getiriyo çok memnunum hatrına girdim rujların yazın beraber gideriz koca göbüşlerle
Kız asskım, sen merak edilmeyecek hatun musun?
Yokluğun hemen belli oluyor..
aaa elifim gitti acaba arkadaşım yanlış anlaşılmadan uzgunmu kıyamam
ben gidiyom o zaman o gelsin madem bu kadar sorun oldu herkese iii geceler bilinçli veya kötü niyetli bişi deildi neden anlatamıyom takılmak için sölemiştim nese ii bakın kendinize
arada özletmek iyi oluyomuş vallahaMeryemciğim güldürdün beni ,bu arada hoş geldin özlettin kendini . Şükür ben de iyiyim artık, bir haftadır hastalıkla boğuştum ama bugun ayağa kalktım ve aranızdayım artık inşallah
sanmam kankam...elif olgun bir kız..aaa elifim gitti acaba arkadaşım yanlış anlaşılmadan uzgunmu kıyamam
aaa kızıcam simdi...yazıcaktım size ama kapanan mevzuyu acmayayım dedim..ben gidiyom o zaman o gelsin madem bu kadar sorun oldu herkese iii geceler bilinçli veya kötü niyetli bişi deildi neden anlatamıyom takılmak için sölemiştim nese ii bakın kendinize
mrb kızlar:) nasılsınız?
arada özletmek iyi oluyomuş vallaha
sende özlettin kendini ama gecmiş olsun...Allah iilik versin canm
sanmam kankam...elif olgun bir kız..
hem yanlış anlaşılacak ya da alınılacak bir durum yok bana göre.
aaa kızıcam simdi...yazıcaktım size ama kapanan mevzuyu acmayayım dedim..
kimse bi yere gidemez..burası kimsenin degil..hepimizin.
elif böle birsey yapmaz bence akıllı başlı hatun
hoşgeldn balakın iiyis..sen nasılsın???
tamam canım yanlış anlaşılma diyelimelifçim ben seni kırmak istemedim ya bi yanlış anlaşılma oldu diyelim olur mu
aaa ben burda değilimki sesim çıksın şimdi geldimelif elif neden sesin çıkmıyor ?
yok kızzz açtım baktım daha millet toplanmamış bende siz gelene kadar oyun oynuyayım dedimaaa elifim gitti acaba arkadaşım yanlış anlaşılmadan uzgunmu kıyamam
yok canım gitmene gerek yok benim yüzümden gidersen işte o zaman alınırımben gidiyom o zaman o gelsin madem bu kadar sorun oldu herkese iii geceler bilinçli veya kötü niyetli bişi deildi neden anlatamıyom takılmak için sölemiştim nese ii bakın kendinize
evet evet ben bitaneyimYok ya, sanmam...
Seçilin şaka yaptığı belli..
Alınacak birşey yok ki..
Hatta bir ara bende girip bir çift laf atayım bu konuda demiştim ama
sonra vazgeçtim..
Seçil, kabak sana patladı canım..
Yok yaa, elifi alındığını hiç sanmam...
Bir tanedir ooooooooooooo..........
evet tabiiii ben akıl başında bi hatunum. ama nedense bunu bi ben bilmiyorumarada özletmek iyi oluyomuş vallaha
sende özlettin kendini ama gecmiş olsun...Allah iilik versin canm
sanmam kankam...elif olgun bir kız..
hem yanlış anlaşılacak ya da alınılacak bir durum yok bana göre.
aaa kızıcam simdi...yazıcaktım size ama kapanan mevzuyu acmayayım dedim..
kimse bi yere gidemez..burası kimsenin degil..hepimizin.
elif böle birsey yapmaz bence akıllı başlı hatun
hoşgeldn balakın iiyis..sen nasılsın???
benim bademciklerim şiştihastayım sizlerle biraz sohbet edeyim kendime geleyim dedim:)
benim bademciklerim şiştihastayım sizlerle biraz sohbet edeyim kendime geleyim dedim:)
bu topiğin hatunlaru temmmmbelllllllllll...
Kız ne oldu gene sessizluk var..........
ii yapmıssın canım...çok geçmiş olsun.gel burası sana iyi gelir umarım..
sağolun kızlar :)ben dün yine gebelik testi yaptım sonuç negatifkafayı bozdum testle.alışkanlık oldu hergün yapasım geliyo:)benim durumumda olan var mı aranızda
xnm ben test manyagıyım defalarca yaparım hatta bat ne zmamn[/QUOsa
sadece ben değilmişim:)valla paraya acımasam hergün yapcam.hatta kendime diyom negatif diye.yine yapıyom yine yapıyom.eşim kızdığı için ona da söylemiyom:)
yaren, senin bata da birşey kalmadı he..
Ayyy.. Heyecan yaptım ben..
yaaa benimde belim çok ağrıyooogeidim cnm buradayım nilu ne yazdı bi belim tutuldu okadar ben adeti merak ettim son durumu
sağolun kızlar :)ben dün yine gebelik testi yaptım sonuç negatifkafayı bozdum testle.alışkanlık oldu hergün yapasım geliyo:)benim durumumda olan var mı aranızda
sadece ben değilmişim:)valla paraya acımasam hergün yapcam.hatta kendime diyom negatif diye.yine yapıyom yine yapıyom.eşim kızdığı için ona da söylemiyom:)
Allahtan burada 1 tl yap dur bat ne zmandı cnm
bat ne ki ben bilmiyomburaya üye olmuştum ama sohbet için hiç girmemiştim o yüzden cahil kaldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?