Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok kızz benim belim içinn
çok geçmiş olsun canım yaaa ben yanlış anlamışım

doktoru aramadım yani aradım ama konşmadım. ne tuhaf dimi sabah benimkine dedim kanamam oldu diye o da hemen ateşimi sordu biraz düşmüş dedim. haaaah geliyor senin kırmızılar dedi ( başıma uzman kesildi resmen yaa) dedim yerleşme kanaması olma ihtimali var. bize denk gelmez öyle şeyler dedi. inanmadı yanii. sonra hastaneyi simir testi için aradım. hem sonucunu sorayım hemde kanamayı söylüyeyim diye. benim sonuç daha çıkmamış. bende doktorla konuşmadım o yüzden. bu gün ve yarın evde olduğu için test te alamadım öyle iştee. tablom buu 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm sen kesin gebesin biraz algılama sorunu yaşadını farketti hahah bende hamileyken öle olmuştum
ahahaha hamileyken azıcık aptalmı oluyo insan

napıyon bakım cnm gureştşnmi öle yumuşak yumuşak

kuzum yumurta kıavmı akıntı gelmiş tablo yine cizgi cizgi olmuş cnm ilişkinin ertesi gunude bazen uzayabiliyo

kuzum yumurta kıavmı akıntı gelmiş tablo yine cizgi cizgi olmuş cnm ilişkinin ertesi gunude bazen uzayabiliyo

evet bende genelde öyle oluyor ama. dün sabahtan ilişki oldu üstüne 3 saat uyudum. sonra gelmeye başladı o kıvamda. taaa gece sizinle konuşana kadar. o kadarda gelmez herhalde.
6 da namaza kalktığımda kremsiydi. baştan bende beraberlikten zannettim ama devamı gelince bende işledim buraya

cunku o yumurtlaam belirtisi olduğundan tablo kesinlini yitiriyo ay yine yumurtlucam deme ay bacaklarda sızlıyo resmen

ben hiç gün aşırı yapmadım. ayy ne bileyim çekemem galiba gün aşırı. yumurtlama zamanı yoğunlaştım. sonra ara ara
ayy ben itirafta bulunayım o zaman bizim hergün oluyodu.ne bileyim yeni evli olduğumuza mı bilmem.artık dedim gün aşırı olsun bebek olması için dedim.bir haftadır gün aşırı oluyo:)

cunku o yumurtlaam belirtisi olduğundan tablo kesinlini yitiriyo ay yine yumurtlucam deme ay bacaklarda sızlıyo resmen
ben iyicene saf oldum yaaa bacakların niye sızlıyo. yine yumurtlucam diye mi aman ben çift çizgiyi göreyimde o kendi çapında kesinliğini yitirsin çokda önemli değil

ıyılık canım senı sormalı tablona baktım atesın gıderek yukselmıs yanı cıft cızgıyı gorme ıhtımalın yuksek

bakalım bekliyorum hala ateş böyle devam ederse bata 1 gün kala test yaparım herhalde ayyy sanki çok erken bi zaman demişim gibi hissettim kendimi. ben hep gecikmeyi bekliyorum test için. oda sağolsun beni fazla bekletmiyo en fazla 1-2 gün oda nadirrr

ayy ben itirafta bulunayım o zaman bizim hergün oluyodu.ne bileyim yeni evli olduğumuza mı bilmem.artık dedim gün aşırı olsun bebek olması için dedim.bir haftadır gün aşırı oluyo:)

ah cnm benim gecer zamnla gun aşırıyada alışırsın ilk heves onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…