Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm benim adet olacağım zaman ağrır aslında ama şekercinin ham,ile olduğunda ağrımış ya ben bugun duşundumde sanki çok düğzenliymişimde dpo 11 de test yapıyom ne alaka 1 marttan önce yok cvazgectim

tatlım bence o yumurta akı kıvamı değil yani ilişkiden sonra sana uzun bi süre gibi görünse de o kıvamda gelir o tüzden dana yine kesik çizgi çekmiş.ateşindeki küçük düşüş bence yerleşme düşüşü ben öyle yorumluyorum.ama şu dr.görüşmeni anlamadım neden armaktan vazgeçtin ki dünyanın parasını veriyoruz herzaman ilgilenmeliler yani.çükü senin kafan o konuya takılıyor için rahatlamış olurdu bence

kız oyle deme benım gorumcemın 4 gun kala cıktı cızgıler bakarsın senınkıde erkenden bellı olur

şimdi değiştireyim ben onu krem kıvamına. namaza kalktığımda öyleydi. doktor olayı osman yüzünden oldu. sonuçla beraber sorarsın dedi. oda bu gün hep evdeydi yarında evde yani yanlız kalsam arıcamda kalamıyorum. o ihtimal vermiyo yerleşme kanamasına o yüzden de kırmızının belirtisi zannediyo günümde yaklaştıya. doktora sorupta erkenden moralinin bozulmasını istemiyor. o yüzden yani.

ay biz bile bukadar şey bildiğimizi zannediyoruz da ne oluyor farklı bişey olunca moralimiz bozuloyr yani eşinin öyle düşünmesi normal adamcaz nerden bilsin yerleşme kanamasını falan...aslında doğru diyosun senin bata az kaldı zaten sen yarında eşinle güzel zaman geçir pazarda geçsin pzartesi bi test yap

öyle canım yaaa adam da iyice ümidini yitirmeye başladı. o yüzden fazla üstüne gitmiyorum. bi de bizim artık herkez bekliyor bebiş. bu ggün beşiklere filan baktım diyo hamile kalmadan bakma diye. her ay bakıyonda ne oluyo. sen söylemedin ben değiştireyimmi akıntı durumunu

o da mantıklı tek cızgıyı gorunce ınsanın moralı dıbe vuruyo de mı

dip ne kelime gözümden yaş dökülüyo. suratım bi karış oluyo. don yağı gibi bişey oluyom. sonra eşim moralimi düzeltmek için şebeklik yapıp duruyo. onada acıyom bazen. kendi üzülmesine kalmadan teselli moduna geçiyo garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…