ben iyicene saf oldum yaaa bacakların niye sızlıyo. yine yumurtlucam diye miaman ben çift çizgiyi göreyimde o kendi çapında kesinliğini yitirsin çokda önemli değil
bakalım bekliyorum hala ateş böyle devam ederse bata 1 gün kala test yaparım herhaldeayyy sanki çok erken bi zaman demişim gibi hissettim kendimi. ben hep gecikmeyi bekliyorum test için. oda sağolsun beni fazla bekletmiyo en fazla 1-2 gün oda nadirrr
ahahaha benim yumurtlamama bakarsa yandı valla. benim ne zaman yumurtladığım belli değilkifakat arkadaşımız elif yumurtlama zamanı sandığı dönemden önce yumurtluyomuş yani erkendenEki Görüntüle 354210
evet bende genelde öyle oluyor ama. dün sabahtan ilişki oldu üstüne 3 saat uyudum. sonra gelmeye başladı o kıvamda. taaa gece sizinle konuşana kadar. o kadarda gelmez herhalde.
6 da namaza kalktığımda kremsiydi. baştan bende beraberlikten zannettim ama devamı gelince bende işledim buraya
bakalım bekliyorum hala ateş böyle devam ederse bata 1 gün kala test yaparım herhaldeayyy sanki çok erken bi zaman demişim gibi hissettim kendimi. ben hep gecikmeyi bekliyorum test için. oda sağolsun beni fazla bekletmiyo en fazla 1-2 gün oda nadirrr
pambik yorum yapmadın tabloma okadar mı kötu
kız oyle deme benım gorumcemın 4 gun kala cıktı cızgıler bakarsın senınkıde erkenden bellı olur
tatlım bence o yumurta akı kıvamı değil yani ilişkiden sonra sana uzun bi süre gibi görünse de o kıvamda gelir o tüzden dana yine kesik çizgi çekmiş.ateşindeki küçük düşüş bence yerleşme düşüşü ben öyle yorumluyorum.ama şu dr.görüşmeni anlamadım neden armaktan vazgeçtin ki dünyanın parasını veriyoruz herzaman ilgilenmeliler yani.çükü senin kafan o konuya takılıyor için rahatlamış olurdu bence
amannn bide yoksa erkenden moralim bozulmasın bari kendimi bi kaç gün daha hamile hissedeyimkız oyle deme benım gorumcemın 4 gun kala cıktı cızgıler bakarsın senınkıde erkenden bellı olur
sen kaç yıllık evlisin canım?Kod:
ya tamamda cnm benim çok duzensiz gecen ay 43 gunde oldumm ondan önce 38
şimdi değiştireyim ben onu krem kıvamına. namaza kalktığımda öyleydi. doktor olayı osman yüzünden oldu. sonuçla beraber sorarsın dedi. oda bu gün hep evdeydi yarında evde yani yanlız kalsam arıcamda kalamıyorum. o ihtimal vermiyo yerleşme kanamasına o yüzden de kırmızının belirtisi zannediyo günümde yaklaştıya. doktora sorupta erkenden moralinin bozulmasını istemiyor. o yüzden yani.
amannn bide yoksa erkenden moralim bozulmasın bari kendimi bi kaç gün daha hamile hissedeyim
yok tatlım bence tablon iiyi gidiyor düşüş olmamış bugün zaten adet ateşine kadar bence ümit var
ay biz bile bukadar şey bildiğimizi zannediyoruz da ne oluyor farklı bişey olunca moralimiz bozuloyr yani eşinin öyle düşünmesi normal adamcaz nerden bilsin yerleşme kanamasını falan...aslında doğru diyosun senin bata az kaldı zaten sen yarında eşinle güzel zaman geçir pazarda geçsin pzartesi bi test yap
kim kim benmibenim haziranda 4 yıl dolacak
hadi bakalım ya beni kafam karışıyo bugun test bölumude ekelnmiş tabloya cnm şifre veereyimde bi baksanma bana hepsini yorumla topikten olabilirmi
o da mantıklı tek cızgıyı gorunce ınsanın moralı dıbe vuruyo de mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?