aman birimiz hamile kalalımda kimin olduğu önemli değil. inan herkezin hamileliği beni mutlu ediyo. tabiii hepimiz aynı ay kalsak tam süper olur. hemen topiğin adını değiştiririz. gebeşler topiği diye
bizde bu boğaz varkennn. her zaman aşeririz. bende aynen.yengem hamileyken hergün bana sorardı canın bişey istiyomu diye. bikeresinde bizim sülaleye tam 2 ay enginar arattı benim için.
Kız canın çeke çeke enginar mı çekti...
Adam pirzola, biftek ister..
Ya ben biriniz hamile kalacaksınız demedim..
EN AZ BİRİNİZ KALACAKMIŞSINIZ GİBİ GELİYOR BANA DEDİM....
Kız canın çeke çeke enginar mı çekti...
Adam pirzola, biftek ister..
Ya ben biriniz hamile kalacaksınız demedim..
EN AZ BİRİNİZ KALACAKMIŞSINIZ GİBİ GELİYOR BANA DEDİM....
haha anladım tatlım benim ya hepimiz olalım ee tablo nasıl gidiyo varmı cnm takkıldığın yer ben yuzde 24 gebeymişim fasulyeden hahahha
meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
efendim yarennnnnnnnnn
yok kızzz o zaman daha bekardım. canım 1 hafta filan istemiştim. yengemde 1 hafta enginar diye tutturunca bütün sülale seferber olmuştu. bizde birbirimize bakıp gülüyorduk. köylere filan haber salınmıştıhaha ciddimsin ya 2 ay bulundumu bari ya seninde nerden geldi aklına dicem ama asermisin işte oda var bana yuzde 24 demiş baktınmı tabloyaama yok tu yinede hiç olmayan bi zamanda istemiş canım. uğraşlar boşa gitti yiyememiştim evet canım baktım tabloya ilk işaretlerin %30,5 olmuş erken belirtin %24 hadi iyisin. bende sadece ilk işaret var oda %26,4 şimdide ben ezik oldum
haha anladım tatlım benim ya hepimiz olalım ee tablo nasıl gidiyo varmı cnm takkıldığın yer ben yuzde 24 gebeymişim fasulyeden hahahha
Sen fasulyeden diye diye getireceksin fasulyeyi..
Sonra ben yeğennimi hep fasulye diye severim ona göre he..
vayyy beeeo derece ciddi tamamdır msj alındı
yok kızzz o zaman daha bekardım. canım 1 hafta filan istemiştim. yengemde 1 hafta enginar diye tutturunca bütün sülale seferber olmuştu. bizde birbirimize bakıp gülüyorduk. köylere filan haber salınmıştıama yok tu yinede hiç olmayan bi zamanda istemiş canım. uğraşlar boşa gitti yiyememiştim evet canım baktım tabloya ilk işaretlerin %30,5 olmuş erken belirtin %24 hadi iyisin. bende sadece ilk işaret var oda %26,4 şimdide ben ezik oldum
aa yuzde 24 erken belirti ne cnm ben yuzde 24 gebe sanmıştım ee yuzde 30 ilk işaretler ne anlat bana ay ben ezik oldum aslında bilmiyom bişey aa bu arada el bebekmiydın cnm benim cnın bişey istemiş seferber olmuşlar heee
Sen fasulyeden diye diye getireceksin fasulyeyi..
Sonra ben yeğennimi hep fasulye diye severim ona göre he..
haha gelsin de kuru taze kabuldur teyzesi
Tabloya ilişki durumunuzu yazıyor musunuz kızlar?
Bu ne ya , özel hayat falan kalmadı valla..
Hatta bir yerde pozisyon bile soruyormuş ama ne pozisyonu bilmem..
Yok artık...
aa yuzde 24 erken belirti ne cnm ben yuzde 24 gebe sanmıştım ee yuzde 30 ilk işaretler ne anlat bana ay ben ezik oldum aslında bilmiyom bişey aa bu arada el bebekmiydın cnm benim cnın bişey istemiş seferber olmuşlar heee
yok beee ne el bebeki benim yerime hamile olan yengem istedi. hep o aşeri zannettiler. yoksa kim benim için uğraşır bukadar.ben yengeme söylüyodum şunu iste diye o da istiyodu.
ayyy ne bileyim tablodaki yazıları sırayla çeviri programında çevirince öyle yazıyodu. bişey bildiğimden değil yani.Top Signs: yazan yerin karşınsında o yüzde
haha gelsin de kuru taze kabuldur teyzesi
Oyy, kıyamam, taze fasulye olur ondan ancak..
Hatta boncuk fasulye o boncuk...
Kız hamilesin sen herhalde, baksana sevmeye bile başladım ben..
ay ilişki yazmak önemli one göre belirliyo ama görmedim öle pozisyon falan o ara onumu tutcaz aklımızda yandan yundan
yok beee ne el bebeki benim yerime hamile olan yengem istedi. hep o aşeri zannettiler. yoksa kim benim için uğraşır bukadar.ben yengeme söylüyodum şunu iste diye o da istiyodu.
ayyy ne bileyim tablodaki yazıları sırayla çeviri programında çevirince öyle yazıyodu. bişey bildiğimden değil yani.Top Signs: yazan yerin karşınsında o yüzde
ah sen ne fenasınnnnn şimdi sonuç olarak benim durum ne bacım
Oyy, kıyamam, taze fasulye olur ondan ancak..
Hatta boncuk fasulye o boncuk...
Kız hamilesin sen herhalde, baksana sevmeye bile başladım ben..
şişt yuzde 24 de olsa öle sanayım bari evet adet gunume kadar gebeyim sevin okşayın bebemi
zaten o ilişki yide baz alarak değerlendiriyo. kız ne pozisyonu benim tablo edepli çıktı bana öyle bişey sormadıTabloya ilişki durumunuzu yazıyor musunuz kızlar?
Bu ne ya , özel hayat falan kalmadı valla..
Hatta bir yerde pozisyon bile soruyormuş ama ne pozisyonu bilmem..
Yok artık...
ahahaha güldürdün beni. tablo yandanı kabul etmiyomuş.ay ilişki yazmak önemli one göre belirliyo ama görmedim öle pozisyon falan o ara onumu tutcaz aklımızda yandan yundan
azıcık öyleyimdirrr korkun bendenah sen ne fenasınnnnn şimdi sonuç olarak benim durum ne bacımbence %30,5 hamilesin. hadi yine iyisin bak bi anda %6,5 artırdım
şişt yuzde 24 de olsa öle sanayım bari evet adet gunume kadar gebeyim sevin okşayın bebemi
ben seni her zaman severim yavrum hatta adetliykende severim merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?