çok geçmiş olsun canım yaaa ben yanlış anlamışımyok kızz benim belim içinn
doktoru aramadım yani aradım ama konşmadım. ne tuhaf dimikızlar ben geldimya pc açık kalmış sayfada ondan yazmadım bişey.akşamda net gitti bi ara saatte geç olunca uğraşamadım düzeltmek için yani iyi geceler diyemedim kızlar kusura bakmayın.eeenasıl durumlar elif aradın mı dr.yaren ateş ne durumda tabloları koyun bi bakimm merak ettim
ahahaha hamileyken azıcık aptalmı oluyo insan
cnm sen kesin gebesin biraz algılama sorunu yaşadını farketti hahah bende hamileyken öle olmuştum
kızlar ben geldimya pc açık kalmış sayfada ondan yazmadım bişey.akşamda net gitti bi ara saatte geç olunca uğraşamadım düzeltmek için yani iyi geceler diyemedim kızlar kusura bakmayın.eeenasıl durumlar elif aradın mı dr.yaren ateş ne durumda tabloları koyun bi bakimm merak ettim
akşamdan beri nasılsın canım.... hoş geldin. ayyy buranın demirbaşı oldum resmen herkezden önce giriyom herkezden sonra çıkıyomslm kızlarr
çok geçmiş olsun canım yaaa ben yanlış anlamışım
doktoru aramadım yani aradım ama konşmadım. ne tuhaf dimisabah benimkine dedim kanamam oldu diye o da hemen ateşimi sordu biraz düşmüş dedim. haaaah geliyor senin kırmızılar dedi ( başıma uzman kesildi resmen yaa) dedim yerleşme kanaması olma ihtimali var. bize denk gelmez öyle şeyler dedi. inanmadı yanii. sonra hastaneyi simir testi için aradım. hem sonucunu sorayım hemde kanamayı söylüyeyim diye. benim sonuç daha çıkmamış. bende doktorla konuşmadım o yüzden. bu gün ve yarın evde olduğu için test te alamadım öyle iştee. tablom buu 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahahaha hamileyken azıcık aptalmı oluyo insan
napıyon bakım cnm gureştşnmi öle yumuşak yumuşak
slm kızlarr
slm kızlarr
aynen napalım önemli günler bunlar.sabah geçmişi okudum maşallah gece gece canın börek mi istedi kız
kuzum yumurta kıavmı akıntı gelmiş tablo yine cizgi cizgi olmuş cnm ilişkinin ertesi gunude bazen uzayabiliyo
peki kuşlar siz gün aşırı mı güreşüyonuz bebek için öle diyolarda ben de sizden öğreneyim
ben hiç gün aşırı yapmadım. ayy ne bileyim çekemem galiba gün aşırı. yumurtlama zamanı yoğunlaştım. sonra ara arapeki kuşlar siz gün aşırı mı güreşüyonuz bebek için öle diyolarda ben de sizden öğreneyim
evet bende genelde öyle oluyor ama. dün sabahtan ilişki oldu üstüne 3 saat uyudum. sonra gelmeye başladı o kıvamda. taaa gece sizinle konuşana kadar. o kadarda gelmez herhalde.
6 da namaza kalktığımda kremsiydi. baştan bende beraberlikten zannettim ama devamı gelince bende işledim buraya
akşamdan beri nasılsın canım.... hoş geldin. ayyy buranın demirbaşı oldum resmen herkezden önce giriyom herkezden sonra çıkıyom
ayy ben itirafta bulunayım o zaman bizim hergün oluyodu.ne bileyim yeni evli olduğumuza mı bilmem.artık dedim gün aşırı olsun bebek olması için dedim.bir haftadır gün aşırı oluyo:)ben hiç gün aşırı yapmadım. ayy ne bileyim çekemem galiba gün aşırı. yumurtlama zamanı yoğunlaştım. sonra ara ara
ben hiç gün aşırı yapmadım. ayy ne bileyim çekemem galiba gün aşırı. yumurtlama zamanı yoğunlaştım. sonra ara ara
slm cnm nbr nasıl gidiyo
slm tatlım nasılsın bakalım
ben iyicene saf oldum yaaa bacakların niye sızlıyo. yine yumurtlucam diye micunku o yumurtlaam belirtisi olduğundan tablo kesinlini yitiriyo ay yine yumurtlucam deme ay bacaklarda sızlıyo resmen
ıyılık canım senı sormalı tablona baktım atesın gıderek yukselmıs yanı cıft cızgıyı gorme ıhtımalın yuksek
ayy ben itirafta bulunayım o zaman bizim hergün oluyodu.ne bileyim yeni evli olduğumuza mı bilmem.artık dedim gün aşırı olsun bebek olması için dedim.bir haftadır gün aşırı oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?